Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ, η Επανάσταση του 21' που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ...


 

Ως άλλη "Υψηλή Πύλη" επι Οθωμανικού κράτους, το αμιγώς ΤΑΞΙΚΟ κράτος της Εθνοπαρασιτικής, λειτουργεί ως δημοσιονομικός διαχειριστής του μόχθου των φορο-υπηκόων του, που απο Έθνος, μεθοδευμένα αποδέχτηκαν να εκφυλιστούν σε λαό της Δημοκρατίας. 

Είναι το κράτος-αποικία το οποίο δομήθηκε στις ψευδαισθήσεις, την δημαγωγία και την στρέβλωση των εννοιών, ώστε υποσυνείδητα να καλλιεργηθεί στους

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Ο Χρυσάστεροι Πιλάτοι διάλεξαν τον Βαραβά! (Για όσους θυμούνται το δίλημμα «Ιησού ή Βαραβά»)

 γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Θα μπορούσα να γεμίσω την σελίδα με εκατοντάδες εικόνες, δηλώσεις και Βίντεο, από απλές πράξεις του Λαού μας που υπερασπίσθηκε την Πίστη του, ανήμερα των Φώτων. Μαζί του και δεκάδες φωτογραφίες απλών Ιερέων και κάποιων λίγων Μητροπολιτών που τίμησαν την πανάρχαια, μεγάλη γιορτή εξαγνισμού των Υδάτων.

Το ίδιο και με πράξεις εκατοντάδων Ένστολων και δεκάδων αστεράτων που «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι (των πολιτικών και φυσικών προϊσταμένων τους)» προχώρησαν σε συλλήψεις και προσαγωγές εκείνων που έσωσαν την Τιμή της Ορθοδοξίας και της σύνδεσής της με τον νεότερο Ελληνισμό.