Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

"Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα... (video)


του Α. Δημητρίου 
Η πατρίδα μας τα τελευταία 45 με 46 χρόνια, την κυβερνούν πολιτικοί ανάξιοι, πολιτικάντηδες φιλοτομαριστές και αριβίστες που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προσωπική τους ευμάρεια και ανέλιξη αλλά και της οικογενείας τους. Η πολιτική του ενδοτισμού και του ανθελληνισμού, της διαγραφής της ιστορίας, της καταστροφής της εθνικής ταυτότητος, του ίδιου του Έθνους  αλλά και της υποταγής ήταν αυτά τα οποία έπρεπε να στηρίξουν, προωθήσουν εάν ήθελαν να μείνουν στην εξουσία.

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Να δημιουργήσουμε ένα αόρατο Δίκτυο, Άξιων και Αξιών ενσωματωμένο στην Κοινωνία, ικανό να εμπνέει τον Λαό των Ελλήνων

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Η ΧΡΟΝΙΑ (και η δεκαετία) ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ
Σίγουρα το 2019 δεν ήταν καλή χρονιά για τον Έλληνα, την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Ούτε και η δεκαετία που πέρασε. Τα παιδιά μας έγιναν υπηρέτες των ξένων στο εξωτερικό και στο εσωτερικό ενώ συγχρόνως τα επιδόματα ελεημοσύνης έγιναν τρόπος ζωής και προσέλκυσης ψηφοφόρων. Καθιερώθηκε η νομοθετική υποταγή στα κελεύσματα των ξένων κέντρων εξουσίας και διασπάσθηκε η ενότητα της ονομασίας της Μακεδονίας κατά τα πρότυπα της Θράκης και της Ηπείρου. Το ίδιο συνέβη  και με την εθνοφυλετική και θρησκευτική ομοιογένεια της ιστορικής μας παρουσίας στον χερσαίο και θαλάσσιο χώρο που όλοι θεωρούμε φυλετική -πολιτισμική κοιτίδα μας.
Το χειρότερο όλων είναι ότι, πολιτικά, την εκμετάλλευση της Ελπίδας την διαδέχτηκε η παραποίηση της Αλήθειας. Και όλα αυτά με τον πολιτικοϊδεολογικό χώρο των Εθνικιστών να παραμένει προσηλωμένος σε πρακτικές και πολιτικές του προηγούμενου αιώνα.



Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Σταματήστε να παίζετε το παιχνίδι των Τούρκων. Αρκετά!!


Αυτές τις ώρες που γράφεται αυτό το άρθρο οι Τούρκοι στήνουν στρατιωτικές  αερογέφυρες στήριξης προς το καθεστώς της Τρίπολης. Και μάλιστα με θετικά αποτελέσματα. Και αυτό για να στηρίξουν την συμφωνία για την ΑΟΖ με την Λιβύη. Η ελληνόφωνη κυβέρνηση  χεσμένη  επάνω της τρέχει σαν κοκότα από εδώ κι από εκεί διαλαλώντας την «πραμάτεια»   της  τα εδαφικά δηλαδή δικαιώματα της Ελλάδος αλλά και τα ενεργειακά κοιτάσματα και πρόθυμη να βρεθεί στα δικαστήρια της Χάγης να τα διαπραγματευθεί με τον Τούρκο! Γη και ύδωρ αρκεί να μείνει στην εξουσία. Τα χρόνια του ΔΝΤ οι ελλαδικές προδοτικές κυβερνήσεις ανέστειλαν ως πρώτη επιλογή τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς της χώρας και έτσι βρεθήκαμε σε αναλογία με τους εχθρούς μας πολύ πίσω.