Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Συνειδητά και με πρόγραμμα η Νέα Δημοκρατία αντικαθιστά τους Έλληνες με αλλόφυλους εποικίζοντας την Ελλάδα!


Τις απόψεις μας τις έχουμε πει προ των εκλογών (ΕΔΩ) αλλά και μετά των εκλογών (ΕΔΩ)
Επιπλέον γίναμε όπως και μεγάλος μέρος του ελληνικού λαού (όσοι μπορούν να ενημερώνονται αντικειμενικά) για τις αδιανόητες κινήσεις της-και αυτής-ανθελληνικής κυβέρνησης να μετατρέψει τα 4 αρματαγωγά, όσα δηλαδή έχουμε, σε χώρους φιλοξενίας λαθρομεταναστών και τους στρατιωτικούς σε προσωπικό εξυπηρέτησής τους!Διαβάστε ΕΔΩ. Μάλιστα αυτό συμβαίνει σε εποχή σοβαρών εντάσεων με την Τουρκία που μπορούν να εξελιχθούν σε θερμό επεισόδιο με απρόβλεπτες εξελίξεις. Προφανώς το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι η αντικατάσταση των Ελλήνων. Ούτε η εθνική συρρίκνωση, ούτε και τα εθνικά συμφέροντα. Διαβάστε το κείμενο από την εφημερίδα Δημοκρατία και το το χθεσινό της πρωτοσέλιδο το οποίο μας επιβεβαιώνει για τον ρόλο αυτής της κυβέρνησης. 

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Οι κοινωνίες που αντιστέκονται, είναι αυτές που θα ζήσουν!


Η πλαδαρή στάση των κυβερνητικών βουλευτών, μετά την ανακοίνωση προς αυτούς από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο, της απόφασης για δημιουργίας κλειστής δομής φιλοξενίας παρανόμων μεταναστών στο Επιτάλιο του Πύργου, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις της κοινωνίας.
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου”, Χάρης Μιχαλακόπουλος αναφερόμενος στην κυβερνητική νοοτροπία του «αποφασίζω και διατάσσω» καθώς και στην συμπεριφορά των κυβερνητικών βουλευτών δήλωσε τα εξής:

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

ΤΟ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ


Τον τελευταίο καιρό, γινόμαστε κοινωνοί πολλών "προφητών" που είχαν "προβλέψει" τι θα γίνει στην πατρίδα μας. Έτσι γίνεται συνήθως.."Προφήτες" θα ξεπετάγονται από παντού είτε από δόλο, είτε από σύμπτωση είτε από ...συμμετοχή.  Οι Έλληνες Εθνικιστές υπήρξαν  αυτοί όμως που και είχαν προβλέψει, όχι ως προφήτες, αλλά έχοντας αναπτύξει πολιτική διορατικότητα μέσω της ιδεολογίας του ελληνικού εθνικισμού που μας οδηγούσε να βλέπουμε τα πολιτικά δρώμενα και τις εξελίξεις μέσα από το πρίσμα του εθνικού συμφέροντος και όχι του προσωπικού που ούτως ή αλλιώς δεν συνάδει με τον εθνικιστή,  αλλά και είχαν αντισταθεί με Αγώνες σε αυτή την μεταπολιτευτική λαίλαπα που σαν καρκίνωμα έτρωγε την σάρκα της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Ο Ελληνικός λαός παραδομένος στα ψέματά τους αλλά και καθησυχασμένος στην προσωρινή του ευδαιμονία και σε μόνιμη παρακμή εθελοτυφλούσε και δεν μπορούσε να δει τι του ετοίμαζαν το πολιτικό σύστημα και οι εντολοδόχοι προδότες που εξέλεγε κάθε 4 χρόνια. Μέχρι που το σχέδιο της μεταπολιτευτικής δικτατορίας άρχισε να υλοποιείται εδώ και μια πενταετία. Με την τακτική της μεθόδου του «σαλαμιού» όλα τα πολιτικά κόμματα άρχισαν να εκτελούν το σχέδιο της καταστροφής του Ελληνισμού και της Ελλάδος, αποδεικνύοντας και στους εναπομείναντες λιγοστούς αδαείς,  πως δεξιά και  αριστερά είναι το ίδιο και το αυτό και πως εξυπηρετούν τόσα χρόνια μόνο το ανθελληνικό τους έργο. Ο Εθνικισμός το μοναδικό και τελευταίο ανάχωμα στην εθνική καταστροφή.