Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Independent: Οι Έλληνες το 3200 π.Χ. μετέφεραν 10.000 τόνους αστραφτερού μάρμαρου από το ένα νησί στο άλλο!


Οι ανασκαφές στη βραχονησίδα Δασκαλιό, δίπλα στην Κέρο, 125 μίλια νοτιοανατολικά της Αθήνας, αποκαλύπτουν το αρχαιότερο μνημειακό συγκρότημα κτιρίων που έχει βρεθεί στον ελληνικό κόσμο.

Aυτό αναφέρει στον ιστότοπό της η βρετανική Independent. Η θέση χρονολογείται πριν από περίπου 4.600 χρόνια και, σύμφωνα με το άρθρο, ίσως αποτελεί μέρος της έμπνευσης μιας βασικής πτυχής της ελληνικής θρησκείας: την ιδέα ότι οι κορυφές των βουνών ήταν οι κατοικίες των θεών. Το κτιριακό συγκρότημα που ανακαλύφθηκε στη βραχονησίδα, κάποτε συνδεδεμένη με το κυκλαδίτικο νησάκι της Κέρου με μια στενή λωρίδα γης, «αλλάζει την αντίληψη των αρχαιολόγων για την προϊστορική Ελλάδα», συμπληρώνει το άρθρο.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Σπουδαία ανακάλυψη: Το αρχαιότερο δείγμα Homo Sapiens είναι ελληνικό!


Κρανίο που βρέθηκε στην Ελλάδα και χρονολογείται προ τουλάχιστον 210.000 ετών, αντιπροσωπεύει το αρχαιότερο δείγμα ανατομικά σύγχρονου ανθρώπου στην Ευρασία - Είναι κατά τουλάχιστον 150.000 χρόνια παλαιότερο από το αρχαιότερο απολίθωμα «Homo Sapiens», που είχε βρεθεί έως τώρα στην Ευρώπη
Ένα κρανίο που βρέθηκε στην Ελλάδα και χρονολογείται προ τουλάχιστον 210.000 ετών, αντιπροσωπεύει το αρχαιότερο δείγμα ανατομικά σύγχρονου ανθρώπου στην Ευρασία, δηλαδή εκτός Αφρικής, όπως ανακοίνωσε μια ομάδα Ελλήνων και ξένων επιστημόνων. Αυτό σημαίνει ότι -αν οι επιστήμονες έχουν δίκιο- το κρανίο είναι κατά τουλάχιστον 150.000 χρόνια παλαιότερο από το αρχαιότερο απολίθωμα «έμφρονος ανθρώπου» (Homo sapiens) που είχε βρεθεί έως τώρα στην Ευρώπη. 

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Ποιος τελικά θα κάνει κουμάντο στον Χρηματοπιστωτικό τομέα και στις τράπεζες...


Ο Γιώργος Ζαββός, είναι το πρόσωπο που επέλεξε  ο νέος Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να έχει την ευθύνη για τον Χρηματοπιστωτικό τομέα. Ο νέος υφυπουργός Γιώργος Ζαββός είναι ο αδερφός του Στέλιου Ζαββού,  στενού φίλου και  συνεργάτη του Σόρος και προέδρου της Συμβουλευτικής Επιτροπής ΜΚΟ Solidarity Now Foundation. Ο Στέλιος Ζαββός είναι όμως και κουμπάρος του Σόρος καθώς του έχει βαφτίσει την κόρη του Χριστιάνα Ζαββού. Βρήκαμε ένα δημοσίευμα από τα παραπoλιτικά τον Φεβρουάριο του 2019 το οποίο το παραθέτουμε. Τα συμπεράσματα δικά σας

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Η γενετική επιβεβαιώνει την αρχαιολογία για το εάν είχε ο Γολιάθ ελληνική καταγωγή


Στο συμπέρασμα πως οι Φιλισταίοι, οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι των βιβλικών Ισραηλιτών, κατάγονταν από ανθρώπους που είχαν έρθει στην περιοχή της Παλαιστίνης από το Αιγαίο, τη Νότια Ευρώπη και τη Μεσόγειο στην αρχή της Εποχής του Σιδήρου καταλήγει νέα διεθνής γενετική επιστημονική έρευνα.
Ουσιαστικά η γενετική φαίνεται να επιβεβαιώνει τα στοιχεία της αρχαιολογικής σκαπάνης, που είχαν οδηγήσει στη θεωρία ότι οι Φιλισταίοι είχαν μεταναστεύσει από το Αιγαίο, κάτι για το οποίο δεν υπήρχε ομοφωνία έως τώρα.

Η αντεθνική θεώρηση είναι μια παγίδα, οι δημιουργοί έχουν πατρίδα!


Υποστηρίζουμε πως η επιδιωκόμενη απεθνικοποίηση, ο λεγόμενος πολυπολιτισμός, η πολιτισμική ισοπέδωση, ο διεθνισμός, η πανθρησκεία και γενικά ό,τι εντάσσεται στην παγκοσμιοποίηση, έχει σχεδιαστεί για να προωθήσει τόσο εθνικώς όσο και παγκοσμίως τα συμφέροντα και τις βλέψεις ελαχίστων ατόμων, των οικογενειών και των συνεργατών τους εις βάρος των εθνικών και ατομικών συμφερόντων των πολλών, οι οποίοι καλούνται σε συνθήκες ψευδούς δημοκρατίας να εκλέγουν ανθρώπους που υπηρετούν τα προαναφερόμενα αλλά εμφανίζονται υποκριτικά και παραπλανητικά με διαφορετικούς μανδύες.

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Νικητές και Ηττημένοι των εκλογών… Κερδισμένοι και Χαμένοι της επόμενης μέρας



γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου
Στ’ αλήθεια πιστεύετε πως ανήκετε στους κερδισμένους των εκλογών γιατί το κόμμα σας ήρθε πρώτο ή γιατί πέτυχε τον εκλογικό του στόχο ή γιατί παρέμεινε εντός κοινοβουλίου ή γιατί διατήρησε τη θέση του παρά τις αντίξοες συνθήκες; ΤΡΙΧΕΣ! Χαμένοι είσαστε όλοι! Και αν το πούμε με μια λέξη “συν-χαμένοι” και κατ’ ευφωνισμό “Συχαμένοι” (Προσοχή άλλο το σιχαμένοι).
Στ’ αλήθεια πιστεύετε πως ανήκετε στους νικητές, και όπως λέει η ιστορία «ο Νικητής τα παίρνει όλα»;Και ποιος είναι ο ηττημένος; Από ποιόν θα πάρετε; Και κυρίως που θα τα δώσετε!