Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013

Αλβανική ιεροσυλία με την ανοχή της ελλαδικής κυβέρνησης - Γκρεμίζουν και κλείνουν εκκλησίες


Την ώρα που η Ελλαδική κυβέρνηση σέρνεται μπουσουλώντας στα πόδια των ξένων αφεντικών της υπακούοντας πιστά στις εντολές τους βγάζοντας την.. «δυναμικότητά» της επάνω στους Έλληνες βάζοντας φριχτούς και αβάσταχτους φόρους, κατακλέβοντας τους κόπους μιας ζωής, στερώντας τους τα κοινωνικά αγαθά όπως την υγεία, την περίθαλψη, την παιδεία. Την ίδια στιγμή  φιλοξενεί  Αλβανικά μιλιούνια ανθελλήνων στα οποία παρέχει εκπαίδευση, συντάξεις, περίθαλψη και ότι στερεί και υφαρπάζει από τον Έλληνα και με την ανοχή της επιτρέπει στην κατσαπλιάδικο αυτό συνονθύλευμα να λυμαίνεται και να εγκληματεί σκορπίζοντας τον φόβο και τον τρόμο στους πολίτες. Έτσι στην Βόρειο Ήπειρο στην Πρεμετή παραστρατιωτικές ομάδες, με την κάλυψη της Δημοτικής αρχής, άδειασαν  Ναό με το πρόσχημα της είσπραξης παλαιών χρεών της ελληνικής ορθόδοξης Εκκλησίας

Πανικός στο Παρίσι: Πρώτο κόμμα το Εθνικό Μέτωπο.


Αναταραχή. Το Εθνικό Μέτωπο της Λεπέν ξεπερνά το Σοσιαλιστικό Κόμμα στις δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές και ανεβαίνει στην πρώτη θέση, μπροστά από το UMP. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία YouGov, το κόμμα της Marine Le Pen συγκεντρώνει 19% των ψήφων, μόλις μία μονάδα πίσω, το UMP (18%). Το Σοσιαλιστικό Κόμμα κουτσαίνει στο 15% των ψήφων, στο ίδιο επίπεδο με το Αριστερό Μέτωπο.
Και η Marine Le Pen δηλώνει έτοιμη. Η ηγέτης του FN δήλωσε ότι αν κερδίσει τις εκλογές και αναλάβει την εξουσία της Γαλλίας, ο πρώτος στόχος της θα είναι να καταστρέψει την υπάρχουσα τάξη της Ευρώπης και να αναγκάσει τη διακοπή της νομισματικής ένωσης.

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013

Ισινμπάγεβα κατά των ομοφυλόφιλων
Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να γίνονται τέτοια πράγματα γιατί είμαστε κανονικοί, φυσιολογικοί άνθρωποι, δήλωσε η παγκόσμια πρωταθλήτρια
Επίθεση στις Σουηδές συναθλήτριές της που έβαψαν τα νύχια τους στα χρώματα του ουράνιου τόξου, σε ένδειξη συμπαράστασης στους ομοφυλόφιλους της Ρωσίας, εξαπέλυσε η Γέλενα Ισινμπάγεβα.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια εξέφρασε με αυτό τον τρόπο ανοικτά τη στήριξή της στη νέα νομοθεσία κατά της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας που ψήφισε η Δούμα.

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2013

Ποια είναι η Ισχυρότερη πολιτική Δύναμη στον κόσμο ;


Ποια είναι η ισχυρότερη πολιτική δύναμη στο κόσμο;
Κάποιοι, θα απαντήσουν πως είναι οι χρηματοπιστωτικές αγορές. Άλλοι θα προτείνουν την ανάκαμψη της θρησκείας, την πρόοδο της δημοκρατίας, ή τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ίσως να είναι η ψηφιακή τεχνολογία την οποία συμβολίζει το διαδίκτυο και όλα τα παρεπόμενα του. Ή ίσως τα πυρηνικά όπλα και οι επιπτώσεις που έχουν στη στάση των κρατών απέναντι στην ασφάλεια και στη χρήση βίας. Όλα τα παραπάνω είναι καλές προτάσεις, αλλά η προσωπική μου επιλογή για την ισχυρότερη δύναμη στο κόσμο είναι ο Εθνικισμός.
 Η πίστη στο ότι η ανθρωπότητα αποτελείται από διαφορετικούς πολιτισμούς, ομάδες που μοιράζονται μια κοινή γλώσσα, σύμβολα, και ιστορία, και πως αυτές οι ομάδες θα πρέπει να έχουν τα δικά τους κράτη, είναι η δύναμη που καθόρισε τους τελευταίους δυο αιώνες της ανθρώπινης ιστορίας.
Ο εθνικισμός θεμελίωσε τις περισσότερες ευρωπαϊκές δυνάμεις της σύγχρονης εποχής, μετατρέποντας τις από δυναστείες σε

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

Παιδικός σταθμός «ο μαρξιστούλης»


Καλώς ή κακώς, άπαντες έχουμε περάσει από την παιδική ηλικία. Ολόκληρη η ανθρωπότητα, σε όλες τις ιστορικές περιόδους της, σε όλες τις ηπείρους, έχει διατελέσει «παιδί». Η διαχρονική εμπειρία από τη μικρή ηλικία μαρτυρά ότι ένας μπόμπιρας μπορεί να χαρεί με το παραμικρό. Ενα άδειο κουτάκι αναψυκτικού, μια μπάλα, ένας χρυσοκάνθαρος, του οποίου θα δεθεί το ένα ποδάρι με κλωστή, ή μια κουκλίτσα αρκούν για να γεμίσουν τις ώρες των χαριτωμένων υπάρξεων με ξέφρενη χαρά και διασκέδαση. Τώρα πια που υπάρχουν οι υπολογιστές, τα κινητά, η τηλεόραση και οι παιχνιδομηχανές, οι αφορμές παιχνιδιού έχουν πληθύνει σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό. Ολα μπορεί να

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

Χτίσαμε ένα κάστρο.


Ένα κάστρο σ άγριο ξάγναντο καταντικρύ στους εχθρούς μας .Κι ανεμίσαμε περήφανα τα λάβαρα μας και πολεμούσαμε τους εχθρούς που λυμαίνονταν χρόνια την χώρα .
Και τάδαν όλα αυτά οι γείτονες και οι φίλοι μας ,που φοβισμένοι από τους εχθρούς πίσω μας καρτερούσαν την νίκη μας να εκμεταλλευτούν και βρήκαν τον ρουφιάνο του κάστρου και μπήκαν βράδυ και ανέβηκαν στις ντάπιες που πήραν τα πολύπλοκα όπλα μας και μπήκαν στου φρουρίου τις αποθήκες και τ’ απόκρυφα μέρη.
Πρωί σηκωθήκαμε και είδαμε την προδοσία.

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013

Κυκλοφόρησε η "Ελληνική" εφημερίδα του Εθνικού Μετώπου
Μία εθνικιστική εφημερίδα στον πόλεμο για την επικράτηση του Εθνικισμού.Το Εθνικό Μέτωπο ρίχνει ένα ακόμα όπλο στον αγώνα για συνεχή ενημέρωση της Ελληνικής κοινωνίας.
Η εφημερίδα "Ελληνική" που επιλεγμένα κυκλοφορεί μέσα στον Αύγουστο δίνει ως μια απάντηση του Εθνικιστικού κινήματος  απέναντι στην κρίση που κλιμακώνεται επικίνδυνα.
Παρ' ότι το Εθνικό Μέτωπο στερείται "βοηθειών" από..χορηγίες με μόνη πηγή εσόδων το "θέλω" των μελών του καταφέρνει το αρκετά δύσκολο. Να εκδώσει ένα εθνικιστικό έντυπο γιατί γνωρίζει πως η φωνή της πατρίδας πρέπει να ακουστεί δυνατά σε όλη την επικράτεια για να ξυπνήσει συνειδήσεις. Ειδικά την ώρα που τα