Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019

Η Άλωσις της Κωνσταντινουπολέως. Νέα Άλωση προ των πυλών;


Η Άλωσις της Πόλης την 29η Μαΐου 1453, σηματοδότησε το τέλος της Αυτοκρατορίας της Ρωμανίας, της Ελληνικής Αυτοκρατορίας των Μέσων Χρόνων που με την χιλιόχρονη παρουσία της κατηύγασε καθοριστικά το πολιτικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι όχι μόνο της Ευρώπης αλλά και της Εγγύς και Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής, καθορίζοντας σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ανθρωπότητος.

Η ονομασία Βυζαντινή, είναι ένας όρος που αποδόθηκε μετά την Άλωση, αφού εισήχθη για πρώτη φορά το 1557 από τον Ιερώνυμο Βόλφ και διαδόθηκε ευρέως κατά τον 17ο αιώνα με την συγκέντρωση και αξιοποίηση της Βυζαντινής Γραμματείας από τον Λουδοβίκο τον 14ο. 
Η ονομασία αυτή, έλκει την καταγωγή της από το Βυζάντιο, ελληνική Πόλη-αποικία των Μεγαρέων που βρισκόταν στην ίδια θέση με την Κωνσταντινούπολη.

Τρίτη, 28 Μαΐου 2019

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΛΑΣ! Μετά την Μακεδονία η Θράκη.


Η Θράκη στο στόχαστρο μαζί με τη Μακεδονία, καθώς και η Ήπειρος, τα Δωδεκάνησα, η Κρήτη και η Κύπρος. Οι 5 πρώτες φωτογραφίες , από εντυπάκι που έβγαζε ο γράφων το 1986-1987 μαζί με συναγωνιστές που βοηθούσαν. Παιδιά και έφηβοι, εδώ και δεκαετίες, βλέπαμε τον προωθούμενο εθνικό ακρωτηριασμό και αντιδρούσαμε και αντιδρούμε με κάθε τρόπο. Οι πολιτικοί που ψήφιζες και ψηφίζεις, δεν το έβλεπαν; Εάν δεν το έβλεπαν, είναι ανίκανοι!