Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Όπου Μακεδονία εκεί Ελλάδα!


Όπου Μακεδονία εκεί Ελλάδα! Όσοι ζωντανοί, ελάτε να συνεχίσουμε μαζί τον ανυπότακτο αγώνα για την ανατροπή τής άθλιας συμφωνίας των Πρεσπών και για διεκδίκηση των δικαίων τού ελληνισμού. Μη γίνεστε η ντροπή των προγόνων, γίνετε η ελπίδα τού παρόντος και του μέλλοντος. Ελληνίδες, Έλληνες: ψηλά η ψυχή, ψηλά η καρδιά, ψηλά οι σημαίες! Ζήτω η Ελλάς! (Γ. Σαγιάς)

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Η Μακεδονία, οι Γραικύλοι και ο Εθνικισμός



Γράφει ο Ιωάννης Αμπατζόγλου*

Η προδοσία των Πρεσπών πλησιάζει προς την τελευταία της πράξη. Η πλειονότητα του ελληνικού λαού βρίσκεται με την πλευρά της ιστορίας, της επιστήμης, της αλήθειας. Βρίσκεται στην όχθη του ποταμού παρέα με την αξιοπρέπεια και τον πατριωτισμό. Στην αντίπερα όχθη βρίσκονται όσοι έχουν πάρει απόφαση να υποστηρίξουν τα ανιστόρητα, τα αντιεπιστημονικά, τα ψέματα, αυτοί που μισούν την έννοια του “πατριωτισμού”, οι αναξιοπρεπείς, οι Γραικύλοι. Συνήθης πρακτική αυτών των Γραικύλων είναι να αποκαλούν “εθνικιστές” όσους υποστηρίζουν την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Όταν όμως χρησιμοποιούμε μία έννοια θα πρέπει πρώτα να την ορίσουμε για να ξεκαθαρίσουμε ακριβώς τι εννοούμε.
Τι θεωρεί λοιπόν ένας Γραικύλος ότι είναι ο “εθνικισμός”; Θεωρεί ότι είναι κάτι

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Αποφασιστική στάση με πίστη στην νίκη


Οσα διαδραματίστηκαν στην πλατεία Συντάγματος και ιδιαίτερα η συμπεριφορά των κατασταλτικών δυνάμεων της αριστερής κυβέρνησης απέναντι στους διαμαρτυρόμενους Eλληνες πολίτες καταδεικνύουν μερικά πράγματα:

• Η «κυβέρνηση της Πρέσπας» είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και για την υλοποίηση του σχεδιασμού της δεν λογαριάζει ούτε τη λαϊκή βούληση και οργή, ενώ παράλληλα εμφανίζεται αμείλικτη απέναντι στους πολίτες. Η επίθεση που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της για τη διάλυση ενός συλλαλητηρίου εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών, στο οποίο συμμετείχαν οικογένειες με τα παιδιά

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

«Ηταν ένα συλλαλητήριο με παλμό!


Μεσογαίας Νικόλαος: «Ηταν ένα συλλαλητήριο με παλμό! Σαν να έβλεπε κανείς την πάλη του ψέματος με την αλήθεια»

Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία είχε αξιοπρέπεια, ήταν γεμάτο από νέους, φοιτητές, νεαρά ζευγάρια με τα παιδιά τους, που ήρθαν στο Σύνταγμα κρατώντας την ελληνική σημαία.

Αυτή η εικόνα όλους μας χαροποίησε, γιατί είδαμε έναν ωραίο λαό να προσέρχεται ειρηνικά.

Αυτό που ζήσαμε με τα δακρυγόνα, ξεγύμνωσε τους ανθρώπους.

Έδειξε ότι ο λαός είναι αγνός και ότι υπάρχουν και οι κακοήθεις, οι οποίοι όμως

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Μέγα πλήθος και πάθος στο συλλαλητήριο.

Μέγα πλήθος και πάθος στο συλλαλητήριο. Κρίμα για τα χημικά που μας έριξαν (
Η εκτεταμένη χρήση χημικών από τις δυνάμεις των ΜΑΤ προκάλεσε ασφυξία σε μεγάλη μερίδα των διαδηλωτών, ανάμεσά τους παιδιά και μεγάλης ηλικίας άνθρωποι, όπως επιβεβαίωσε στον STAR FM o δημοτικός σύμβουλος Λαμιέων Γιώργος Σαγιάς, που βρέθηκε με εκατοντάδες Λαμιώτες στο Σύνταγμα και εισέπνευσαν όλοι, τα χημικά που έπεσαν αδιακρίτως στο πλήθος. Ο κ.Σαγιάς συγκρίνοντας το χθεσινό με τα προηγούμενα συλλαλητήρια στα οποία συμμετείχε προσωπικά ο ίδιος, έκανε λόγο για μέγα πλήθος και πάθος για την Μακεδονία και αλοίμονο  εάν δεν ληφθεί υπόψιν από την κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα.


                

Η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας είναι πολιτικά ανόητοι ή συμμετέχουν σε σικέ παιχνίδι;


γράφει ο Νικηφόρος Λυκίδης

Μία από τις βασικές αρχές του πολέμου αναφέρει ότι «ο καλός στρατηγός επιλέγει τον τόπο και τον χρόνο που δίνει τις μάχες και αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα που έχει έναντι του αντιπάλου».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, έχουν την υπεροχή έναντι του ΣΥΡΙΖΑ  στο πεδίο της λαϊκής παραδοχής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία υστερούν έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σε αριθμό βουλευτών.

Και όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία αποφεύγουν να δώσουν πολιτικές μάχες ενεργοποιώντας τον λαό όπου έχουν αποφασιστική υπεροχή. Αντιθέτως επιλέγουν και δίνουν όλες τις πολιτικές τους μάχες μέσα στο

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΤΙΣΟΥΜΕ!


Κουραστήκαμε πια!
Βάλθηκαν κάποιοι να μας πείσουν ότι έχουν δίκιο. Αν μάλιστα διαφωνούμε είμαστε μάλλον ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Στην καλύτερη των περιπτώσεων δεν κατανοούμε τα "οράματά" τους.
Από επιχειρήματα δε διαθέτουν, αλλά είναι που επικαλούνται την ΑΥΘΕΝΤΙΑ,το ΚΥΡΟΣ και κυρίως την ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ της σκέψης τους, apriori...
Αν επιμείνουμε μάλιστα μάς απειλούν με τον ιδιάιτερα "πειστικό" τρόπο τους...Βλέπετε είναι και η κατασκευασμένη ΚΡΙΣΗ, μεγάλη κρίση. Ποντάρουν πολύ στη ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και στην ισχύ των γνωριμιών τους.
ΤΕΛΙΚΑ ας επιστρέψουμε στο ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ της όποιας αναζήτησης, κάποιοι από εμάς στη χαρά της ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ. Μάς φτάνει. Μάς γεμίζει!
ΟΛΑ ΑΣ ΤΑ ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, όλα ας τα κάνουν αν το θέλουν ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ! Ας ευχαριστηθούν αν αυτό με κάποιο τρόπο γίνεται... Γίνεται;
Είναι που δε γίνεται, είναι που οι άνθρωποι αυτοί δεν απολαμβάνουν το