Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Δυναμώνει το Εθνικό Μέτωπο - Προσχωρεί ο Δημήτρης Κόρακας .


Με μια ακόμα σημαντική προσωπικότητα ενισχύει τις τάξεις του το Εθνικό Μέτωπο. Και μάλιστα με έναν εθνικιστή "πρώτης γραμμής" τον Δημήτρη Κόρακα που δραστηριοποιείται στην περιοχή των Ιωαννίνων .
Ακολουθεί η δήλωση προσχώρησης καθώς και το βιογραφικό του.


Τα τελευταία 40 χρόνια η Ελλάδα διέρχεται από βαθιά κρίση. Η κρίση αυτή δεν είναι μόνο οικονομική, είναι κοινωνική, συνειδησιακή και ιδεολογική. Αυτή η κρίση είναι αποτέλεσμα πρακτικών όχι μόνο των τελευταίων ετών αλλά ολόκληρης της μεταπολιτευτικής περιόδου. Το πολιτικό σύστημα που ανέλαβε να καθοδηγήσει την Πατρίδα μας, αντί να σεβαστεί  τον κυρίαρχο λαό και να τιμήσει την εμπιστοσύνη του, φρόντισε να τον διαβρώσει  για να τον ελέγχει με μεθόδους  που οδήγησαν σε μία παθογένεια βαθειά ριζωμένη σε όλες τις κοινωνικές δομές.

Το σημαντικότερο που κατάφερε το σάπιο πολιτικό καθεστώς είναι να στερήσει την ελπίδα και την περηφάνια από τον Ελληνικό λαό. Αυτό περίτρανα αποδεικνύεται καθημερινά
από την διόγκωση της ανεργίας, από την απεγνωσμένη φυγή των νέων σε χώρες του εξωτερικού, την αύξηση των αστέγων και των ρακοσυλλεκτών, την λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα αλλά και από την εκτίναξη του αριθμού των αυτοκτονιών.

 Για όλα τα παραπάνω η νέα γενιά των Ελλήνων έχει μια ιστορική ευθύνη, όχι να αντιδράσει απλώς, αλλά να  ανατρέψει το υπάρχον πολιτικό σύστημα αναλαμβάνοντας δράση. 

Έχοντας βαθιά επίγνωση όλης της κρίσιμης κατάστασης και πίστη στις δυνατότητες και την κριτική σκέψη των Ελλήνων, αποφασίζω να αγωνιστώ στις τάξεις του ‘‘ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ’’, ενός κινήματος ανατροπής, με αξίες και οράματα για μια ελεύθερη και οικονομικά ανεξάρτητη Ελλάδα.Για την Ελλάδα και τον Εθνικισμό

Δημήτρης Ν. Κόρακας
Διδάκτωρ Χημικός
Εκπαιδευτικός Δ.Ε.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ


Ο Δημήτρης Κόρακας τους Νικολάου και της Ευαγγελίας γεννήθηκε το 1966 στην Μυτιλήνη, όταν ο πατέρας του υπηρετούσε ως γεωπόνος στη διεύθυνση Γεωργίας του νησιού. Έχει Μικρασιατική καταγωγή, από το Αϊβαλί, μια κωμόπολη που αποτέλεσε σύμβολο της προσφυγιάς του 1922. Το 1985 εγκαταστάθηκε στα Ιωάννινα.
Έχει σπουδάσει Χημικός στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος με βαθμό άριστα. Έχει συγγράψει δύο βιβλία χημείας, πολλές εργασίες σε διεθνή έγκριτα περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε αρκετά συνέδρια.
Έχει εργαστεί ως έμμισθος μεταπτυχιακός συνεργάτης, με συμβάσεις ανάθεσης έργου, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έχει προσφέρει επικουρικό διδακτικό έργο στους φοιτητές,. Επίσης εργάστηκε ως μεταπτυχιακός Χημικός στα εργαστήρια της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (School of Pharmacy, University of London).
Ως εκπαιδευτικός εργάστηκε στην ιδιωτική εκπαίδευση (σχολείο, φροντιστήρια), στα Ι.Ε.Κ, στις σχολές μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ., στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Βελλάς και στη δημόσια εκπαίδευση (μετά από γραπτές εξετάσεις ΑΣΕΠ) μέχρι σήμερα.
Επίσης έχει ασχοληθεί και με οικονομικά θέματα. παρακολούθησε το πρόγραμμα «Διοίκηση Ακινήτου Περιουσίας» του Τ.Ε.Ι. Πειραιά, όπου πέρασε με επιτυχία, μετά από εξετάσεις, όλα τα σχετικά μαθήματα. Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Postgraduate Diploma) στην Εκτίμηση Ακίνητης Περιουσίας (Real Estate Appraisal), του Πανεπιστημίου Πέισλυ της Σκοτίας (University of Paisley).
Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό ως Λοχίας Πεζικού με ειδικότητα χειριστής όλμου. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών (γιος και κόρη).

Πολιτική και κοινωνική δράση
Από τα μαθητικά και τα φοιτητικά του χρόνια ανέπτυξε εθνικιστική δράση, ενάντια στην προπαγάνδα της αριστεράς στα σχολεία και στα πανεπιστήμια. Ήταν ο πρώτος δεξιός φοιτητής που μίλησε σε συνέλευση του Χημικού τμήματος και δεν λύγισε όταν λοιδορήθηκε από πλήθος παρευρισκόμενων αναρχοαριστερών φοιτητών και άλλων ‘‘δημοκρατικών’’ δυνάμεων. Σε μια από τις χαρακτηριστικές ομιλίες του, τις παραμονές της ‘‘επετείου’’ για το πολυτεχνείο, δήλωσε ότι: «το πολυτεχνείο δεν έριξε τη χούντα και δεν υπήρξαν νεκροί μέσα στο πολυτεχνείο».
Επί πολλά χρόνια ήταν συνεργάτης της πρώτης σε κυκλοφορία τοπικής εφημερίδας των Ιωαννίνων ‘’Πρωινός Λόγος’’, όπου έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα πολιτικού, ιστορικού και εθνικιστικού ενδιαφέροντος.
Την τριετία 2003 – 2005, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ιωαννιτών διετέλεσε μέλος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης, όπου συμμετείχε σε πολλά συμβούλια και εκδηλώσεις του οργανισμού.
Διετέλεσε αιρετό μέλος του Δ.Σ. της ακομμάτιστης Ένωσης Πολιτών Ιωαννίνων, ενός αναγνωρισμένου σωματείου, που έχει σαν στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες γύρω από βασικά κοινωνικά και πολιτικά θέματα που απασχολούν την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.
Επίσης ήταν μέλος αθλητικών σωματίων και καλλιτεχνικού σωματίου (μουσική – θέατρο) της πόλης των Ιωαννίνων.
Είναι μέλος του Ορθόδοξου Χριστιανικού Συλλόγου ''Απόστολος Παύλος'', με μεγάλη προσφορά στην πόλη των Ιωαννίνων και την ευρύτερη περιοχή.
Ως γνήσιος Έλληνας Εθνικιστής είναι ψηφοφόρος και υποστηρικτής Εθνικιστικών Κινημάτων στην Ελλάδα, από το 1984, με σημαντική πολιτική δράση (εκδηλώσεις, ομιλίες, προτάσεις προς τα Εθνικιστικά κόμματα κ.ά.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π