Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

«ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!!


«ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»
Επίτιμοι Αρχηγοί των Όπλων, Ανώτατοι Στρατιωτικοί ε.α., Πρέσβεις ε.τ., Καθηγητές Πανεπιστημίων, Ερευνητές, Δημοσιογράφοι, Εκπρόσωποι Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, προερχόμενοι κυρίως από ακριτικούς Δήμους και Περιφέρειες και άλλες προσωπικότητες, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και καλούν σε κινητοποίηση τον Ελληνικό λαό για την αντιμετώπιση του προβλήματος της παράνομης μεταναστεύσεως, που έχει προσλάβει διαστάσεις πραγματικής εισβολής.
Το “Μανιφέστο” Αρχηγών, στρατιωτικών και άλλων προσωπικοτήτων εχει όπως παρακάτω :

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Jose Antonio Primo de Rivera I Presente!


γράφει η Χρύσα Κακοφεγγίτου
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ
Ό εθνικισμός έχει βασικό «πιστεύω» του, το διαφορισμό των Εθνών. Τό νά είσαι "Ελληνας εθνικιστής δέν σημαίνει πώς δέν πρέπει νά άναννωρίζης κάθε προσπάθεια ξένου έθνικιστοϋ για τήν άνόρθωσι τοϋ Έθνους του. Ό Χοσέ Άντόνιο Πρίμο ντέ Ριβέρα υπήρξε ό φυσικός αρχηγός του Ισπανικού Εθνικισμού. ΔΙΑΝΟΗΤΗΣ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ! ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ! Η φυσιογνωμία τού Χοσέ αντίθετα άπ' εκείνη τοϋ Φράνκο, είναι βέβαιο ότι δέν θά είχε αφήσει νά έκτραπή ή νικηφόρα Ισπανική έπανάστασις σέ ένα προσωποπαγές έθνικοδικτατορικό καθεστώς, μέ τή σημερινή γνωστή συνέχεια. Σέ άναγνώρισι τού αγώνα τού Χοσέ γράφτηκε αυτό τό μικρό αφιέρωμα.  
Ήταν 20 Νοεμβρίου 1936 ένας πα­τριώτης, ένας επαναστάτης, ένας πρω­τοπόρος εκτελείται στίς φυλακές τοϋ 'Αλικάντε. Ό Χοσέ Άντόνιο Πρίμο ντέ Ριβέρα έπεσε κάτω άπό τά πυρά τοϋ μπολσεβικικοϋ «δημοκρατικού» κατε­στημένου της Ισπανίας. Ή φάλαγγα έχασε τόν ηγέτη της καί ή Ισπανία ένα φλογερό πατριώτη.

Το προφητικό δεκάλεπτο βίντεο των Εθνικιστών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στην ΕΡΤ - Το 1989 τα λέγαμε και δεν μας άκουγε κανείς !


Την στάση των εκπροσώπων των παλαιοκομματικών σχηματισμών στην ευρωβουλή λίγο πολύ την γνωρίζετε όλοι. Και φυσικά τα αποτελέσματα της εκπροσώπησης της Ελλάδας ήταν πάντα αρνητικά. Δυστυχώς όμως αυτές ήταν οι επιλογές του Ελληνικού λαού τον οποίο ξεγελούσαν όλα αυτά τα χρόνια οι δημαγωγοί και πολιτικάντηδες της κομματοκρατίας με «χάντρες» και «καθρεφτάκια» φτάνοντας το Ελληνικό Έθνος σε αυτή την κατάντια, την εξαθλίωση και στα πρόθυρα του αφανισμού .
Και πάλι δυστυχώς το εθνικιστικό κίνημα δεν αποτέλεσε επιλογή του εξαπατημένου ελληνικού λαού παρ΄ ότι οι τότε θέσεις μας με την σημερινή εξέλιξη, μας δικαιώνει πλήρως ως Εθνικιστικό Κίνημα Διαβάστε ΕΔΩ τις θέσεις του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ και ακούστε τον τότε Αρχηγό του Εθνικιστικού Κινήματος Πολύδωρο Δάκογλου  και τον υπ.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Μετατρέπουν την Ελλάδα σε μουσουλμανική!


Μουσουλμάνος ένας στους δύο νέους μέχρι 30 ετών μέσα στην τρέχουσα δεκαετία 

Η ραγδαία δημογραφική μας κατάρρευση,η υπογεννητικότητα των Ελληνίδων, η μετανάστευση εκατοντάδων χιλιάδων νέων Ελλήνων στο εξωτερικό και η μαζική είσοδος υπεργεννητικών Μουσουλμάνων, μετατρέπει την Ελλάδα όχι σε πολυπολιτισμική κοινωνία όπως οραματίζεται ο πρωθυπουργός αλλά απλά σε Μουσουλμανική κοινωνία.
Αυτό αποδεικνύεται από αδιάσειστα στατιστικά στοιχεία.