Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Αύριο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ - ΟΧΙ στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !


Η επονείδιστη συνθήκη των Πρεσπών μαζί με τα μνημόνια, την δημογραφική, πολιτιστική και οικονομική κατάρρευση του Ελληνικού λαού, με τον διωγμό εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων από την Ελλάδα, και προσφάτως με τους απανθρακωμένους Έλληνες των τυχαίων ή μη πυρκαγιών στην Αττική μας αναγκάζουν σε αντίσταση με κάθε νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο τρόπο, πριν εξαφανιστούμε ως Μακεδόνες και ως Έλληνες.

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2018 την ημέρα εγκαινίων τής Διεθνούς Έκθεσης τής Θεσσαλονίκης πλημμυρίζουμε την Θεσσαλονίκη με εκατομμύρια Ελλήνων και απαγορεύουμε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, τον Πάνο Καμμένο και όλη την ενδοτική κυβέρνησή τους που τεμαχίζει την Ελλάδα και την Μακεδονία, να προσβάλλουν με την παρουσία τους την Μακεδονία.

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2018 στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Ελληνικός λαός θα δείξει ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Εξωτερικών Νικόλας Κοτζιάς, ο συγκυβερνήτης Πάνος Καμμένος, το σύνολο του Υπουργικού

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Αντιφασίστες ανασκουμπωθείτε...Έρχονται εκλογές!


«Ὡς ὁ κύων ἐπιστρέφει εἰς τὸν ἐμετὸν αὐτοῦ, οὕτως ὁ ἄφρων ἐπαναλαμβάνει τὴν ἀφροσύνην αὐτοῦ». (Παροιμίαι ΚΣΤ’)

«Οι αντίπαλοι της προοδευτικής αναγέννησης της Ελλάδας, οι πρωθιερείς της διαπλοκής και της χρεοκοπίας, λυσσομανούν για την εκδικητική τους Παλινόρθωση. Αρκετοί απ’ αυτούς δεν είναι καν απόγονοι του Δηλιγιάννη και του Γούναρη. Δεν είναι καν εχθροί του εκσυγχρονισμού. Δεν είναι καν πολιτικοί αντίπαλοι. Είναι δηλωμένοι εχθροί της δημοκρατίας. Είναι διορισμένα τσιράκια του δικτάτορα Παπαδόπουλου, φανεροί εραστές της απολυταρχίας, συνοδοιπόροι εθνικοσοσιαλιστών. Τέτοια αντηχούν στον εχθροπαθή λόγο κορυφαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Μα στους εχθρούς της κοινωνικής πλειοψηφίας, στους μασκαρεμένους λαθρεπιβάτες της δημοκρατίας, αξίζει μόνο η καταφρόνια. Μόνη μας απάντηση, η έμπρακτη αφοσίωση στην προκοπή και την κοινωνική δικαιοσύνη».

Κυκλοφόρησε σε dvd η ταινία ‘’έξοδος 1826 ‘’

Κυκλοφόρησε σε dvd η ταινία ‘’έξοδος  1826 ‘’ του σκηνοθέτη Βασίλη Τσικάρα Η τιμή
είναι 8 ευρώ συν τα έξοδα αποστολής
παραγγελίες στο  6945512412
(Πολιτιστικό Σωματείο Άρατος)
 Η κατάθεση μπορεί να γίνει στο  λογαριασμό
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Πολιτιστικό Σωματείο Άρατος 211/001647-02 ΙΒΑΝ
GR6001102110000021100164702
 Η Έξοδος 1826 είναι ιστορική ελληνική ταινία του 2017 σε
σκηνοθεσία και σενάριο του Βασίλη Τσικάρα. Αποτελεί την πρώτη, μετά από 46
χρόνια, ελληνική κινηματογραφική παραγωγή με θέμα την Ελληνική Επανάσταση και
βασίζεται σε γεγονότα που σχετίζονται με την πολιορκία και την Έξοδο του

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Η θέση του Κοινού Παρονομαστή σχετικά με την πρωτοβουλία για την συνένωση του πατριωτικού χώρου


Η θέση του Κοινού Παρονομαστή σχετικά με την πρωτοβουλία  για την συνένωση του πατριωτικού χώρου μας εξέπληξε ευχάριστα και μας βρίσκει θετικούς σε αυτή την προσπάθεια. Ήταν και ο λόγος που αναρτήσαμε την ανακοίνωση του συντονιστικού οργάνου. Μάλιστα εχθές μάθαμε ότι παραδόθηκε η επιστολή σε μερικούς αρχηγούς ή εκπροσώπους κομμάτων. Όμως πιστεύουμε ότι υπάρχουν κάποια κενά που πρέπει άμεσα να καλυφθούν προκειμένου να μην υπάρχουν παρανοήσεις. Οι προτάσεις αυτές -ερωτήματα προέκυψαν μετά και από επικοινωνία με συναγωνιστές αλλά και με αναγνώστες μας. Έτσι: