Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021

Η υπερπροβολή του ισλαμισμού

Η εικόνα με το αποκρουστικό ξόανο, το οποίο ονομάζουν Αμάλ και το περιφέρουν εθελοντές με το… αζημίωτο ανά την Ελλάδα, δεν μπορεί να θεωρηθεί γραφική, ούτε αστεία. 

Η επιμελημένα άσχημη όψη του, το όνομά του και η πολυδιαφημισμένοι συμβολισμοί της υπερμεγέθους κούκλας -που υποτίθεται ότι κατασκευάστηκε ως φόρος τιμής στα προσφυγόπουλα- φανερώνουν ότι έχει γίνει εξαιρετικά προσεκτική προετοιμασία για να επιτευχθεί το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Το ξόανο αυτό το περιφέρουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για να δημιουργήσουν ποικίλα αισθήματα ενοχής και τύψεων στους Έλληνες. Οι πολίτες αυτής της χώρας πρέπει να ακούσουν, με διάφορες παραλλαγές, μελοδραματικές ιστορίες για τους «πρόσφυγες», τις «μωρομάνες» και τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», ώστε να αισθανθούν ότι η εναντίωση στον ισλαμικό εποικισμό της χώρας δεν είναι μόνο ρατσισμός, αλλά αποτελεί και στυγνή επίδειξη παλιανθρωπιάς.

Φυσικά, η πραγματικότητα δεν είναι απλώς διαφορετική από τα δακρύβρεχτα κλισέ των ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος, αλλά εντελώς αντίθετη. Αντί για «μωρομάνες» και «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», στη χώρα έρχονται νέοι σε στρατεύσιμη ηλικία, φανατικοί ισλαμιστές στην πλειονότητά τους, και πολλοί εξ αυτών αισθάνονται έτοιμοι και αποφασισμένοι να μετατρέψουν την Ελλάδα και την Ευρώπη ολόκληρη σε χαλιφάτο.

Επίσης, δεν πρέπει να θεωρείται τυχαία η εμφάνιση 13 μουσουλμάνων, υπηκόων Γερμανίας και Γαλλίας, με αλγερινή καταγωγή, που συνελήφθησαν αργά το βράδυ της Τετάρτης 25 Αυγούστου στον Μελιγαλά Μεσσηνίας (όπου είχαν φτάσει… περπατώντας από την Καλαμάτα), για παραβίαση μέτρου εισόδου στη χώρα. Οι περιπατητές του Μελιγαλά φορούσαν παραδοσιακές ισλαμικές φορεσιές και δήλωσαν ότι με την πεζοπορία τελούσαν «θρησκευτικά καθήκοντα» της ισλαμικής σέχτας στην οποία ανήκουν.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία και ενδείξεις που παραπέμπουν σε ψυχολογικές επιχειρήσεις εξοικείωσης των Ελλήνων με το Ισλάμ. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η υπερπροβολή του ισλαμισμού, των συμβόλων του, η περιφορά ξοάνων που συνδέονται με τα πλήθη των μουσουλμάνων οι οποίοι εποικίζουν την Ελλάδα, σε μια εποχή που αναμένονται λαθρομεταναστευτικά… καραβάνια από το Αφγανιστάν.

εφ.δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π