Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Αλίμονο στους ηττημένους!


Διεθνές Δίκαιο δεν υπάρχει. Ο μόνος νόμος που υφίσταται στη ζούγκλα της πολιτικής είναι εκείνος του ισχυροτέρου. Η μοναδική αρετή στη διεθνή διπλωματία είναι η τέχνη της εξαπάτησης. Ο δολιότερος και ισχυρότερος αμείβεται, ενώ ο ανίσχυρος τιμωρείται για την ανημπόρια του και δαχτυλοδείχνεται από τους διεθνείς παράγοντες ως «φαύλος» και «επιθετικός».

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Η εμμονή με τον ρατσισμό είναι η νέα μισαλλοδοξία..


της Ελεάννας Βλαστού*

Η Αγγλία είναι μια ανεκτική χώρα. Η Αγγλία είναι μια ανεκτική χώρα που έχει τρομερή αγωνία να αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία πόσο φιλελεύθερη είναι. Αν η Μέγκαν αποχώρησε αφήνοντας υπονοούμενα ότι το χρώμα της ευθύνεται εν μέρει για την ταλαιπωρία της, δεν έχει ιδέα πώς αισθάνομαι εγώ ως λευκή και προνομιούχα. Η χώρα αγκαλιάζει όλους και όλες που εμπίπτουν σε μειονότητα ή έτσι αισθάνονται. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν είμαι μαύρη, μουσουλμάνα, δεν ταυτίζομαι με σκύλο, δεν έχω προβεί σε αλλαγή φύλου, δεν είμαι ομοφυλόφιλη, ούτε ανήκω σε αυτούς με τα πολλά γράμματα της αλφαβήτου που λέγονται LGBTQ, δεν είμαι καν χορτοφάγος.

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Η εκλεκτή του Σημίτη και του Μητσοτάκη επιμένει Λοβοτομικά



γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου


Η Γιάννα Αγγελοπούλου, εκλεκτή του Κώστα Σημίτη, του Κυριάκου Μητσοτάκη και γύρευε ποιών άλλων ακόμη, επιμένει στην επέμβαση Λοβοτομής επί της Ιστορικής μνήμης των Ελλήνων.
Διαγράφει τον λόγο του εορτασμού των 200 ετών και δημιουργεί μια δική της αφορμή για πανηγύρια, στην πλάτη των Ελλήνων και της ιστορίας μας. 
Αρνείται ότι γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 που θεμελίωσε με αίμα και θυσίες την δημιουργία του κολοβού Ελλαδικού κρατιδίου και μας σερβίρει την εντολή εορτασμού για «τα 200 χρόνια σύγχρονης Ελλάδας».