Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Πρέπει να είναι το πολίτευμα η πρώτη αξία στην ζωή μας;


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Ζούμε σε μια εποχή όπου, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εκπαιδευτικοί και συστημικοί καλλιτέχνες ή συγγραφείς θεωρούν υποχρέωσή τους να αναφέρονται “με ψύλλου πήδημα” στη Δημοκρατία και τις Δημοκρατικές τους αξίες.
Έχουν μετατρέψει ένα απλό πολίτευμα, δημιούργημα των Αρχαίων Ελλήνων, σε πολιτική θρησκεία του σύγχρονου κόσμου.
Με μία μικρή διαφορά. Την κονταίνουν ή την φαρδαίνουν, την μακραίνουν ή τη στενεύουν, την κάνουν πλέρια ή πειθαρχημένη, ειρηνική ή πολεμοχαρή, πάροχο δικαιωμάτων  ή αρνητή και ότι άλλο τους βολεύει, αρκεί να μπορούν να την εκπορνεύουν και να εισπράττουν ως νταβατζήδες τις ανάλογες απολαβές από τους πελάτες στους οποίους την πλασάρουν.

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Η Ελληνική Ορθοδοξία αμνός προς σφαγή στο βωμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων!


Η Εκκλησία, το σύνολο δηλαδή των πιστών Ορθοδόξων της χώρας μας, παρακολουθεί με αποτροπιασμό την προσπάθεια μεταβολής της σε μια ακόμη ΜΚΟ, από πλευράς της κυβέρνησης.

Ο παραμερισμός της Εκκλησίας από την αρμόζουσα θέση της είναι μια σαφής προσπάθεια αλλοίωσης της ίδιας της ταυτότητας του Ελληνισμού, της ιδιοπροσωπείας του στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Είναι μια προσπάθεια να τοποθετηθεί η Εκκλησία μας σε ένα “ντουλάπι ξεπερασμένων θεσμών”.

Έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσουμε τον Κωνσταντίνο Kατσίφα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρακαλούμε Κοινοποιήστε.

Έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσουμε τον Κωνσταντίνο μας, Πέμπτη 8/11 ώρα 13:00 (τοπική)- Βουλιαράτες

Ο Σύλλογος του Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού ενημερώνει τα μέλη του καθώς και όλους τους φίλους του αδικοχαμένου συγχωριανού μας Κωνσταντίνου Κατσίφα πως η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη στις 13:00 (τοπική ώρα) στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού.

ΑΘΗΝΑ:Ο Σύλλογος, όπως έχει ήδη ενημερώσει,
έχει ναυλώσει λεωφορεία ώστε όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στη νεκρώσιμη ακολουθία προς την τελευταία κατοικία του παιδιού μας!!
Το κόστος των εισιτηρίων είναι 30€ με επιστροφή.
Παρακαλούμε θερμά όσοι δεν έχουν κάνει κράτηση και επιθυμούν να έρθουν να δηλώσουν υπεύθυνα τη συμμετοχή τους στα

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Ήταν κι αυτός... «εξτρεμιστής»;


Μάλιστα. Ακραίος και ο Κωσταντίνος Κατσίφας. Θερμοκέφαλος. Τιμούσε και τη σημαία ο αθεόφοβος. Προκάλεσε. Οπως έναν Αύγουστο πριν από οκτώ χρόνια ο Αριστοτέλης Γκούμας. Τριάντα επτά χρόνων εκείνος. Το παράπτωμά του; Μιλούσε ελληνικά σε καφενείο της Χειμάρρας. Και όταν του ζήτησαν τον λόγο, υπερασπίστηκε τη γλώσσα των προγόνων του. Λίγα μέτρα από το σπίτι του εμβόλισαν τη μοτοσικλέτα του Αλβανοί παρακρατικοί και για να τον αποτελειώσουν πέρασαν με το αυτοκίνητο δύο φορές πάνω από το σώμα του. 
Ουδέποτε αρνήθηκαν ότι τον δολοφόνησαν. Σήμερα βεβαίως κυκλοφορούν ελεύθεροι, μπορεί να κάνουν μεροκάματα και στην Ελλάδα, αφού κανένας δεν τους ζήτησε τον λόγο. Και η ελληνική κυβέρνηση εκείνης της περιόδου, του Γιωργάκη δηλαδή, έκανε τη δολοφονία γαργάρα. Οπως και την εκτέλεση του Κατσίφα η σημερινή κυβέρνηση του Αλέξη. 

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Eλλάδα σ’αγαπάω! Ωδή στον Κωνσταντίνο Κατσίφα


ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ

Σύνθεση: Αρτ Κυδωνάκης.
 Στίχοι: Γιώργος
Κατσίφας.
Τραγουδούν οι ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ.


Eλλάδα σ’αγαπάω!!

Με μια σημαία στην ψυχή
με μια σημαία ελληνική,
ψηλά να κυματίζει,
γυρνάς και παίρνεις τα βουνά