Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Κύριε Πρωθυπουργέ….μπορείς να μας πεις;


Πρωθυπουργέ έχεις τα κότσια να βγεις να πεις στον ελληνικό λαό ότι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ 55 τουρκικά πλοία βρίσκονται εν πλω έχοντας περικυκλώσει όλη το ανατολικό τμήμα της χώρας από βορρά μέχρι νότο;
Μπορείς να πεις ότι: προχθές, 15 Ιανουαρίου 2020, η Τουρκία έκανε παγκόσμιο ρεκόρ παραβιάσεων όλων των εποχών;
Μπορείς να πεις ότι: ΑΥΤΗ τη στιγμή 17 τουρκικά πλοία πλέουν μεταξύ Καστελόριζου και Νότιας Κρήτης;
Μπορείς να πεις ότι: ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ 16 τουρκικές πυραυλάκατοι έχουν δημιουργήσει κλοιό ασφαλείας στα παράλια της Μικράς Ασίας; Οτιδήποτε άλλο και αν πεις θα είναι για να ταΐσεις πόπολο...

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Δικτατορία με σχέδιο..


Όλοι δικαιούνται να ομιλούν και να εκφράζονται στην Ελλάδα, εκτός από τους πολλούς, τη σιωπηρή πλειονότητα των Ελλήνων που θέλουν να ζήσουν μια κανονική, αξιοπρεπή ζωή σε μια ελεύθερη πατρίδα, η οποία θα σέβεται και θα τιμά την παράδοση και τις αξίες που κράτησαν ζωντανό το έθνος μας.

Στην Ελλάδα σταδιακά, με σύστημα και σχέδιο, έχει επιβληθεί μια σιωπηλή, στυγνή δικτατορία: εκείνη της μίας άποψης, της «ορθοπολιτικής». Αυτή η «μία άποψη» επιβλήθηκε διά του φόβου.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Γερμανοί ψευδοεπιστήμονες συνεργαζόμενοι με Έλληνες ακαδημαϊκούς εξαπάτησαν το Ελλαδικό κράτος!


Πλαστές οι Γερμανικές Χρονολόγησεις του Αρχανθρώπου

Το 1979 το Ινστιτούτο Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης πήρε ένα δείγμα από το πανάρχαιο κρανίο του Αρχανθρώπου που βρέθηκε μέσα στο σπήλαιο των Περαλώνων της Χαλκιδικής για να το χρονολογήσει. O μοναδικός που είχε άδεια να χρησιμοποιεί ειδικά μηχανήματα για τη χρονολόγηση ήταν ο διευθυντής του Ινστιτούτου Ρέινερ Προτς. Ο ίδιος έκανε τη χρονολόγηση και παρέδωσε τα αποτελέσματα σε υφισταμένους του. Αυτοί τα αναπαρήγαγαν και τα δημοσίευσαν στον επιστημονικό τύπο το 1981 και αργότερα.

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

«Οι πολίτες οφείλουν να αγωνίζονται για τον νόμο, όπως ακριβώς και για τα τείχη» (Ηράκλειτος)


γράφει ο Δημήτρης Γκίκας*

«Οι πολίτες οφείλουν να αγωνίζονται για τον νόμο, όπως ακριβώς και για τα τείχη» (Ηράκλειτος)
Σε μια χώρα όπου το Σύνταγμα και οι νόμοι καταστρατηγούνται με εντολές έξωθεν, ενώ κι οι ίδιοι οι πολίτες (άρχοντες και αρχόμενοι) θεωρούν τη νομιμοφροσύνη ως ανοησία και την παρανομία ως εξυπνάδα, περιμένουμε στ’ αλήθεια, αν χρειαστεί, να υπερασπιστούμε τείχη;
Ας πάμε στο διεθνές δικαστήριο να δεχτούμε και συνεκμετάλλευση του Αιγαίου – τι πειράζει; Σιγά μην αγωνιστούμε για κάτι νησιά και βραχονησίδες. Ας δεχτούμε μνημόνια που εξευτελίζουν το Σύνταγμα, ας δεχτούμε παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Ανάλυση Ιγνατίου: Αν η Τουρκία επιτεθεί, Ελλάδα και Κύπρος θα είναι μόνες τους


Είναι σημαντική, από όποια οπτική γωνία και να το δει κανείς, η πενταμερής σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών της Αιγύπτου, της Κύπρου, της Ελλάδας, της Γαλλίας και της Ιταλίας, που συμμετείχε σε συμβουλευτικό πλαίσιο.
Πέντε χώρες της Μεσογείου απορρίπτουν τη βία που προωθεί η Τουρκία του Ταγίπ Ερντογάν στη Λιβύη και γενικά σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, με πρώτους στόχους το Αιγαίο και την Κύπρο, και καλούν την κατοχική δύναμη να επιστρέψει στην πολιτική διαδικασία, και όχι στη «διπλωματία των κανονιοφόρων».