Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

Η Πολιτειολογία του Εθνικισμού


Βασική έννοια στήν Εθνικιστική Κοσμοθε­ωρία είναι οί κύκλοι. Όλα τά φαινόμενα μέ­σα στο εξελισσόμενο Σύμπαν επαναλαμβάνονται σέ ύπερμεγάλους έως ε­λαχίστους χρονικούς κύκλους. Ό κύκλος με­γίστης, κλίμακας είναι, αυτός τής διαστολής καί συστολής του σύμπαντος, του οποίου οί δύο άκραϊες φάσεις, αυτή της μεγίστης εντρο­πίας στήν άκραία διαστολή (θερμικός «θάνα­τος») καί τής ελαχίστης εντροπίας στήν ακραία συστολή - μεγίστη συγκέντρωσι (έναρξις «μεγάλης εκρήξεως») έχουν δοθή αλληγο­ρικά άπό τήν Ελληνική Μυθολογία σάν κατακλυσμός ή έπικράτησις τοΰ ύδατος καί έκπύρωσις ή έπικράτησις του πυρός αντιστοί­χως.

 Ή φάσις της «διαστολής» τοϋ Σύμπαν­τος (άπό τό «πϋρ» πρός τό «ΰδωρ») είναι εκείνη κατά τήν οποία αντιστρέφεται τό β' θερμοδυναμικό αξίωμα καί βιώνεται άπό τόν άνθρωπο σάν «ευδαίμων ζωή» (βασιλεία τού Κρόνου) Μετά συνεπώς τήν διά πυρός κατα­στροφή πού αναμένει τήν ανθρωπότητα θά ε­πικρατήσουν πάλι τέτοιες συνθήκες (Άποκάλυψις!). Άλλά καί στους Ινδούς ή ε­ναλλαγή αυτή των δύο φάσεων ονομάζεται «αναπνοή τοΰ Βrahma», ένώ στόν Χριστιανισμό προφητεύεται γιά τό μέλλον

Ποσοστό έκπληξη εμφανίζει το Εθνικό Μέτωπο σε δημοσκόπηση !


Σύμφωνα με πληροφορίες μας σε δύο κρυφές δημοσκοπήσεις που έγιναν, την έκπληξη κάνει το Εθνικό Μέτωπο που έρχεται πρώτο στα λοιπά κόμματα παρουσιάζοντας σημαντικό ποσοστό 1.8% με αναγωγή 2.1% ! Και αν σκεφτούμε πως απέχουμε ακόμα των εκλογών διόλου απίθανο οι Έλληνες να στέλνουν άλλον ένα πολιορκητικό κριό στο κοινοβούλιο. Αν κάτι τέτοιο συμβεί θα αποτελεί επιτυχία για το εθνικιστικό κίνημα και αφού ήδη η Χρυσή Αυγή έχει εξασφαλίσει και με μεγάλο ποσοστό την επανεκλογή της, ίσως οι Έλληνες να θέλουν να δώσουν την ψήφο τους και στους νέους εθνικιστές που πιστεύουν στον Ελληνικό Εθνικισμό .

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Βρέθηκε στη Ζάκυνθο βυθισμένη πολιτεία

           Νέα αρχαιολογική θέση με εκτεταμένα βυθισμένα κατάλοιπα, που εκτείνονται σε βάθος από 2 έως 6 μ. προέκυψε από υποβρύχια έρευνα, στην περιοχή Αλικανά Ζακύνθου, έρευνα την οποία πραγματοποίησε κλιμάκιο της Εφορίας Εναλίων Αρχαιοτήτων, που μετέβη στη Ζάκυνθο για σειρά αυτοψιών, κατόπιν πρόσκλησης του δήμου Ζακύνθου.

Πρόκειται για μεγάλη έκταση περίπου 30 στρεμμάτων, όπου είναι ορατό πλακόστρωτο, βάσεις κιονοστοιχιών και διάσπαρτο αρχαίο δομικό υλικό και καταμετρήθηκαν τουλάχιστον 20 βάσεις

Ἡ ἀναγκαιότητα γιά ἕνα ἀντιπασοκικό νομοσχέδιο


Ζοῦµε σέ µέρες πού τά γεγονότα ξεπερνοῦν καί τήν πιό ὀργουελική φαντασία. Ἀνθρωποβόρα κτήνη ὑπερασπίζονται λαϊκά δικαιώµατα, ἐπαγγελµατίες µαφιόζοι προστατεύουν τήν δηµοκρατία ἀπό φασιστικές παρεκτροπές, µπουλντόγκ τοῦ παρακράτους σκίζονται γιά τίς ἀνθρωπιστικές ἀξίες… Ἡ ἴδια πρόστυχη ὑποκρισία κυριαρχεῖ διεθνῶς ἀλλά εἰδικά στήν ὑπό διάλυση Ἑλλάδα ξεπερνάει κάθε µέτρο ὕβρεως.
Στό σῶµα τῆς χώρας λοιπόν ὅπου τό ΠαΣοΚ, ἰδίως κατά τήν ἐκσυγχρονιστική του µετάλλαξη, ἀσέλγησε παντοιοτρό-πως, σήµερα ἔχουµε 1,5 ἑκατοµµύριο λαθροµετανάστες ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ, ὅπως ἀποδείχτηκε καί µέ τήν ἀνάσχεση τῆς εἰσβολῆς ἀπό τόν Ἕβρο µόλις χτίστηκε ἕνας φράχτης. Ἔχουµε ἐπίσης µία ἄρχουσα

Η ορολογία των παλαιών Εθνικιστών στην τοποθέτηση του Χρήστου ΠαππάΣυγχαρητήρια συναγωνιστή Χρήστο Παππά που αξιοποίησες την ορολογία των παλαιότερων Ελλήνων Εθνικιστών και αναμένω την συνέχεια, όχι μόνο από εσένα αλλά και από τους υπολοίπους .
Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς 
Γιάννης Σχοινάς

Προς μία Ελλάδα που ΔΕΝ θα ανήκει στους Έλληνες.


Στόχος πλέον η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων !
Στις 29 Ιανουαρίου ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, δήλωσε ότι είναι υπέρ ενός φόρου στα ακίνητα. Τον οποίο κάλεσε τον Έλληνα πολίτη, εάν δεν έχει να πληρώσει να πουλήσει (το σπίτι προφανώς εννοούσε).
Πρόκειται για μία βαρύτατη πολιτική θέση, η οποία καταδεικνύει την κατεύθυνση προς την οποία θέλει να κινηθεί ένα τουλάχιστον κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας, αυτό των φιλελεύθερων στο οποίο ανήκει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά με τους “εκσυγχρονιστές” του πάλαι πότε Σημίτη, που εκπροσωπούνται σήμερα στην κυβέρνηση από τον υπουργό Οικονομικών Στουρνάρα.
 Γιατί είναι τόσο βαρύτατη αυτή η πολιτική θέση; Ως είναι γνωστόν η Ελλάδα αποτελεί “ανωμαλία”

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Η Αμερικανική Πρεσβεία βασικός χορηγός του Gay-Pride της Αθήνας ! Γιατί άραγε..;


Το Σάββατο η άλλοτε κοσμοκράτειρα και φωτοδότης Αθήνα θα καταληφθεί από τα στίφη των κίναιδων, των τρανσέξουαλ και κάθε (παρα)φύση ατόμου που θα διαδηλώσει υπέρ της "ισονομίας" και των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων".
Η πρόκληση όμως των "απροσανατολισμένων" έχει εκτός από ισχυρούς επικοινωνιακούς υποστηρικτές (LIFO - MAD - Εφημερίδα των Συντακτών - Στο Κόκκινο 105,5 - 9,84 - E.Radio) και ισχυρότερους χορηγούς, υπό την αιγίδα των οποίων θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. 
 Τι σημαίνει αυτό: Ότι από τις αφίσες, μέχρι τα ποτά - ναρκωτικά και τη διαμονή θα την πληρώσουν αυτοί αν χρειαστεί.

Συνέντευξη με τον Βορειοηπειρώτη Υποψήφιο του MEGA- EEMM, Γιώργο Γιάννη

Ως άνθρωπος που ασχολείται με την πολιτική υπερασπιζόμενος το έθνος μου, με αφορά άμεσα και νομίζω ότι πρέπει να αφορά κάθε Έλληνα, το τί συμβαίνει στη γειτονική μας Αλβανία και συγκεκριμένα στις εκλογές της γείτονος χώρας που θα γίνουν στις 23 Ιουνίου.
Για το λόγο αυτό, πήρα την πρωτοβουλία να πάρω συνέντευξη από τον συμπολίτη μου Γιώργο Χαρ. Γιάννη, ο οποίος είναι υποψήφιος βουλευτής της Περιφέρειας Αργυροκάστρου σε αυτές τις εκλογές, με το κόμμα MEGA- EEMM που εκπροσωπεί την Ελληνική Εθνική Μειονότητα της Βορείου Ηπείρου.
Νίκος Τζιόπας
Κύριε Γιάννη πείτε μου δυο λόγια για εσάς.

Γεννήθηκα στην Βραχογοραντζή Αργυροκάστρου στις 7 Ιουλίου 1982. Τελείωσα Μηχανολογία στις Επαγγελματικές Σχολές του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ( ΟΑΕΔ )

Ασβέστη στον λάκο των Media !


Αν είναι  ένας χώρος που χρειάζεται γενναίο σάρωμα  και ολοκληρωτική απολύμανση με… άφθονο «ασβέστη» είναι ο χώρος των ΜΜΕ. Ο κόσμος τον έχει γράψει στα μαύρα κατάστιχα. Θεωρεί –και δεν έχει άδικο- ότι εμείς οι άνθρωποι των media φέρουμε τεράστιες ευθύνες για το σημερινό κατάντημα της πατρίδας. Και θα ευχόταν να τιμωρηθούμε το ίδιο αυστηρά, με οποιοδήποτε κόστος, όσο και οι μεγάλοι ένοχοι του  πολιτικού συστήματος…
Οι σκέψεις  αυτές γίνονται  τώρα που εμείς οι  12.000 εργαζόμενοι στα Μέσα Ενημέρωσης ( ο Θεός να την κάνει!) καλούμαστε να επιλέξουμε νέες διοικήσεις στα σωματεία και στα ταμεία τους. Τώρα που το δημοσιογραφικό λειτούργημα έχει χάσει μέγα μέρος της αξιοπιστίας  του εξ αιτίας μερικών καραγκιόζηδων,  θεατρίνων,

Από Νούμερο Ένα.. στο απόλυτο Μηδέν .


Την χαρήκαμε το 2005, όχι γιατί βγήκε πρώτη στην στημένη φιέστα της eurovision, αλλά γιατί ανέμισε ψηλά την ελληνική σημαία .Ένα παιδί Ελλήνων μεταναστών που στήριξαν τότε σχεδόν όλοι οι Έλληνες . Η Έλενα Παπαρίζου όμως σήμερα αποκαθηλώθηκε στα μάτια μας και με τις δηλώσεις της υπέρ των κίναιδων αλλά και τις φωτογράφισή της σε γνωστό περιοδικό που την δείχνει να φιλιέται με μια άλλη «γυναίκα» για να στηρίξει το Gay Pride .Και βάζω εισαγωγικά στην λέξη γυναίκα γιατί δυο φύλλα υπάρχουν: Το αρσενικό και το θηλυκό. Όσο και να θέλουν να μας παρουσιάσουν την ανωμαλία ως τρίτο φύλλο δεν θα τα καταφέρουν. Ανωμαλία της φύσης θα παραμένει.
Δυστυχώς και η εν λόγω τραγουδίστρια, αν και βρίσκεται σε πτωτική πορεία, δεν παύει να αποτελεί μια εικόνα πρότυπο για τα νέα παιδιά, που περνά τέτοια λάθος μηνύματα, τα οποία βάλλονται από παντού . Ιδιαίτερα βεβαίως από τα media τα οποία φροντίζουν να προβάλουν τέτοιους «καλλιτέχνες» και τα περισσότερα στελέχη του, παρουσιαστές, παραγωγοί κλπ εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος. Αποτελούν και αυτά εργαλεία του συστήματος που επιχειρούν στην

Ανακάλυψαν υπόγεια πόλη με δεκάδες λαθρομετανάστες στην Ρωσία !


Μια ολόκληρη πολιτεία με λαθρομετανάστες ανακάλυψαν οι Ρώσοι κάτω από την Μόσχα. Στην Ελλάδα εμείς πάντως έχουμε ένα ολόκληρο κράτος με λαθρομετανάστες, όχι κάτω από την Αθήνα, αλλά επάνω και με παράνομες δραστηριότητες πλήρως νομιμοποιημένες από τους απατεωνίσκους πολιτικούς,.
Ε βλέπετε είμαστε πολύ προχώ στο Ελλαδοκαφριστάν   Λέει η είδηση: Τα φοβισμένα πρόσωπα των κατατρομαγμένων παράνομων μεταναστών αντίκρισαν οι μοσχοβίτες αστυνομικοί κατά την έφοδο που έκαναν σε μια υπόγεια πόλη στην ρωσική πρωτεύουσα. Ένα ολόκληρο εργοστάσιο παραγωγής ρούχων είχε στηθεί κάτω από τους δρόμους της Μόσχας. Μέσα σε

Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Θέλει ο... ΣΥΡΙΖΑ να κρυφτεί κι οι Τούρκοι δεν τον αφήνουν


Δεν είναι λίγες οι φορές που στα επεισόδια που γίνονται μετά από κάθε συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, ειδικά όταν αυτό παίρνει για το κράτος ανησυχητικές διαστάσεις αυξάνοντας κατά πολύ τον όγκο των διαδηλωτών, συλλαμβάνονται Τούρκοι Αλβανοί  και άλλων εθνικοτήτων διαδηλωτές.
Ο προβοκατόρικος ρόλος των εχθρών της Ελλάδος είναι εξόφθαλμος και σε πρώτη γραμμή. Στα γεγονότα προχθές στην κατεχόμενη Κωνσταντινούπολη, στην πόρτα του Ελληνικού προξενείου γράφτηκαν με σπρέι κάποια

Οι εξελίξεις στην Τουρκία.

 του Εμ. Κώνστα

Η εξέγερση στην Τουρκία έδειξε για μια ακόμη φορά τις πολλές και ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν εκεί. Η ελληνική πολιτική ελίτ συνηθίζει να εξετάζει επιφανειακά την κατάσταση στην Τουρκία. Όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα των τελευταίων χρόνων οι Τούρκοι ανέπτυξαν μια πολιτική έντασης με συγκεκριμένες στοχεύσεις δια των οποίων κατόρθωναν σχεδόν πάντα, να επιβάλλουν στην Ελλάδα το ρόλο αυτού που ακολουθεί τις εξελίξεις.
Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλά και το ανοικτό πλέον κοινό σχήμα της τριμερούς κυβερνήσεως, έβλεπε στο πρόσωπο του Ερντογάν έναν Τούρκο ηγέτη με τον οποίο θεωρούσε ότι μπορεί να “συνεννοηθεί”. Το γεγονός ότι πρόκειται για την ηγεσία που συστηματικά κτίζει το νέο οθωμανικό κράτος και εκτείνει την προσπάθεια ελέγχου σε ένα ζωτικό χώρο όπου υπάρχουμε και εμείς, δεν φαίνεται να απασχόλησε την ελληνική πολιτική

τάξη.
Στην ανάγνωση της τουρκικής πραγματικότητας θα πρέπει βέβαια να ξεκαθαρίσουμε ότι υπάρχουν κάποια θεμελιώδη στοιχεία. Πρώτον είναι ότι υπάρχει μια κεντρική στρατηγική που ασκείται με τρόπο συνεπή και συνεχή αποσκοπώντας σε βάθος χρόνου να επιβάλλει τους

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

Το κόμμα του Εφιάλτη..


Ολοι υποθέτουμε τα πρόσωπα και τα κόμματα που θα προτιμούσαν να στείλουν στο παρλαμέντο όσους ενέπνευσαν τον Δήμο Σταρένιο και τον Αρτέμη Μάτσα να υποκριθούν τόσο πειστικά τους ρόλους των προδοτών. Ωστόσο, αν κρίνουμε από τις τρέχουσες εξελίξεις, ο Πήλιος Γούσης, ο Εφιάλτης, ο Ιούδας και άλλες μορφές της παγκόσμιας Ιστορίας μπορεί να φανούν κάπως «αδικημένοι». Η «αδικία» συνίσταται στο εξής: Οι μεγάλοι «δωσέμπο» (στη νεανική διάλεκτο μεταφράζεται ως «δωσίλογος») πρόδωσαν άπαξ και -σε γενικές γραμμές- πλήρωσαν το αντίτιμο της πράξης τους. Σήμερα οι γνήσιοι συνεχιστές της «τέχνης» τους όχι μόνο δεν εξοφλούν το χρέος της ντροπής τους αλλά έχουν βουλευτική έδρα, παροχές από το

ΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ: O Φρουρός και ο Εφιάλτης της Αθηναικής Δημοκρατίας


(αναδημοσίευση άρθρου του Γ.Χατζόπουλου τ.Λυκειάρχη στην εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΔΡΑΜΑΣ)

  Ο Αριστοτέλης στα "Πολιτικά" του γράφει ότι στην Αθήνα δε θεωρούσαν τον οστρακισμό ως ποινή,αλλά ως μέσο περιοριστικό της δύναμης ατόμων,κάθε φορά που υπήρχε ο φόβος ότι κάποιος από τους πολίτες είχε αποκτήσει τόση δύναμη,ώστε να θέσει σε κίνδυνο την ελευθερία του λαού,δηλαδή να καταλύσει το πολίτευμα και να επιβάλει τυραννία (δικτατορία). 
  Το θεσμό αυτό της προστασίας της δημοκρατίας καθιέρωσε για πρώτη φορά στην Αθήνα ο σπουδαίος πολιτικός και δημοκράτης Κλεισθένης συμπληρώνοντας την προοδευτική πολιτική,που είχε χαράξει ο μεγάλος νομοθέτης Σόλων.Η κίνηση αυτή του Κλεισθένη δικαιωματικά του χάρισε τον τίτλο του ιδρυτή της αθηναϊκής δημοκρατίας,η οποία έφτασε στην κορύφωσή της τον 5ο π.Χ. αιώνα.

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Προς την ΝΔ για τα Παραπολιτικά ο Ηλίας Πολατίδης ! Τι απαντά ο ίδιος.


Η παροιμία λέει πως όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια Έτσι και η ιστοσελίδα των παραπολιτικών γράφει :


Σε κομβική εκλογική περιφέρεια

Στις Σέρρες τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και ακούγεται έντονα το όνομα του Ηλία Πολατίδη, πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σερραίος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προσχωρήσει στη ΝΔ. Από την πλευρά του κόμματος η συγκεκριμένη προοπτική τους ικανοποιεί αφού θεωρούν οτι μπορεί να πλαισιώσει Αραμπατζή, Βλάχβεη και Λεονταρίδη για ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο στην πατρίδα του Εθνάρχη Καραμανλή.

Αντιρατσιστικός νόμος: Ένα ακόμη “αλαλούμ”


Του Δημήτρη Παπαγεωργίου.
Κάποιοι θα βρεθούν να "πανηγυρίσουν" για την απόσυρση του "αντιρατσιστικού" νομοσχεδίου. Κάποιοι μάλιστα θα προσπαθήσουν να το χρεώσουν στον... Σαμαρά και στην ΝΔ, που θέλουν δήθεν να κλείσουν το μάτι προς τα δεξιά τους. Κάποιοι θα μιλήσουν για την "Ελευθερία του λόγου" που κέρδισε και λοιπά.
Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται περί μίας "αναβολής". Όπως πανηγυρίσαμε όταν το έφερε ο Καστανίδης και απεσύρθη, όπως έγινε και όταν η κυβέρνηση Παπαδήμου το έβαλε στο "ψυγείο", μέχρι να το ξαναφέρει ο Ρουπακιώτης. Ξαναμπαίνει στο "ψυγείο" λοιπόν. Οι γενεσιουργές αιτίες του όμως δεν καταλύονται. Αντίθετα, ενδυναμώνονται.
Ενδυναμώνονται μέσω της ίδιας της ΝΔ, η οποία νομιμοποιεί πολιτικά τέτοιες απόψεις, μέσω της συνεργασίας της με την ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ. Δύο κόμματα που αντιπροσωπεύουν ακριβώς την νεοταξίτικη τάση που θέλει να "υπερασπιστεί" την μετατροπή της Ελλάδας (και ολόκληρης της Ευρώπης) σε πολυφυλετικά και πολυπολιτισμικά κράτη. Το καθεστώς των οποίων θα υπερασπίζονται δρακόντειοι νόμοι, κατά τυχόν αντιδράσεων των "ιθαγενών".

Καρδιτσιώτες και Λαρισαίοι τίμησαν τους πολεμιστές της Μάχης της Σημαίας.


Ομάδα από τους παρευρεθέντες ,μπροστά στο μνημείο σε μια ιστορική σημαία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πολεμιστές της Μάχης της Σημαίας το περασμένο Σάββατο στην Λάρισα.
Είναι γνωστό ότι στη μάχη της Σημαίας που έγινε στο Μεζούρλο της Λάρισας την 30η Μαΐου 1917, 280 περίπου Έλληνες αξιωματικοί και στρατιώτες που ανήκαν στο 1/38 Σύνταγμα Ευζώνων, με τον Διοικητή τους Συνταγματάρχη Αθανάσιο Φράγκου, αρνήθηκαν να παραδώσουν τα ξίφη και τη σημαία τους που με προσβλητικό τρόπο απαίτησαν οι Γάλλοι «σύμμαχοί» μας.
Διέφυγαν μαχόμενοι από το περικυκλωμένο τους στρατόπεδο και πεζοί όντες περικυκλωμένοι από υπέρτερες δυνάμεις αποικιακών Γαλλικών στρατευμάτων ιππικού και πεζικού (Μαροκινούς σπαχήδες και Σενεγαλέζους κυνηγούς), έδωσαν σε ανοικτό και αναπεπταμένο έδαφος την ηρωική τους μάχη μέχρι την τελευταία τους σφαίρα, αφήνοντας στο

Η τουρκική «εξέγερση» ως απειλή για την Ελλάδα


Ο ρομαντισμός, η αφέλεια, ο παιδικός ενθουσιασμός και η ανάλαφρη διάθεση για περιπέτεια είναι θετικά ανθρώπινα χαρακτηριστικά, όταν εκδηλώνονται στην ώρα τους. Οταν, ωστόσο, στιγματίζουν συμπεριφορές ενηλίκων, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση των κοινών ή επιφορτισμένοι με την ενημέρωση του λαού, αποτελούν προδρομικά φαινόμενα καταστροφής. Ο λόγος γίνεται για την αντιμετώπιση της «εξέγερσης» στην Τουρκία από μερίδα του ελληνικού Τύπου και του πολιτικού κόσμου. Από τη μία, υπάρχει η αφελληνισμένη και ασυνάρτητη Αριστερά, η οποία χαιρετίζει οτιδήποτε στρέφεται εναντίον οιασδήποτε καθεστηκυίας τάξης. Από τα Δεκεμβριανά του 2008 στην Αθήνα μέχρι τον ισλαμικό χειμώνα (αλλιώς Αραβική

Έγκλημα τυφλού μίσους με στοιχεία θρησκευτικής βίας στο Αλιβέρι Ευβοίας (Video)


Έτσι χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί την πρωτοφανούς αγριότητας δολοφονίας ζευγαριού στην ακτή Νηρέως, στο Αλιβέρι Ευβοίας. Δείτε τα στοιχεία
Έγκλημα τυφλού μίσους με στοιχεία θρησκευτικής βίας χαρακτηρίζουν υψηλόβαθμοι αστυνομικοί την πρωτοφανούς αγριότητας δολοφονία μεσήλικου...ζευγαριού στην ακτή Νηρέως, στο Αλιβέρι Ευβοίας.
Δράστης είναι ο 23χρονος Πακιστανός που συνελήφθη νωρίτερα ύστερα από την ανάκρισή του στο Α.Τ. της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο Πακιστανός εργαζόταν για λογαριασμό των θυμάτων του, του 56χρονου γυναικολόγου και της 54χρονης συζύγου του, που ήταν στέλεχος τραπέζης. Το παράδοξο

Απεργία πείνας για άμεση απάντηση στο ερώτημα « εργασία ή όχι φέτος ;»


Ο επί εξαετίας συμβασιούχος πυροσβέστης Δρόσος Μιχαήλ πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου απεργία πείνας στο πάρκο του Υπουργ. Προστασίας (απέναντι απ'το Ναυτ. Νοσ/μειο 251) απαιτώντας άμεση απάντηση στο καυτό "ερώτημα" επιβίωσης του κλάδου. Όλα δείχνουν ότι ενώ η πολιτεία υπόσχονταν 1η Ιουνίου πρόσληψη οι μέρες περνάνε χωρίς βεβαιότητα καν πρόσληψης. Στη καλύτερη της περίπτωσης η σύμβαση θα διαρκέσει 4,5 μήνες όπως πέρυσι

Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013

Τιμωρία για ένα έγκλημα που δεν έγινε;


Του Δημήτρη Δρούκα 
Η Ζωή-όπως την θυμάσαι-ένα κουβάρι από ασύνδετες εικόνες ...Υπάρχω λες…
Το ταξίδεμα άρχισε.

Οι μνήμες κρύβονται σιγά-σιγά για να προστατευθούν . Τώρα είσαι εσύ  ο αντικειμενικός σκοπός, το πλοίο , το ταξίδι, ο πολίτης  μίας φυλής που όλοι θέλουν να ξεχάσουν, ο πρεσβευτής  ενός Έθνους δίχως σύνορα… Ο φορέας της Ευθύνης και του Χρέους.

Μόνος…

Παιανία…Leftie BennyZelon. Το συνώνυμο μιας Εθνικής  καταστροφής, σε όνομα αεροδρομίου…  Πατάει επάνω στην ιστορία της φυλής μας  ειρωνικά, χλευάζοντας τα όνειρά της...

Ξεκολλάμε από το έδαφος με κατεύθυνση τα σύννεφα… Κάτω το Αιγαίο  φέρνει δάκρυα στα μάτια… Κυκλάδες, Λήμνος, Τροία. Προαιώνιες διαδρομές χαραγμένες στα κύτταρα μας, δείχνουν το μεγαλείο μιας  πατρίδας που χάνεται.

Έκκληση από την Χαρά Νικοπούλου


ΕΛΛΗΝΕΣ....ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΙΒΩΤΟΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΡΦΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ..
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ..Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ..
Σε κάθε θεομηνία ο άνθρωπος αναζητούσε μία κιβωτό για να σωθεί. Έτσι και σήμερα που μαστιζόμαστε, όχι τόσο από την οικονομική, όσο από την πνευματική θεομηνία που έχει πλήξει την πατρίδα μας, αναζητούμε τη δική μας κιβωτό. Από τον Οκτώβριο, λοιπόν, στη Θράκη του Ορφέα και του Δημόκριτου έριξε άγκυρα «Η Κιβωτός της Δόμνας Βιζβίζη», το δικό μας σχολείο που λειτουργεί από το μεσημέρι για όλους εμάς τους Θρακιώτες που θέλουμε ένα καλλίτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.