Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

ΑμερικανοΕβραίοι και Κομισιόν πίσω από τις πολιτικές σκοπιμότητες της κυβέρνησης


Το πολιτικό σκουριασμένο γρανάζι έτριζε και χρειαζότανε «λάδωμα» και με τους δανειστές να διαμηνύουν μέσω Μπαρόζο στον Σαμαρά «μείνε στο τιμόνι όπως και νάναι » η δολοφονία στο Πέραμα «ήρθε» την κατάλληλη στιγμή…γράφαμε στις 19 Σεπτεμβρίου στο άρθρο μας «Ο Αντιφασισμός ενώνει»
Και ήρθε δεκαέξι μέρες μετά ο ίδιος ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης στη συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου – Κουβέλη, ο κύριος Ρουπακιώτης, να επιβεβαιώσει αυτή την πολιτική ανάλυση μας. Και εκτός από τέως υπουργός Δικαιοσύνης ήταν αυτός που έφερε προς ψήφιση τον αντιρατσιστικό νόμο, όχι όποιος κι όποιος δηλαδή..

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του Σκάι, ο κ. Ρουπακιώτης υποστήριξε ότι οι διώξεις βουλευτών της ΧΑ υπαγορεύθηκαν από τις ΗΠΑ και την Κομισιόν, και τις συνέδεσε τόσο με το ταξίδι του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, σε Ουάσινγκτον και Νέα Υόρκη, όσο και με την επικείμενη ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα.

«Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι» επισήμανε ο κ. Ρουπακιώτης,
«Από την 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της ΕΕ και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή. Οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν, ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;» συνέχισε την ανάλυσή του ο κ. Ρουπακιώτης. 

Ακόμη, αναφέρθηκε στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, λέγοντας ότι «από την 1η Ιανουαρίου 2014 θα πληρώνουμε ως χώρα πρόστιμο, επειδή δεν κατατέθηκε».
Υποστήριξε δε, ότι το νομοσχέδιο αυτό «πάγωσε», γιατί η κυβέρνηση δεν ήθελε να πολώσει το κλίμα με τη Χρυσή Αυγή, ώστε να μπορεί να ξαναφέρει τους ψηφοφόρους που «έχασε», πίσω στις τάξεις της.


Οι πρώην πολιτικοί… συνεταίροι και συνυπογράφοντες των μνημονίων αλλά και των δυσβάσταχτων οικονομικών μέτρων εις βάρος των Ελλήνων, άρχισαν τα χτυπήματα «κάτω από την μέση» και αποκαλύπτονται και από επίσημα χείλη πλέον, όχι την ανάμιξη απλώς στα εσωτερικά μας αλλά τις διαταγές των ξένων ανωτέρων τους στις πολιτικές υποτακτικές μαριονέτες.

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π