Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Δικτατορία με σχέδιο..


Όλοι δικαιούνται να ομιλούν και να εκφράζονται στην Ελλάδα, εκτός από τους πολλούς, τη σιωπηρή πλειονότητα των Ελλήνων που θέλουν να ζήσουν μια κανονική, αξιοπρεπή ζωή σε μια ελεύθερη πατρίδα, η οποία θα σέβεται και θα τιμά την παράδοση και τις αξίες που κράτησαν ζωντανό το έθνος μας.

Στην Ελλάδα σταδιακά, με σύστημα και σχέδιο, έχει επιβληθεί μια σιωπηλή, στυγνή δικτατορία: εκείνη της μίας άποψης, της «ορθοπολιτικής». Αυτή η «μία άποψη» επιβλήθηκε διά του φόβου.
Όποιος εκφράζεται εκτός της νεοταξικής πεπατημένης χαρακτηρίζεται φασίστας, ακροδεξιός, αναχρονιστικός, Ταλιμπάν, θρησκόληπτος. Οποιος δεν συμφωνεί με την ομοφυλοφιλία, τις εκτρώσεις, τον ισλαμικό εποικισμό της χώρας δαιμονοποιείται από τα συστήματα παραγωγής κυρίαρχης ιδεολογίας.

Η εναρμόνιση του συστήματος εξουσίας -πνευματικής, πολιτικής, οικονομικής και μιντιακής- με τα νεοταξικά ιδεολογήματα είναι απόλυτη. Οι υπηρέτες αυτού του εξουσιαστικού συστήματος έχουν φροντίσει ώστε το ελληνικό κράτος να είναι μόνο κατ’ όνομα ελληνικό. Όλα λειτουργούν υπέρ των μειοψηφιών και των ξένων.
Το αγέννητο Ελληνόπουλο μπορεί να μακελεύεται νομιμότατα και ελεύθερα στις κλινικές όπου διαπράττονται αμβλώσεις. Οι ζωές των Ελλήνων δεν μετρούν και υπουργοί, όπως ο Κώστας Καραμανλής, έντρομοι ενώπιον των φωνασκούντων αριστεριστών και ιδεοληπτικών «δικαιωματιστών», φτάνουν σε σημείο να επιβάλλουν την κυριαρχία της «μίας άποψης», απαγορεύοντας τη διατύπωση εκείνης που αντιτίθεται στις αμβλώσεις.

Οι Έλληνες άστεγοι δεν έχουν καμία σημασία για το κράτος, που τους αντιμετωπίζει σαν... σκουπίδια πεταμένα στα πεζοδρόμια. Για την αδηφάγο μηχανή που υπερφορολογεί τον λαό προηγούνται οι ξένοι. Για τους Αφγανούς, τους Πακιστανούς, τους Σομαλούς, τους Αλγερινούς και όλους τους αλλοδαπούς το κράτος μεριμνά και να φάνε και να ντυθούν και να στεγαστούν, να ενισχυθούν οικονομικά και να βοηθηθούν με κάθε διαθέσιμο τρόπο. Οι Ελληνες μη έχοντες βρίσκονται στα... αζήτητα.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με τη βεβιασμένη και απόλυτα εσφαλμένη κίνησή της να επιβάλει το κατέβασμα των αφισών της καμπάνιας κατά των αμβλώσεων από τους χώρους οι οποίοι βρίσκονται στη δικαιοδοσία της ΣΤΑΣΥ Α.Ε., διαμήνυσε στην κοινωνία ότι δεν κυβερνά αυτή, αλλά μια ορθοπολιτική ολιγαρχία...

σημείωση Κοινού Παρονομαστή: 
Εξαιρετικό το κείμενο από την εφημερίδα "Δημοκρατία" δίνει την πραγματική εικόνα που επικρατεί στην πατρίδα μας. Μόνο στην τελευταία παράγραφο διαφωνούμε καθώς η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι ενσωματωμένη στην ορθοπολιτική ολιγαρχία που κυβερνά και οι απόψεις αλλά και δηλώσεις του αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη (δες εδώ)  το πιστοποιούν.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π