Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Χρυσή Αυγή: Πολεμικά όπλα ενάντια στις συμμορίες αλλοδαπών


 Εχθές δημοσιεύσαμε στον Κοινό Παρονομαστή το άρθρο του Ζ.Ζαφείρη "Ας πάρει την κατάσταση στα χέρι του ο Στρατός"
όπου ο αναγνώστης μας ζητούσε την παρέμβαση του Στρατού για να σταματήσουμε να θρηνούμε Έλληνες άμαχους πολίτες νεκρούς.
Σήμερα βρήκαμε στην σελίδα της Χρυσής Αυγής ανάλογο δημοσίευμα (όσον αφορά τον εξοπλισμό ) και μάλιστα με την τοποθέτηση του Ηλία Κασιδιάρη στην βουλή την οποία και αναδημοσιεύουμε. Οφείλουμε να συγχαρούμε την ΧΑ για αυτή την τοποθέτησή της σε ένα τόσο σοβαρό θέμα .


Λίγες μόλις ώρες πριν τη δολοφονία της 25χρονης Ελληνίδας στην Κόρινθο από αλβανούς κακοποιούς, είχαμε τονίσει μέσα στη βουλή πως πρέπει να εξοπλιστούν τα σώματα ασφαλείας για να αντιμετωπίσουν τους βαριά οπλισμένους εγκληματίες. "Τραγικά επίκαιρη ερώτηση" του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη στον υπουργό Δικαιοσύνης την 29η Μαρτίου.

Με αφορμή την επίθεση των αλβανών κακοποιών στις φυλακές Τρικάλων, η Χρυσή Αυγή υπενθύμισε ότι λίγες μέρες πριν το συμβάν είχε προβλέψει τις εξελίξεις και είχε προτείνει τον εφοδιασμό με πολεμικά όπλα της αστυνομίας και της εξωτερικής φρουράς των φυλακών. Τις στιγμές εκείνες, ο υπουργός Ρουπακιώτης κοιτούσε προς το άπειρο και δεν είχε λάβει υπ' όψιν τις προειδοποιήσεις μας. Στο ζήτημα επανήλθαμε προτείνοντας τον άμεσο εφοδιασμό των σωμάτων ασφαλείας με αυτόματα τυφέκια Μ16, αλλά και με G3 και FN σε μη αστικές περιοχές. Επίσης ζητήσαμε την παραίτηση της ηγεσίας του υπουργείου, που ακόμα παραμένει στη θέση της, ενώ χύνεται αίμα Ελλήνων.

Το κορυφαίο είναι ότι μετά την ανάλυση του ζητήματος από τον βουλευτή μας (διευκρίνισε ότι με 9άρια πιστόλια και κλασικά αλεξίσφαιρα είναι σαν να στέλνουμε τους ανθρώπους μας στο θάνατο), ο υφυπουργός απαντά ότι έγινε αυτό που πρέπει και οι φύλακες εξοπλίστηκαν με περίστροφα και τα ίδια αλεξίσφαιρα! Και πως πρέπει να κρατάμε μέσα στη χώρα και να σιτίζουμε χιλιάδες εγκληματίες, γιατί δεν τους δέχονται στην αλβανία και το πακιστάν!
Στην φωτογραφία επάνω διακρίνεται άνδρας της ΕΚΑΜ με στρατιωτική παραλλαγή και "καλάσνικοφ" σε επιχείρηση περασμένης δεκαετίας (έτος 1999, Κορινθία: καταδίωξη ληστών σε δασώδη περιοχή). Όσο περίεργο και αν ακούγεται σήμερα, η χρήση του "καλάσνικοφ" θα ήταν μία πολύ ορθή κίνηση, με βάση τις νέες συνθήκες που αντιμετωπίζουν τα σώματα ασφαλείας. 

           Δείτε και το βίντεο με την τοποθέτηση στην βουλή του Ηλία ΚασιδιάρηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π