Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση για την βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής


Απ ότι φαίνεται, χρειάζεται επαναπροσδιορισμός πολλών εννοιών μεταξύ εκείνων που χρησιμοποιούμε καθημερινά, ακόμα και του αυτονόητου, διότι οι διαχωριστικές γραμμές είναι ιδιαίτερα λεπτές και δυσδιάκριτες για πολλούς συστημικούς πρεσβύωπες.
 
Με βόμβες, κουμπούρια και καλάσνικωφ,  ουδείς δύναται να επιχειρεί  την επιβολή της άποψής του. Ιδίως εκείνοι της Μαρξιστογεννούς αριστεράς που και κατά το παρελθόν ακολούθησαν αυτά τα μονοπάτια
και τιμωρήθηκαν σκληρά από τον λαό.

Το Εθνικό Μέτωπο καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο το καθεστώς της τρομοκρατικής ασυδοσίας που κυοφορήθηκε επί 39 χρόνια στην κοιλιά της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας ή όπως αλλιώς λέγεται αυτό το μόρφωμα που μαστίζει την πατρίδα.

Αγωνιζόμαστε για μια ευνομούμενη πολιτεία κι ένα κράτος δικαίου,  όπου οι τρομοκρατικές πρακτικές των διαφόρων διεθνιστικών συμμοριών θα λάβουν οριστικά τέλος. Ένα Εθνικό Κράτος. 

 Γραφείο Τύπου  ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

2 σχόλια:

 1. Συμπαρίσταμαι αλλά ...ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

  Μπράβο στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ για την θέση αγωνιστικής συμπαράστασης που πήρε. Επειδή όμως είμαι αρκετά παλιός στους εθνικιστικούς αγώνες, θα θυμήσω ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ποτέ δεν έβγαλε ανακοίνωση συμπαράστασης όταν οι παρακρατικοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ντυμένοι με αναρχική λεοντή, έσπαγαν και πυρπολούσαν το ελεύθερο βιβλιοπωλείο ΝΕΑ ΘΕΣΗ ή κάποιο γραφείο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.
  Τώρα παραπονούνται γιατί καμία συνιστώσα του κόμματος των πολιτικών κομμάτων δεν έβγαλε ανακοίνωση συμπαράστασης.
  Είναι όμως εντυπωσιακό και αποδεικτικό της νοοτροπίας που καλιεργείται στα ηγετικά της κλιμάκια το γεγονός ότι "ξέχασαν" να αναφέρθούν στην συμπαράσταση που τους έδωσε άμεσα και άδολα το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, πολλές φορές μέχρι τώρα.
  Παραθέτω και μια φράση από ανακοίνωσή τους: "ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κόμμα δεν έχει ψελλίσει ούτε μία λέξη καταδίκης για αυτήν την νέα τρομοκρατική ενέργεια". Προφανώς, γιαυτούς, είναι προτιμότερο να κάνουν πως αγνοούν την ύπαρξη του ΜΕΤΩΠΟΥ ή να μην επιθυμούν την συμπαράσταση άλλων εθνικιστών και να επιθυμούν την συμπαράσταση των κομμάτων του Δημοκρατικού τόξου (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΑΝΕΛ).
  Παρ' όλα αυτά, που πρέπει να τα γνωρίζουμε, οφείλουμε από καρδιάς και από μυαλού, να τους προσφέρουμε την ολόψυχη συμπαράστασή μας.
  Ένας παλιός συναγωνιστής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολύ καλή τοποθέτηση συναγωνιστή.
   Έχω ακόμα εκείνο το μικρό βιβλιαράκι με τον ηρωικό τρόπο ζωής που μας έδινε το ΚΙΝΗΜΑ Έτσι το σχόλιο σου συναγωνιστή με έκανε να ανατρέξω σε ένα απόσπασμα από το βιβλίο, το οποίο και δημοσίευσα στον ΚΠ
   Λέει λοιπόν ο Συκουτρής σε ένα απόσπασμα του:

   Ο Ηρωικός Άνθρωπος δεν καταδέχεται να φθονεί, μήτε να παραβγαίνει με άλλους .

   Δεν χρειάζεται να βεβαιώνει εις τον εαυτόν του με αυτό το μέσον, με την εξωτερική αναγνώρισίν του δηλαδή, την υπεροχή του..

   Γνωρίζει, ότι σημασία δεν έχει το περιεχόμενον των ιδεών ενός ανθρώπου, αλλά η ψυχική δύναμις με την οποίαν τας κατέκτησε και τας κατέχει, όχι το τι πιστεύεις, αλλά πως το πιστεύεις ότι πιστεύεις.

   Υπερήφανος είναι, όχι εγωιστής. Δι' αυτό σπαταλά τον εαυτόν του.
   Η Ευτυχία του είναι να δαπανά, ακριβέστερον ακόμη : να δαπανάται

   Διαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π