Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Τελευταία έκκληση για ενότητα του πατριωτικού χώρου από το Ε.Σ.Ο.


Δελτίο Τύπου του Εθνικού Συντονιστικού Οργάνου

Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο (Ε.Σ.Ο.) κάνει μία τελευταία έκκληση σε όλα τα κόμματα που αυτοπροσδιορίζονται ως πατριωτικά, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή τους στις συζητήσεις που ήδη έχουν ξεκινήσει μεταξύ αντιστοίχων κομμάτων μέχρι και την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 6 μ.μ. Καλούνται επίσης να εκδηλώσουν την δυνατότητα συμμετοχής του επικεφαλής τους και μόνον αυτού σε συνάντηση όλων των ενδιαφερομένων κομμάτων την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, σε ειδικό χώρο στην Αθήνα, ο οποίος θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερομένους εντός της δεύτερης εβδομάδας του Δεκεμβρίου.

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Σύνοδος στο Μαρακές για την ελεύθερη μετανάστευση. Μήπως αυτό είναι το τέλος;


Αν δεν ήταν ο Τραμπ δεν θα είχαμε πάρει χαμπάρι τι σχεδιάζουν αυτοί οι σκοτεινοί βρικόλακες για το άμεσο μέλλον του κόσμου όλου, με δικαιολογία την διάσωση του τρίτου κόσμου από την καταστροφή και με μέσο υλοποίησης τις διεφθαρμένες υπηρεσίες του, πάντα, ύποπτου ΟΗΕ.
Από όσα μπόρεσα να καταλάβω, η διάσωση του τρίτου κόσμου συνίσταται στην ελεύθερη και ανεμπόδιστη μετανάστευση περισσοτέρων των 4 δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε διάφορες προηγμένες και ευημερούσες περιοχές της γης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΥΤΩΝ.

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ '44 ΘΥΜΑΣΑΙ Η ΚΟΙΜΑΣΑΙ ;


Εμείς δεν ξεχάσαμε ούτε και πρόκειται να ξεχάσουμε. Ο ελληνικός λαός όμως κοιμάται. Χρόνια τώρα..Κάπως έτσι φτάσαμε από το 1944 στο 2018 να μας κυβερνούν αυτοί που αιματοκύλησαν την Ελλάδα με τους συνοδοιπόρους να τους ανοίγουν δρόμους. Οι στολές αντικαταστάθηκαν με κοστουμάκια, γραβάτες και φουλάρια. Το κονσερβοκούτι αντικαταστάθηκε από τους φόρους , τον πόλεμο και την καταστροφή σε ότι είναι ελληνικό. Παιδεία, γλώσσα, ιστορία, θρησκεία, πολιτισμός. Κράτος τζογαδόρων, εθνομηδενιστών και προδοτών. Σύντομα και με απώλειες εδαφών αφού έτσι ονειρευόντουσαν από τότε την Ελλάδα οι Βελουχιώτηδες. Όταν ξεχνάς την ιστορία σου είναι δεδομένο ότι θα την ξαναζήσεις, αλλά τις άσχημες στιγμές της.   
Ζαφείρης

Συμπληρώθηκαν 74 χρόνια από την Μάχη του Μακρυγιάννη . Μια Μάχης που ήταν εφάμιλλη των Θερμοπυλών, του Μαραθώνα. Στου Μακρυγιάννη οι Έλληνες άνδρες των σωμάτων Ασφαλείας και του Στρατού απέκρουσαν τους κομμουνιστές και κράτησαν την Αθήνα και ολόκληρη την Ελλάδα ελεύθερη .Ένας από αυτούς τους επιζώντες  αγωνιστές ο τότε Ανθυπολοχαγός Πεζικού Βασίλης Λευκαδίτης και Υποστράτηγος ε.α. μετά εξιστορεί με λεπτομέρειες  την Μάχη αλλά και την σημασία αυτής.