Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ του Πρωθυπουργού Αλεξάνδρου Παπαναστασίου - ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΑ από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ



Σήμερα βρεθήκαμε στο βιβλιοπωλείο του συναγωνιστή  Γιάννη Γιαννάκενα, επί της Χαριλάου Τρικούπη 14 εντός της στοάς, ο οποίος μας παρουσίασε μια πολύ σημαντική επανακυκλοφορία από τις εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ .Το βιβλίο του Πρωθυπουργού Αλεξάνδρου Παπαναστασίου  
«Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ» Μια πρωτοβουλία του Γιάννη να επανεκδοθεί αυτό το σημαντικό έργο. Το έργο προλογίζουν οι κύριοι Παναγιώτης Παπαγαρυφάλλου και ο Αντώνιος Αντωνάκος.Ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από πουθενά. 

Ο εκσοσιαλισμός της Τουρκίας

Του Συνεργάτη μας Φοίβου Ιωσήφ
                                            
Εμείς είχαμε, οι Τούρκοι υστερούσαν. Τι να τους κάνεις, από τά υψίπεδα της Μογγολίας είχανε έρθει, αμόρφωτος κόσμος, τους πλάκωσε και ο Ισλαμισμός από πάνω και ιδού τά αποτελέσματα. Φερετζέδες, καφτάνια, παρθενιές, αναλφαβητισμός ,αμορφωσιά, έλλειψη σοσιαλισμού και κουλτούρας περί λαϊκής περιουσίας, λαϊκής κυριαρχίας και ιδιοκτησίας των μέσων παραγωγής από τους εργάτες. Βλέπετε, όταν ήρθατε στις ακτές της Ιωνίας πλακωθήκατε στα Ελληνικά κρασιά και τά τσίπουρα, δεν στείλατε καναν δικό σας στην Ουασιγκτώνα να πάρει κανα μάθημα σοσιαλισμού και τώρα, να τά αποτελέσματα. Απεργίες, διαδηλώσεις, ξυλοδαρμοί, φυλακίσεις,
συλλήψεις και πάει λέγοντας. Ολα τά φαινόμενα μια ξέφρενης κούρσας μακριά από την γλυκιά

Παρεμπόριο: Επίθεση σε συνεργείο του Άλφα στο κράτος του Δένδια !


45 Δις ετησίως το κέρδος του παρεμπορίου, σε ένα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ κράτος, με γραφικούς πολιτικούς και υπουργούς βαστάζους ξένων συμφερόντων. 
Δείτε την εν ψυχρώ επίθεση σε συνεργείο του Άλφα,πριν μέρες, την ώρα που προσπαθούσε να κάνει ρεπορτάζ στην οδό Πατησίων πρωί . Με τους Έλληνες καταστηματάρχες εγκλωβισμένους μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης .Μεταξύ του παρεμπορίου των λαθρομεταναστών και της αβάσταχτης κρατικής φορολογίας Θαυμάστε το περιβάλλον ασφαλείας που δημιουργεί ο Δένδιας στους πολίτες. Αν ήθελε το κράτος να σταματήσει το παρεμπόριο θα είχε λύσει εξ ολοκλήρου  το οικονομικό

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Κ.Ε.Π. στην πρ. Δημοτική Αγορά Κυψέλης


Ζωντανεύει και πάλι η Δημοτική Αγορά Κυψέλης μετά από 15 χρόνια κατάληψης και ομηρίας από τις «γκρούπες» του ΣΥΡΙΖΑ και των αντιεξουσιαστών οι οποίοι είχαν μετατρέψει το νεοκλασικό αυτό κτήριο της Κυψέλης σε φέουδο της Νεοταξικής αριστεράς υπό το πρόσχημα της «λαικής κατάληψης»  
Οι όποιες αντιδράσεις των δημοτών και κατοίκων της Κυψέλης προσέκρουαν πάνω στην ατολμία των εκάστοτε δημάρχων αλλά και της πολιτείας, να αναλάβουν τις ευθύνες τους προκειμένου να φύγουν από μέσα οι καταληψίες και να αξιοποιηθεί η Δημοτική Αγορά και οι χώροι της προς όφελος των δημοτών με αποτέλεσμα η υπόθεση αυτή να περάσει από .. «σαράντα κύματα»

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες του Έθνους των Ελλήνων



Οι ανόητες κινήσεις και οι λάθος χειρισμοί του Αντώνη Σαμαρά στην ενεργειακή σκακιέρα, όπως έκανε και στο παρελθόν ο Κώστας Καραμανλής, κινήσεις που δεν εξυπηρετούν τα Αμερικανικά συμφέροντα αλλά και ούτε και τα σχέδια τους για την υπεροχή τους στην Μεσόγειο, έβαλαν τον πρωθυπουργό της χώρας στο σκαλοπάτι της αντικατάστασης του. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο κύβος ερρίφθη. Ο Κουβέλης παρ’ ότι σύμφωνος μέχρι πρότινος με τους εταίρους, άλλαξε «ξαφνικά» την θέση του και εν όψη των εθνικών θεμάτων που ακολουθούν (Σκοπιανό, Αιγαίο, και Κόφι Ανάν2 ) αποσύρει την στήριξή του. Φυσικά με πρόσχημα την ΕΡΤ, διότι πρόσχημα είναι αφού ο Μπαλαντέρ - Κουβέλης έχει υπογράψει όλες τις κατάπτυστες αποφάσεις του τελευταίου χρόνου που στέλνουν χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία και όχι μόνο.

Ομπάμα: «Δεν υπάρχουν πλέον έθνη, είμαστε όλοι πολίτες του κόσμου»


Ρεσιτάλ παγκοσμιοποίησης έδωσε ο πλήρως ελεγχόμενος από την παγκόσμια διαπλοκή Ομπάμα. Ξεκίνησε την ομιλία του στην Πύλη του Βρανδεμβούργου με τις συνήθεις λαϊκίστικες εξαγγελίες περί ισότητας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Στην συνέχεια εξήγγειλε μια… νέα πολιτική για τον περιορισμό των πυρηνικών όπλων αλλά υπεραμύνθηκε του συστήματος παρακολούθησης PRISM ως «μέσου προστασίας της ασφάλειας των πολιτών». Διαρκής παρακολούθηση δηλαδή για το «καλό» μας πάντα.

Τους χρειάζεται ένας Ζέρβας..


- Idrizi: "Εμείς την θέλουμε την Αλβανία Ενωμένη, θα κάνουμε πραγματικότητα την επιθυμία των προγόνων μας και όλων των Αλβανών από την Πρέβεζα μέχρι τον Κόκκινο Μήλο"! 
Με προκλητικό τρόπο έκλεισε χθες την προεκλογική του εκστρατεία το τσάμικο κόμμα PDIU που έχει ενταχθεί στην συμμαχία του Μπερίσα.
Σύμφωνα με αλβανικά δημοσιεύματα 35 λεωφορεία με περίπου 3000 αλβανοτσάμηδες εθνικιστές απόγονους εγκληματιών πολέμου συγκεντρώθηκαν χθες στα ελληνοαλβανικά σύνορα προβάλλοντας με φραστικές προκλήσεις διεκδικήσεις σε βάρος της Ελλάδας!
Αφού έκαναν τα εγκαίνια του παράνομου «Μαυσωλείου» των Τσάμηδων, το οποίο χρηματοδότησε η

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ολίγη από... Ανδρέα


Η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να κάνει αποδοχή κληρονομιάς του ΠΑΣΟΚ του Αντρέα, του Μένιου Κουτσόγιωργα, του Κίμωνα Κουλούρη, του Γιώργου Κατσιφάρα και άλλων είναι φιλότιμη. Μαθαίνει την τέχνη κι ό,τι μαθαίνεις στη ζωή σου καλό είναι. Από πλέξιμο και γιουβαρλάκια μέχρι Κβαντική Φυσική, κάποτε θα σου χρειαστεί. Ο Αλέξης θέλει να καβαντζώσει το σκραπ από τον Τιτανικό του πρασινοφρουρισμού και το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνει, αφού άλλοι πλειοδότες δεν υπάρχουν. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος, τυπικά, είναι ο νόμιμος κληρονόμος των αγώνων της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου, αλλά έχει μια

Ελλάδα: Η παραλία...της Γερμανίας μέσω του 3ου μνημονίου


17 εκατομμύρια τουρίστες περιμένουμε κατά τους υπολογισμούς της κυβέρνησης.
Οι τουρίστες που όμως γίνονται βορά των πολυεθνικών εταιριών που έχουν στην κατοχή τους τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και δουλεύουν σε μια αλυσίδα προσφορών( πακέτο ) Από ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, είδη super market, είδη ένδυσης υπόδησης, αλλά και άλλων κατηγοριών που πολλές φορές στεγάζονται και εντός των ξενοδοχείων αλλά και ευρύτερα με παραρτήματά τους. Αφήνοντας στο τέλος για τα «εκτός»  μαγαζιά των Ελλήνων τα ψίχουλα . Η Ελλάδα έχει γίνει η παραλία της άχρωμης, άοσμης, άγευστης  και ανήλιαγης Γερμανίας. 

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Αλληλέγγυοι και Λαζόπουλος "ξεκατινιάζονται" στο..Indymedia!


Το ότι ο Λάκης είναι του ..λαού παιδί το ξέραμε. Το ότι αμείβεται επίσης σαν αγροτόπαιδο κι αυτό το ξέραμε . Αλλά ότι τα συντρόφια του, οι αναρχικοί του Indymedia θα τον δίνανε "στεγνά" 
δεν το περιμέναμε.Μας εξέπληξαν ευχάριστα.
Άντε βρε παιδιά..πάντα τέτοια. Και συ βρε Λάκη άλλα να λες στην εκπομπή και άλλα να πιστεύεις..Αυτό είναι πρωτοφανές για αριστερό σαν και του λόγου σου.. 
Κ.Π    

Συμβαίνει και στα καλύτερα τσαντίρια

Όταν στις 11/6 έπεσαν πολύχρωμες μπάρες  στην ΕΡΤ, οι πέντε ταξιθέτες/ ταξιθέτριες της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» αποφασίσαμε συλλογικά και ομόφωνα να συμμετάσχουμε στην στάση εργασίας που κήρυξε η ΠΟΣΠΕΡΤ, η

Η αλήθεια για την ελληνική γραφή «ανατέλλει»…


«Οι Φοίνικες που ήρθαν με τον Κάδμο (…) εισήγαγαν τέχνες στους Έλληνες και μάλιστα και γράμματα που δεν ήταν γνωστά πριν στους Έλληνες, όπως εμένα μου φαίνεται, πρώτα αυτήν την γραφή, την οποία και όλοι οι Φοίνικες μεταχειρίζονται, έπειτα με την πάροδο του χρονου, μαζί με την γλώσσα, μετέβαλαν (οι Φοίνικες) και το είδος των γραμμάτων (τους). \(…) Λένε μάλιστα πως οι Σύριοι εφηύραν τα γράμματα, από αυτούς δε οι Φοίνικες αφού τα έμαθαν, στους Έλληνες τα έδωσαν (…) και για αυτό οι Έλληνες ονομάζουν τα γράμματα φοινικικά, αλλά δεν επινόησαν οι Φοίνικες πρώτοι την γραφή, αλλά την μορφή των γραμμάτων άλλαξαν μόνο και την γραφή αυτή χρησιμοποιούσαν οι περισσότεροι άνθρωποι και γι αυτόέτυχε να τα ονομάσουν όπως είπαμε πριν». (Ηροδότου Ιστορία 5 Τερψιχόρη, Ε58-61, Δ.Σικελιώτη βιβλίον 5ον παρ. 74)

Στα συγκεκριμένα απόσπασματα, στα οποία ο Ηρόδοτος και ο Διόδωρος ο Σικελιώτης καταγράφουν την άποψή τους για την προέλευση της ελληνικής γραφής, «στηρίζεται», παραφράζοντάς το, η πλειοψηφία της φιλολογικής

«Έλεος με την ΕΡΤ, το 1 εκατομμύριο ανέργων δεν το έκλαψε κανείς!»..



Ο αθλητικογράφος Δήμος Μπουλούκος γράφει για το λουκέτο της ΕΡΤ σε συνάρτηση με όσα βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.
Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενό του... Χείμαρρος τα κροκοδείλια δάκρυα εδώ και μία εβδομάδα για το λουκέτο στην ΕΡΤ, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι οι «ευαισθησίες» στην Ελλάδα είναι επιλεκτικές και πάντα υπέρ του δημόσιου τομέα, που σε πείσμα των καιρών αντιστέκεται!
Την ίδια ώρα που όλοι θρηνούν το κλείσιμο της κρατικής τηλεόρασης, κανείς δεν θυμάται το πάλαι ποτέ ισχυρό Alter που ξαφνικά πέταξε στο δρόμο σχεδόν 700 εργαζόμενους και κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί τους, παρότι και αυτοί ήταν οικογενειάρχες, είχαν παιδιά, ήταν στην πλειοψηφία τους υπάλληλοι των 800 ευρώ και έμειναν για πολλούς μήνες απλήρωτοι!

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Πολιτικό μήνυμα των .. Αλβανικών εκλογών πρόβαλε το MEGA


Την ώρα που οι Ουτσεκάδες αλωνίζουν στην Ελλάδα εξευτελίζοντας με αποδράσεις την πολιτική διοίκηση του υπουργείου δημοσίας τάξεως  που ψάχνει απελπισμένα κανέναν "ρατσιστή" που θα στραβοκοιτάξει κάποιον πακιστανό. Την ώρα που δεν έχει στεγνώσει το αίμα του αστυνομικού που δολοφονήθηκε, την ώρα που αυτή η τριτοκοσμική ράτσα διαλύει την καθημερινότητα την ζωή του Έλληνα αφού βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να αποκομίζουν κέρδη εις βάρος μας από εγκληματικές πράξεις, και παράλληλα εγείρουν και εδαφικές απαιτήσεις εις βάρος της χώρας μας, το MEGA του ΕΠΟΝίτη Μπόμπολα δεν χάνει στιγμή να προβάλει πολιτικά

Δυο σημαντικά θέματα σε μια εκδήλωση του Εθνικού Μετώπου στον Πειραιά την Κυριακή 23 Ιουνίου


Με δυο πολύ σημαντικά θέματα το Εθνικό Μέτωπο της Οργάνωσης Πειραιά εγκαινιάζει τον καλοκαιρινό εθνικιστικό αγώνα Έτσι την ερχόμενη Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 στις 20:00  στα γραφεία της Οργάνωσης Πειραιά, Καραϊσκου111, 4ος όροφος  (έναντι Δημοτικού Θεάτρου, δίπλα στην Εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου) ο Γενικός Γραμματέας και αρχηγός του Εθνικού Μετώπου Μάνος Κώνστας θα μιλήσει με  θέμα  "Εθνικισμός ή Ραγιαδισμός" και μετά ο Γιώργος Παρασκευόπουλος θα αναπτύξει το θέμα

Αγωνιστικό Ημερολόγιο: Η συμμετοχή του ΕΝΕΚ στην επέτειο της σφαγής της Στιμάγκας Κορινθίας


Τα μέλη του ΕΝΕΚ πρωτοστάτησαν
στην επέτειο της μνήμης των θυμάτων της Στιμάγκας
ΕΝΕΚ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Κείμενα – Επιμέλεια : Ίων (Ιωάννης Σχοινάς) 
Κυριακή 7η Ιουνίου 1983
ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΕΚ
ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ 813 ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ
ΣΤΗΝ ΣΤΙΜΑΓΚΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Πριν από κάποιους μήνες κάποιοι μαρξιστές είχαν καταστρέψει το μνημείο παροτρυνόμεμοι από το τοπικό έντυπο της Κορινθίας «ΔΡΟΜΟΣ», μαρξιστικής αποκλίσεως, το οποίο όμως κατεδικάσθη σε φυλάκιση 12 μηνών και αποζημίωση 10.000 δρχ. ανά θύμα, ύστερα από μήνυση που κατέθεσαν οι συγγενείς των θυμάτων Ευάγγελος Καπώλης και Ντίνος Σχοινωρίτης.
Το γεγονός αυτό οδήγησε πλήθος κόσμου στην τελετή που έγινε με αντιπροσώπους από κόμματα του μή μαρξιστικού χώρου για τους 813 σφαγιασθέντες κατοίκους της Στιμάγκας και των γύρω περιοχών, από τους κομμουνιστοσυμμορίτες, το καλοκαίρι του 1944.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ανεβαίνοντας ξυπόλητος το 1913 (!) στην κορυφή του βουνού των Θεών


Χρήστος Κάκκαλος- Κυνηγός αγριοκάτσικων ένας από τους τρεις που κατέκτησαν τον Μύτικα
Ήταν πριν από 100 χρόνια όταν ένας Ελληνας κυνηγός αγριοκάτσικων, ξυπόλητος στην κυριολεξία, και δύο Ελβετοί καλλιτέχνες κατακτούσαν την υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου -του βουνού των θεών-, τον Μύτικα (2.917 μ.). Στις 2 Αυγούστου του 1913 ο κτηνοτρόφος Χρήστος Κάκαλος και οi Frederic Boissonnas, φωτογράφος-εκδότης, και Daniel Baud Bovy, ποιητής-ζωγράφος-τεχνοκριτικός, πάτησαν τη μέχρι τότε απάτητη και υψηλότερη κορυφή της Ελλάδας.

Σήμερα, 100 χρόνια μετά, οι τουριστικοί παράγοντες και οι τοπικοί φορείς της Πιερίας διοργανώνουν επετειακές εκδηλώσεις -ορειβατικούς αγώνες έως συνέδρια και μουσικές παραστάσεις- για να δείξουν, όπως σημειώνει στη «δημοκρατία» η πρόεδρος των ξενοδόχων Πιερίας Αφροδίτη Λέινα, ότι οι εικόνες από τις πλαγιές, τις χαράδρες και τις κορυφές του βουνού των θεών,

Κέλλυ Σακάκου: Όλες οι κυβερνήσεις το ίδιο παιχνίδι έπαιξαν...




ΠΡΩΤΟΜΠΗΚΕ στην ΕΡΤ το 1971. Από τα πρόσωπα που ταυ­τίστηκαν όσο λίγοι με τη δημόσια τηλεόραση, η Κέλλυ Σακάκου διαφωνεί κάθετα με το λουκέτο, όμως δεν διστάζει να στηλιτέψει τα τεράστια λάθη που την οδήγη­σαν στην απαξίωση.

«Ανήκω στους σκαπανείς που έχτισαν την ΕΡΤ, με πολλή αγάπη, με πολλές θυσίες, οικονο­μικές και όχι μόνο. Εζησα από μέσα, πώς ο συνδικαλισμός που κατέστρεψε τα πάντα, κατέστρεψε και την ΕΡΤ Τα πράγματα πή­γαιναν περίφημα μέχρι το '81, μετά άρχισαν ο αποδεκατισμός και η πανωλεθρία. 

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Οι γκέϊ και οι ... κρυφοί


Ο Ελληνισμός σε όλη την ιστορική του πορεία ως έθνος, διαμόρφωσε ένα αξιακό σύστημα με το οποίο πορεύθηκε στο πέρασμα των αιώνων. Στην κορυφή αυτού του συστήματος, με το οποίο αντιμετώπιζε τις προκλήσεις των διαφόρων εποχών, βρισκόταν πάντοτε η αξία και η έννοια της Ελευθερίας. Αυτή αποτυπώθηκε εν τέλει και στον εθνικό μας ύμνο ως «απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά». 
Το ιδανικό της Ελευθερίας στο πλαίσιο μίας συντεταγμένης κοινωνίας πάντοτε αυτοπεριφρουρείτο και οριοθετείτο στον βαθμό που δεν προσέβαλε την αξιοπρέπεια, την τιμή, την υπόληψη και το δικαίωμα στην ελευθερία των υπολοίπων πολιτών. Οι συμπεριφορές που οδηγούσαν σε οποιαδήποτε υπέρβαση και υπερβολή της ονομάζονταν «ελευθεριάζουσες», που είναι ένας όρος σαφέστατα μειωτικός και που δηλώνει ότι η υπερβολή στην χρήση του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης οδηγεί στην απαξίωσή του.

Ισοπεδώνουν την χώρα χωρίς αντίσταση !


Όπως πάντα οι επισκέψεις της τρόικα έχουν να κάνουν με ένα μόνο θέμα "μπαμπούλα" για όλη την ελληνική κοινωνία, και αυτό είναι η αποδέσμευση της δόσης, μια δόση που δεν θέλει να μας παραχωρήσει λόγω "πολιτικής αναταραχής".
Μια αναταραχή που η ίδια η τρόικα προκάλεσε όταν αυτοί που κρύβονται από πίσω της δεν επέτρεψαν την ιδιωτικοποίηση των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, για να μην περάσουν στα χέρια των ρωσικών Γκάζπρομ-Σίντεζ, με αποτέλεσμα να χαθούν 2 δισ. ευρώ έσοδα, τα οποία με περίσσιο θράσος αμέσως μετά μας ζητούν να τα βρούμε με νέα μέτρα.

Η απολογία ενός «απεργοσπάστη»


Με αφορμή το κείμενο της “Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης” ATLANTIS 105.2: ΑΘΛΙΟΙ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΥΣ 2500 ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑ-ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ, θα πω δυο λόγια τώρα που δεν έχω ακόμα λάβει κανένα εισιτήριο για τα Γκιουλάγκ, διότι στα όμορφα θέρετρα που θέλει να μας στείλει ο “φιλόσοφός” τους κος Ζιζέκ, δεν ξέρω αν θα έχουμε σύνδεση ίντερνετ. Όχι οτι αισθάνομαι κάποια ανάγκη να απολογηθώ στους συντρόφους αλλά είναι μια καλή αφορμή για να τα χώσω και συνήθως τέτοιες ευκαιρίες δεν τις αφήνω...

Κατά πρώτων να ξεκαθαρίσουμε πως ο Atlantis 105,2fm και οι συνάδελφοί μου παραγωγοί, δεν φέρουν καμία ευθύνη