Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Σαγιάς: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ "ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ" ΓΙΑ ΝΑ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ" ΑΠΟ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ.



ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ "ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ" ΓΙΑ ΝΑ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ" ΑΠΟ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ. 

Ασχέτως του τι έχετε ψηφίσει, διαβάστε τις παραγράφους 2 και 3 του άρθρου 28 (Κανόνες του διεθνούς δικαίου και διεθνείς οργανισμοί) για την ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ 3/5 ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ και για ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ και σκέφθείτε ως ελεύθερες προσωπικότητες: 
με την "Συμφωνία των Πρεσπών" ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ... Είναι ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ή όχι; 
ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ... Είναι ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ή όχι; 
Με την ΜΗ εισαγωγή στη Βουλή για τις απαραίτητες 180 ψήφους, ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ή όχι; 

Πύρινη ομιλία της Μαρίας Μαντούβαλου εχθές στην Κόρινθο - Καταπέλτης για την προδοτική κυβέρνηση!

                                             
Εχθές οι πολίτες της Κορίνθου διαδήλωσαν διατρανώνοντας την αντίθεση τους στην πλαστογράφηση της ιστορίας, στην παράδοση της ελληνικότητας της Μακεδονίας από τους κομμουνιστές Εφιάλτες αυτής της προδοτικής κυβέρνησης που επιλέχθηκε από τους  εχθρούς της Ελλάδος για να διαλύσει την πατρίδα μας. Ξεχώρισε από αυτή την συγκέντρωση η ομιλία της ελληνόψυχης πατριώτισσας καθηγήτριας Φιλοσοφίας Μαρίας Μαντούβαλου η οποία κατακεραύνωσε τους εθνικούς προδότες Τσίπρα Κοτζιά και  Καμμένο λέγοντας ότι όχι μονάχα δεν διαπραγματεύονται αλλά είναι οι ίδιοι που συντάσσουν τους επαίσχυντους όρους αυτής της συμφωνίας . Αξίζει να την ακούσετε Μικρή ομιλία αλλά φοβερή!

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Αδιαφορία: Η πηγή όλων των δεινών μας!


γράφει ο Δημήτρης Γκίκας*

«Κανένας άνθρωπος δεν είναι νησί, ακέριος μοναχός του. Κάθε άνθρωπος είναι ένα κομμάτι ηπείρου, ένα μέρος στεριάς. Αν η θάλασσα ξεπλύνει ένα σβόλο χώμα, η Ευρώπη γίνεται μικρότερη. Όπως κι αν ξεπλύνει ένα ακρωτήρι ή ένα σπίτι φίλων σου ή δικό σου. Κάθε ανθρώπου ο θάνατος λιγοστεύει εμένα τον ίδιο, γιατί είμαι ένα με την Ανθρωπότητα. Κι έτσι ποτέ σου μη στέλνεις να ρωτήσεις για ποιον χτυπά η καμπάνα. Η καμπάνα χτυπάει για σένα» (John Donne).

Είναι εξαιρετικά δύσκολο, σε μια εποχή που καλλιεργείται πρωτίστως η μονοσήμαντη ατομικότητα και μια εγωιστική αντίληψη του κόσμου, να πείσεις έναν πολίτη να συμμετάσχει, πόσω μάλλον να «ταρακουνήσει» το πολιτικό σκηνικό, να επαναστατήσει. Εν συντομία, να ανακαλύψει τη δύναμή του. Τραγικό σαν διαπίστωση αυτό. Ζούμε σε δημοκρατικό καθεστώς (έστω, σε κοινοβουλευτικό), κι όμως οι περισσότεροι παραμένουν άπραγοι – από φόβο, από άγνοια, από αδυναμία. 

ΚΟΖΑΝΗ - ΕΔΕΣΣΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στο ανθελληνικό καθεστώς Βίντεο από τα συλλαλητήρια



Ο Αγώνας πλέον είναι καθημερινός σε όλη την Ελλάδα. Οι Έλληνες υψώνουν την φωνή τους και συμμετέχουν στην εθνική αντίσταση κατά της εθνικής προδοσίας και του πρακτορικού καθεστώτος που επιβάλλει αυθαίρετα το ξεπούλημα της Ελλάδος και προετοιμάζει τον διαμελισμό της. 
Παράλληλα εξοντώνει οικονομικά τους Έλληνες και τους αναγκάζει, όσους μπορούν να αντισταθούν, να  φύγουν από την πατρίδα για να επιτευχθεί ο εποικισμός, η αντικατάσταση πληθυσμού με μουσουλμάνους και Αφρικανούς .
Εχθές η Κοζάνη είχε την τιμητική της με ένα δυναμικό συλλαλητήριο. Την ίδια ώρα στην Έδεσσα γινόταν άλλο ένα συλλαλητήριο. Και οι Μακεδόνες έστελναν μήνυμα προς τους εθνοπροδότες αλλά και απάντηση στον Σλάβο πρωθυπουργό Ζάεφ που έδινε προπαγανδιστική συνέντευξη στην Πράβντα της Αγίας

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Από το Καστελόριζο έως τις Πρέσπες: Τα μνημόνια, η «πρώτη φορά αριστερά» και τα «βαπτίσια» της Βαρδαρίας (Β΄μέρος)


Ο «Ιανός» τής διεθνούς κυριαρχίας επεδίωκε πάντοτε μια διέξοδο στο Αιγαίο. Αυτή τη φορά, όπως φαίνεται, όχι μόνο για να περνούν ανεμπόδιστα τα εμπορεύματα από τα λιμάνια της Μακεδονίας στην Κεντρική Ευρώπη, αλλά και επειδή, πλέον, χρειάζεται να κυκλοφορούν ανεμπόδιστα τα κοιτάσματα αερίου και άλλων τιμαλφών του υπεδάφους, απαραίτητων για να συνεχίζουμε να καλπάζουμε στο άρμα της τεχνολογίας πάνω από το πτώμα της γης. Η δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ), με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της «Ευρώπης των Περιφερειών» αποτελεί διακαή πόθο των αυτοκρατόρων της Δύσης στα Βαλκάνια και η «λύση» του μακεδονικού με τους επιθυμητούς για αυτούς όρους, θα διευκολύνει την πραγματοποίησή της.

Ποινικολόγος Μαρούπα: Βαρυσήμαντη συνέντευξη που δίνει απαντήσεις σχετικά με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και το αύριο της Ελλάδος (βίντεο)


Μια συνέντευξη που ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ για να καταλάβουμε πως η προδοτική συμφωνία ανοίγει τις πύλες του διαμελισμού της Ελλάδος και της απώλειας εδαφών μας. Μια συνέντευξη που ρίχνει φως σε όλα! Μέχρι σήμερα προσπαθούσαμε. Από εδώ και πέρα πρέπει να παλέψουμε. Αλλιώς δεν θα υπάρχει αύριο για εμάς, τα παιδιά μας τις οικογένειές μας. Δεν θα υπάρχει η πατρίδα μας

"Συνένοχος και συναυτουργός ο Παυλόπουλος 
σε ποινικό αδίκημα εάν δεν παραιτηθεί" 
"Υλοποιείται ένα μακροχρόνιο που μας είχε αποκαλύψει ο Στηβ λάλας εδώ και χρόνια, να συρρικνωθεί, να διαμελιστεί η Ελλάς και να πάνε τα σύνορα μας στη Λαμία. Ο κίνδυνος είναι ο εδαφικός διαμελισμός που μας εξήγησε εδώ και χρόνια η κυρία Μπενάκη. Τα ίδια λόγια χρησιμοποίησε εχτές και ο κ.  Τσίπρας . Ο κ.  Παυλόπουλος έχει ευθύνη, το άρθρο 120 παράγραφος 2 του Συντάγματος δεν είναι δυνατόν αν απευθύνεται σε όλους τους πολίτες εκτός απο εκείνον.

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Θεσσαλονίκη: ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


Με το σύνθημα: ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ οι Μακεδόνες αποδοκίμασαν αυτόν που ξεπουλά την ιερή γη της Μακεδονίας και έχει το θράσος να πατά σε αυτή. Γεμάτη παλμό, πάθος και δύναμη καθώς ήταν συνεχόμενο συλλαλητήριο και έκτακτο και όχι προγραμματισμένο αφού οργανώθηκε τελευταία στιγμή μόλις ο κόσμος έμαθε για την έλευση Τσίπρα στην Μακεδονία. Στα βίντεο που ακολουθούν.  

Λαοθάλασσα στις Σέρρες, ακολουθούν Θεσσαλονίκη σήμερα, Κόρινθος, Χανιά,Αλεξανδρούπολη, Τρίκαλα (βίντεο)


Τρομερά δυναμικό και γεμάτο πάθος από τους Μακεδόνες των Σερρών που έστειλαν και αυτοί με την σειρά τους ένα μήνυμα προς την ενδοτική κυβέρνηση πως το όνομά μας ούτε πωλείται ούτε χαρίζεται ούτε διαπραγματεύεται.

Σήμερα έχουν σειρά πάλι οι Θεσσαλονικείς καθώς στην πόλη τους θα βρίσκεται ο ένας από τους δύο κύριους υπεύθυνους της εθνικής προδοσίας Τσίπρας. 
Έτσι καλούνται σε συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο σήμερα στις 8μμ .
Την Παρασκευή 6 Ιουλίου η Κόρινθος διαδηλώνει ενώ 
την Κυριακή στις 8 Ιουλίου παίρνει σειρά η Κρήτη. Με συγκέντρωση στα Χανιά στην πλατεία αγοράς στις 7μμ
Την ίδια μέρα Κυριακή στις 8 Ιουλίου στην ακριτική Αλεξανδρούπολη στις 7:30μμ

Την Τετάρτη 11/7 την σκυτάλη παίρνουν τα Τρίκαλα στις 8μμ Αυτά είναι μερικά από τα συλλαλητήρια που γίνονται σε όλη την Ελλάδα και τα ΜΜΕ συνεχίζουν να αποκρύπτουν εκτελώντας εξυπηρετήσεις στο πολιτικό σύστημα που θέλει την πατρίδα μας προτεκτοράτο και το έθνος μας διαλυμένο

17η νύχτα στην Ηρώδου Αττικού απαιτούμε Παραίτηση του Προκόπη Παυλόπουλου


Γιά 17η νύχτα Έλληνες πολίτες βρίσκονται έξω από το προεδρικό μέγαρο διαδηλώνοντας ενάντια της προδοτικής συμφωνίας  των Πρεσπών και απαιτώντας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο να παραιτηθεί για να πέσει η ανθελληνική κυβέρνηση. 

Το σύνθημα είναι: Προκόπη παραιτήσου να σώσεις την.. τιμή σου ώστε να ακυρωθεί αυτή η κατάπτυστη συμφωνία που παράγει καθημερινά επικίνδυνα και ίσως μη αναστρέψιμα αποτελέσματα για την πατρίδα μας και που μόνο ο λαός έχει την θέληση και μπορεί να την ακυρώσει. 
Η Γεωργία Μπιτάκου στο βίντεο 


Από το Καστελόριζο έως τις Πρέσπες: Τα μνημόνια, η «πρώτη φορά αριστερά» και τα «βαπτίσια» της Βαρδαρίας


Όλα αυτά τα χρόνια ζούμε μια συντονισμένη προσπάθεια εθνομηδενισμού και εθνοαποδόμησης. Οι μπροστινοί του συστήματος που κάνουν αυτή την βρώμικη δουλειά για να τα βρεί έτοιμα η νέα τάξη πραγμάτων που θέλει να αλώσει το ελληνικό έθνος, είναι οι αναρχικοί, οι αντίφα και οι κομμουνιστές που καλοπληρώνονται από αυτά τα κέντρα.
Έτσι αυτοί που αυτοπροσδιορίζονται ως αντιεξουσιαστές είναι στην πραγματικότητα το δεξί χέρι του συστήματος. Η άρνηση της ουσίας και της ιστορικής και κοινωνικής σημασίας της Πατρίδας και του Έθνους, είναι κοινό χαρακτηριστικό των κομμουνιστών και των αναρχικών. 

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΒΟΥΛΗΣΙΟΚΡΑΤΙΑ (ή.. πως η Βούληση υπερισχύει της ανάγκης).


από τον Κώστα Τάταρη

Ένας βοσκός από τ΄Ανώγεια, άγριο πετροχώρι στην πλαγιά του Ψηλορείτη, άκουγε τους χωριανούς του να του διηγούνται σημεία και τέρατα για το Μεγάλο Κάστρο. Στην πολιτεία αυτή, λέει, βρίσκεις όλα τ' αγαθά του κόσμου : κουκιά με τη σέσουλα, παστό μπακαλιάρο τσουβάλια, βαρέλια τις σαρδέλες και τις καπνιστές ρέγγες' κι ακόμα μαγαζιά τίγκα στιβάνια, κι άλλα που πουλούν τουφέκια όσα θες, σουγιάδες, μαχαίρια και μπαρούτη' κι άλλα που κάθε πρωί ξεφουρνίζουν, φουρνιές, φουρνιές, άσπρο ψωμί, φραντζόλα. Κι έχει, λέει, ακόμα, σαν βραδιάσει, γυναίκες που δε σε σκοτώνουν, σαν τις Κρητικοπούλες, αν τις αγγίξεις, κι είναι το κρέας τους άσπρο και νόστιμο σαν τη φραντζόλα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!! Μεγαλειώδες συλλαλητήριο στα Γιαννιτσά - Δράμα - Γρεβενά. Απίστευτη μηχανοκίνητη πορεία στην Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη


Τι να πούμε εμείς; Η εικόνα μιλάει μόνη της. Προσπαθούμε να δημοσιοποιήσουμε μέρος από τον εθνικό ξεσηκωμό που γίνεται σε όλη την Ελλάδα, γιατί τα ΜΜΕ είναι απολύτως ελεγχόμενα από το πολιτικό ανθελληνικό σύστημα με αποτέλεσμα την παραπληροφόρηση. Προσπαθούν να περιορίσουν αυτόν τον εθνικό ξεσηκωμό, υποβαθμίζοντας όπου γίνονται συλλαλητήρια, τρομοκρατώντας και αποκρύπτοντας την αλήθεια.

Η αλήθεια είναι σε αυτά τα βίντεο. Νέοι, γέροι, παιδιά γυναίκες διαδηλώνουν ενάντια στην εθνική προδοσία που συντελείται αρχικά με την Μακεδονία μας, καθώς αυτοί οι δοσίλογοι ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο και με την Βόρειο Ήπειρο αλλά και με την Θράκη 
Ο λαός φωνάζει πως Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και πως η προδοσία αυτή δεν θα περάσει

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Τα Γιαννιτσά την Δευτέρα 2 Ιουλίου βροντοφωνάζουν: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ



Στα Γιαννιτσά θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που αυθαίρετα ο Τσίπρας με τον Κοτζιά υπέγραψαν, γράφοντας στα παλιά τους παπούτσια την ιστορία, το αίμα των ηρώων που έπεσαν για την ελευθερία της Μακεδονίας αλλά και πηγαίνοντας αντίθετα στην θέληση του Ελληνικού λαού που συνεχίζει απτόητος να διαδηλώνει καθημερινά. 

 Η πορεία οποία είναι προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 2 Ιουλίου, με σημείο εκκίνησης στις 7 το απόγευμα από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Πλατεία Δημαρχείου στα Γιαννιτσά. 

Η πορεία διοργανώνεται με την συνεργασία των πολιτιστικών και αθλητικών Συλλόγων καθώς και των Φορέων του Δήμου Πέλλας.Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η πορεία των

Το καθεστώς καταρρέει και τρομοκρατεί με ΜΑΤ και ΑΝΤΙΦΑ ( συγκλονιστικά βίντεο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη)


Το ανθελληνικό καθεστώς που κυβερνά την πατρίδα μας καταρρέει. Περίμενε πως η παράδοση της Μακεδονίας θα την πέρναγε εύκολα, όπως έκανε με τα μνημόνια, τις συντάξεις  τους αντιεργατικούς νόμους, τον εποικισμό.

Βλέποντας ότι ο ελληνικός λαός έχει αποθέματα εθνικής αντίστασης μέσα του και δεν πρόκειται να χαριστεί σε προδότες μη αποδεχόμενος την παράδοση της Μακεδονίας στους Σλάβους, έβγαλε τον στρατό κατοχής τα ΜΑΤ τους πραιτοριανούς του, νεογενίτσαρους να σκορπίσουν τον φόβο στους Έλληνες. Ενεργοποίησε παράλληλα και τους παρακρατικούς αντίφα, δεξί χέρι του πολιτικού συστήματος και καλοπληρωμένους υπαλλήλους του Σόρος. Τα παρακάτω βίντεο είναι από τα χθεσινά συλλαλητήρια στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Σήμερα Κυριακή 1η Ιουλίου 6μμ δίνουμε το παρόν στη πλατεία Συντάγματος - Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο



Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, και κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, διοργανώνεται σήμερα Κυριακή, 1η Ιουλίου, στην Αθήνα.
Το συλαλλητήριο θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα, μπροστά στη Βουλή, στις 6 μ.μ., και το διοργανώνουν το κίνημα Εθνικής Άμυνας για τη Μακεδονία «Μέγας Αλέξανδρος» και η Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων.