Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ που ακόμα δεν τόλμησες!


Σού φταίει τό σύστημα καί τό πολιτικό κατεστημένο αυτής τής τεράστιας αλλά καί τραγικής συνάμα πατρίδας..
Σού φταίει ή κυβέρνηση τών ξενόδουλων γραικύλων πού σέ συνθλίβουν καθημερινά, σού καταστρέφουν τήν ζωή καί ξεπουλάνε τά Ιερά καί τά όσια τής γής τών πατέρων σου..
Σού φταίνε τά κόμματα , επινοικιαζόμενοι οίκοι ανοχής , μέσα στά οποία εκπορνεύονται ,δύο σχεδόν αιώνες τώρα οι γεννήτορες καί οι γόνοι υπανθρώπων καί ερπετοειδών αδρά αμειβομένων από ξένους καί ντόπιους νταβατζήδες. .


Σού φταίνε καί..οί άλλοι..ο λαός , πού μέσα από τό..F.B μέ άναρθρες κραυγές τού " φωνάζεις " νά ..ξυπνήσει! !!! Λές καί εσύ δέν είσαι λαός, λές καί εσύ μέσα από ένα πληκτρολόγιο επιτελείς τό καθήκον σου πρός τήν πατρίδα καί τό Έθνος! !!
Είναι δύσκολος ό δρόμος τού Αγώνα...
Είναι βαρύ τό φορτίο τής προσωπικής ευθύνης..

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Ζακ Κωστόπουλος και ο Ουίλιαμ Γλάδστων



Ο Νάσος Ηλιόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με την παράταξη “Ανοιχτή πόλη” ανακοίνωσε την πρόθεσή του να προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο την μετονομασία της οδού Γλάδστωνος σε οδό Ζακ Κωστόπουλου. Προφανώς, ακολουθώντας την αριστερή πεπατημένη και κατά τα πρότυπα της μετονομασίας της οδού Παναγή Τσαλδάρη σε οδό Παύλου Φύσσα.
Αιτιολόγησε την πρότασή του επιχειρηματολογώντας ως εξής:

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Χιλιάδες τζιχαντιστές του ISIS ετοιμάζονται να περάσουν στα νησιά μας. Σε λίγο ανάμεσά μας!


Ο Κουμουτσάκος προανήγγειλε αυτό που φοβόμαστε όλοι. Στην Σμύρνη συγκεντρώνονται ορδές από την Ιντλίμπ με σκοπό να περάσουν στα νησιά μας!
Χρειάζεται να σας υπενθυμίσω περί τίνος πρόκειται; Στην Ιντλίμπ βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι πιο φανατικοί από τους Ισλαμιστές-Τζιχαντιστές . Εδώ και 2 χρόνια συγκεντρώνονται εκεί, καθώς ο στρατός του Άσαντ που απελευθέρωνε τις πόλεις που κατείχαν στην υπόλοιπη Συρία, τους μετέφερε στην Ιντλίμπ με λεωφορεία μαζί με τις οικογένειες τους. Οι τζιχαντιστές όλων των οργανώσεων και αποχρώσεων στο Ιντλίμπ ανέρχονται σε 100.000

Εξ αυτών, οι ριζοσπαστικοί ένοπλοι τζιχαντιστές αριθμούν 60.000, στις τάξεις των οποίων βρίσκονται μαχητές από όλο τον κόσμο. Προέρχονται από όλα τα σημεία που έλεγχε στο παρελθόν ο ISIS στη Συρία, πολλοί δε εξ αυτών έχουν πολεμήσει και στο Ιράκ.