Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Για να μην μας παραμυθιάζουν οι μνημονιακοί… πατριώτες - ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 1


Αγαπητοί αναγνώστες, το παρακάτω κείμενο είναι το 1ο Άρθρο του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 1, για το οποίο ο κ. Καρατζαφέρης διαρκώς το επαναλαμβάνει ότι το ψήφισε για να δοθούν μισθοί, συντάξεις επιδόματα κλπ τον Μάιο του 2010. Εκείνο που έχει σημασία είναι:

1ον. Δεν χρειαζόταν να το ψηφίσει το κόμμα του διότι το τότε ΠΑΣΟΚ είχε 160 βουλευτές και απαιτείτο απλή πλειοψηφία, όχι 180. Αυτά που έλεγε ότι είχε πληροφορίες ότι κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ δεν θα το ψήφιζαν, είναι μάλλον φαιδρότητες και ανάξια σχολιασμού διότι τελικά από τα γεγονότα διαψεύστηκε.

2ον. Ότι το κόμμα του έκανε έκτοτε «ελιγμούς» αυτό δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε για να εμπεδωθεί. Το λένε οι πράξεις του, οι κατά καιρούς δηλώσεις του και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν αφενός τη φθίνουσα πορεία του και αφετέρου την εξαφάνιση του από τη λίστα των δημοφιλών πολιτικών, για την οποία επαίρετο μέχρι πρότινος. Ο κόσμος έχει κρίση όσο και αν θέλουν μερικοί να το αγνοούν και φυσικά πληρώνει με το αντίστοιχο αντίτιμο όσους καπηλεύονται την εμπιστοσύνη του

3ον. Στο άρθρο αυτό και στο εδάφιο 4 αναγράφεται ότι δια του νόμου αυτού εξουσιοδοτείται ο υπουργός οικονομικών , ο Παπακωνσταντινου δηλαδή να «τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι συμβάσεις του προηγούμενου εδαφίου, εισάγονται στη Βουλή για κύρωση» .
Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμη παρότι έχει κατατεθεί στη Βουλή προς κύρωση !!!
Εσείς κύριοι δημοσιογράφοι και δημοσιογραφίνες που τον καλείτε συχνά στα τηλεπαράθυρά σας και στα μικρόφωνα των Ρ/Φ σταθμών σας θα μπορούσατε να του κάνετε και αυτή την ερώτηση; Για ποιο λόγο δεν κυρώθηκε ακόμη από τη Βουλή ακόμη το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 καθώς και όσες άλλες συμφωνίες υπογράφηκαν;
Υπόψη ούτε ο Σαμαράς το έχει ζητήσει και κατά συνέπεια είμαστε όμηροι του ότι έχει υπογράψει ο Παπακωνσταντίνου.

Όλες οι συμφωνίες κυρώνονται από τη Βουλή ακόμη και αυτές που τυχόν υπογράφονται μεταξύ της Ελλάδος και της Ζιμπάμπουε.
Καταλαβαίνετε τελικά τι μυστικές συμφωνίες μεταξύ των εταίρων – κυβερνώντων κλπ έχουν υπογραφεί.
Και όλοι τώρα ασχολούνται για να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια, με το όνομα του βουλευτή που έβγαλε το 1 εκατομ. ευρώ στο εξωτερικό ή τις πατάτες Νευροκοπίου που πουλήθηκαν σε χαμηλή τιμή στους Κατερινιώτες !!!

NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3845
Μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη−μέλη της Ζώνης του ευρώ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:
Άρθρο πρώτο
Μηχανισμός στήριξης της ελληνικής οικονομίας
1. Με τη Δήλωση των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της Ζώνης του ευρώ που δημοσιοποιήθηκε στις Βρυξέλλες την 25η Μαρτίου 2010 και προσαρτάται στον παρόντα νόμο ως Παράρτημα Ι, αποφασίστηκε για την οικονομική και τη δημοσιονομική σταθερότητα της ευρωζώνης, η δημιουργία μηχανισμού στήριξης.

2. Με τη Δήλωση για τη στήριξη της Ελλάδας από τα κράτη−μέλη της Ζώνης του ευρώ που δημοσιοποιήθηκε στις Βρυξέλλες την 11η Απριλίου 2010 και προσαρτάται στον παρόντα νόμο ως Παράρτημα II στην αγγλική γλώσσα, και σε μετάφρασή της στην ελληνική γλώσσα, αποφασίστηκε η ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης της παραγράφου 1 με την κατάρτιση κοινού προγράμματος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, και από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τις ελληνικές αρχές.

3. Για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης που συγκροτήθηκε σύμφωνα με τις Δηλώσεις των προηγούμενων παραγράφων, καταρτίστηκε από το Υπουργείο Οικονομικών με τη συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σχέδιο προγράμματος (Μνημόνιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής και Μνημόνιο Συνεννόησης στις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής) το οποίο με επιστολές του Υπουργού Οικονομικών και του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος διαβιβάστηκε, αφ’ ενός προς τον Πρόεδρο του Συμβουλίου των Υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και αφ’ ετέρου προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Το σχέδιο προγράμματος προσαρτάται στον παρόντα νόμο ως Παραρτήματα III και IV, στην ελληνική γλώσσα.

4. Παρέχεται στον Υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού, διμερή ή πολυμερή, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα κράτη−μέλη της ζώνης του ευρώ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της προηγούμενης παραγράφου. Τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι συμβάσεις του προηγούμενου εδαφίου, εισάγονται στη Βουλή για κύρωση.

ΟΡΕΣΤΗΣ

Από το Olympia.gr 

14 σχόλια:

  1. Πολύ σωστό το timing της (ανα)δημοσίευσης. Όποιος παρακολούθησε τα ΜΜΕ την τελευταία βδομάδα, δεν θα πρέπει να ξαφνιάστηκε από τη νεκρανάσταση του "πατριωτικού παρεμβατισμού". Φαίνεται πως το σύστημα ζεσταίνει ξανά τη χρυσή εφεδρεία του, ώστε να μπει μια τάξη στην περίφημη "πολυκατοικία".. Φαντάζομαι από τώρα τις δηλώσεις: Μαυρούδης: "Ποτέ δε θα λησμονήσω τη συνεισφορά του Γ. Καρατζαφέρη στο χώρο". Μπουμπούκος: "Η κουμπαριά κουμπαριά και το αίμα νερό δε γίνεται".. Ο γάμος θα επιστεφθεί με την πολυπόθητη εκλογή του Θάνου στην Α΄ Αθηνών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα και ΣΩΣΤΑ να είναι αυτά που γράφετε....... (θα τα μελετήσω σε βάθος και μετά θα τα σχολιάσω,ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ)............ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΤΕ οτι ο εν λόγω Πρόεδρος και το κόμμα μας,ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ για το 'ΕΓΚΛΗΜΑ,επί ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ πριν την 6 Μαίου 2010 (ημέρα υπογραφής του Μνημονίου 1).................. δηλαδή τον ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ,ενώ από την μια οτι ΦΩΝΑΖΕ για το ΔΝΤ και ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ τον κόσμο και από την άλλη το δεχόταν???????????? Μήπως κάνετε κάποιο ΛΑΘΑΚΙ???????????????? ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 'ΕΚΑΝΕ????????????? Ξέρετε πολλούς ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ να λένε οτι θα διαπράξουν 'ΕΓΚΛΗΜΑ?????????? ΑΝ όμως τον ακούγανε και ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΠΑ.ΣΟ.Κ. (οι Συνέλληνες ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ),ο ΛΑ.Ο'.Σ. πώς θα ψήφιζε το Μνημόνιο αγαπητοί μου????????????? ΔΙΟΤΙ Ο ΛΑ.Ο'.Σ. ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ................. https://www.facebook.com/.../273984259385226

    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Επιφυλλάσομαι για περαιτέρω σχολιασμούς.........

    Για 'ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ μαζί μου: 6983765679

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΑΡΘΡΑ
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ....ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 4 ΓΙΝΕΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ >>>>>>>>>>>>>.ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ..

    Απο τα πρακτικά της Βουλής της Πέμπτης 6 Μαΐου 2010, ΙΓ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ, ΣΥΝΟΔΟΣ Α’ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΙΕ’, Σελίδα 6788 φαίνεται ότι :
    ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3845/6-5-2010/ΦΕΚ 65 , Σελίδα 1323
    ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.

    ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 4ο ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ, ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ

    ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΕΙΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ, ώστε για ζητήματα μείζονος σημασίας που έχουν σχέση με την εκτέλεση του σχεδίου, να μπορούν να λαμβάνονται οι όποιες αποφάσεις με προεδρικά διατάγματα ή με υπουργικές αποφάσεις. ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ .

    ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΚΟΠΤΟΡΑΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

    ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

    Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

    ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΣΞΕΙΣ

    ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ : http://laosfokidos.blogspot.gr/2012/03/blog-post_22.html

    Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω που δεν γνωρίζω παρακαλώ να το κοινοποιήσει τεκμηριωμένα και κυρίως ολόκληρο όχι μισό ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς ! Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος περιμένουν εναγωνίως τον αντικαταστάτη του Κουβέλη και κάνουν ότι μπορούν για να τον ξαναβάλουν στην βουλή για να ξαναστηρίξει και τα υπό ψήφιση νέα μνημόνια και νέα μέτρα Αφού όπως είπε και ο ίδιος είναι διατεθειμένος να σφουγγαρίζει και τις σκάλες στο Μαξίμου...

      Διαγραφή
  5. Για να μην σας παραμυθιάζουν οι "κοινοί παρανομαστές" που κάθε τρεις και λίγο αλλάζουν κόμμα! http://www.youtube.com/watch?v=FJ5qT-O1OL0.Πάρτε μια σύντομη απάντηση,στις 1000 γραμμές ψεύδους τις οποίες γράψατε!Αν τολμάτε δημοσιεύστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μόνο η φαιδρότητα του Γιώργου Καρατζαφέρη " ψήφισα μόνο το άρθρο 1 του μνημονίου για να πάρουμε τα λεφτά" αρκεί για ένα απλοικά σκεπτόμενο άτομο να καταλάβει το πολιτικό μέγεθος του ανδρός
      Απορώ γιατί δεν πρότεινε τότε στην βουλή και στα άλλα κόμματα να κάνουν το ίδιο κόλπο - να ψηφίσουν δηλαδή μόνο το άρθρο 1 του μνημονίου να πάρουμε τα λεφτά από τους κουτόφραγκους και μετά να τους πούμε : " χα χα σας την σκάσαμε "

      Διαγραφή
    2. Η βλακεία είναι ανίκητη...
      Υπάρχει σε ρεπορτάζ του ΑΡΤ ΤV αναφορά στο ιστολόγιο του Κοινού Παρονομαστή με τον τίτλο : Το έγκριτο ιστολόγιο Κοινός Παρονομαστής Σε διαψεύδουν οι ίδιοι οι δικοί σου Μπορεί να ανατρέξει κάποιος που θέλει να διαπιστώσει μόνος του στην εκπομπή " Όλη η Ελλάδα μια γειτονιά 1/7/2013 " (Αν δεν το βρείς το έχουμε εμείς)
      ΥΓ
      Περί τόλμης ..το ασυμβίβαστο του Εθνικιστή

      Διαγραφή
  6. http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/08/to-1-5.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσοι επιλέγουν να πετάνε εύκολες ατάκες και να μην κάνουν σοβαρή πολιτική είναι σαφώς εκτός αντίλιψης του ΛΑ.Ο.Σ.
    Τίποτα δεν ήταν σίγουρο τότε αλλά και η είσοδος τπου ΛΑ.Ο.Σ. έγινε με τέσσερις όρους οι οποίοι μόλις αθετήστικαν ο πρόεδρος Πατριωτικά έφυγε.
    Πολιτικάντης στην πλάτηξ του Έθνους και της Πατρίδος δε θα γίνει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα σοβαρή πολιτική το ΛΑΟΣ! Έτσι λέγονται οι κωλοτούμπες τώρα? Μνημόνιο-αντιμνημόνιο-μνημόνιο-αντιμνημόνιο...αλήθεια τώρα σε τί φάση είστε? Μάλλον αναλόγα με το τί θα τάξουν στον "πρόεδρο". Και αντί να κάθεστε να υπερασπίζετε τον πρόεδρο και τα στελέχη της πλάκας (αστράτευτοι, άεργοι κτλ) πηγαίνετε να απαιτήσετε να κατεβαίνουν μαζί σας στις δράσεις και όχι να κρύβονται στα γραφειάκια τους οι αγωνιστές του γλυκού νερού. Όπως στον Μελιγαλά που σας έστειλαν 10 άτομα μέσα σε 2000 χρυσαυγίτες μόνο και μόνο για να δείξουν στο ΑΡΤ την επόμενη τους προπηλακισμούς σας. Γιατί δεν κατεβαίνουν μαζί σας οι κότες-στελέχη του ΛΑΟΣ? Χώρια στον αγώνα, χώρια και στην μάσα! Ξυπνήστε...

      Διαγραφή
  8. Α) Λοιπόν,γράφετε οτι κακώς ο ΛΑ.Ο'.Σ. ψήφισε,ενώ δεν χρειαζόταν....... αν ήταν έτσι,δεν θα είχε ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ κανείς βουλευτής ΠΑΣΟΚ το Μνημόνιο 1,αλλά όμως βρέθηκαν βουλευτές που το έκαναν https://www.youtube.com/watch?v=e6HgCrSIPpM ..................... άρα ο Πρόεδρος που δεν αναφέρθηκε σε ΑΡΙΘΜΟ βουλευτών,ούτε ψέμματα έλεγε,ούτε διαψεύστηκε όπως γράψατε,αφού βρέθηκε έστω και 'ΕΝΑΣ να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ...................
    Β) Για τους ελιγμούς............. ναί έχετε ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ,αλλά ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΤΕ το ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ γεγονός οτι ΑΥΤΟΥΣ τους ελιγμούς ο Πρόεδρος τους ΠΡΟΑΝΕΙΓΓΕΙΛΕ και δεν πέσαμε από τα σύννεφα,όπως έπεσαν οι άσχετοι που δεν τον παρακολουθούσαν............... άρα (για να σας προλάβω)................ ΔΕΝ 'ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ,ΕΦΟΣΟΝ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ 'ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......................... αυτό μπορείτε να το βρείτε,ΠΡΙΝ από ΚΑΘΕ κίνηση,τι έλεγε στις ΟΜΙΛΙΕΣ και στις ΔΗΛΩΣΕΙΣ του.............................
    Ο ΑΝΗΔΕΟΣ και 'ΑΣΧΕΤΟΣ κόσμος,ούτε στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ,αλλά ούτε και στο ΠΑΡΟΝ,ήξερε και ξέρει τι ψηφίζει....................... ΔΕΝ 'ΑΛΛΑΞΕ - ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕ (στον βαθμό που θα θέλαμε) και ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ για τις προηγούμενες κάλπες..............................
    'Αλλωστε ΠΑΛΙ Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν μας κυβερνάνε???????????????
    Και μην μου πείτε οτι ο λαός δεν ψήφισε ΠΑ.ΣΟ.Κ................
    Διότι Ν.Δ. ΨΗΦΙΣΕ και ΠΡΩΤΟ κόμμα μάλιστα........................
    Γ) Ο ΛΑ.Ο'.Σ. ζήτησε να έρθει Στην Βουλή η Δανειακή Σύμβαση,άρα ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ που δεν την φέρανε μέχρι που ψηφίστηκε ΜΑΖΙ με την ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ............... για όσους δεν το ξέρουν....................... http://www.youtube.com/watch?v=aKJk2VjCS48
    Ο 'ΙΔΙΟΣ ο Ροντούλης το είχε ζητήσει από τις 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010,(http://www.youtube.com/watch?v=UGzJitatqR0) ,δηλαδή τον ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ του ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,άρα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ο ΛΑ.Ο'.Σ. και ΠΑΛΙ............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά από πολύ καιρό δράττομαι της ευκαιρίας να σας δώσω μία "απάντηση" ...
      Πιστεύω πως το πάθημα έγινε μάθημα , ο ΛΑ.Ο.Σ. έσβησε από τον χάρτη στην κυριολεξία και ο Καρατζαφέρης έγινε το φάντασμα του εαυτού του ....ας πρόσεχε , να μην τους στήριζε ώστε σήμερα να είχε πάνω από 25 % .
      Πούλησε τον κοσμάκη στην κυριολεξία και μόνο το στιγμιότυπο που πετάχθηκε ...ΤΟΤΕ έξω από το Προεδρικό Μέγαρο και κοπανιώταν σαν μπέμπης φωνάζοντας ... Τον Παπαδήμο ...τον Παπαδήμο .... θα μείνει στην ιστορία ως άνθρωπος άβουλος .

      Διαγραφή
  9. Ελεος ρε φίλε, βρες κάτι καινούριο! Απ την ψήφιση του μνημονίου 1 έχουν ακολουθήσει άλλα 3 μνημόνια, χειρότερα από το πρώτο. Και συ ασχολείσαι ακόμα με το αν ο Καρατζαφέρης ψήφισε μόνο το άρθρο 1 ή όχι; Μα καλά τόσο καθυστερημένος εισαι;

    Είναι χιλιοειπομένα, αλλά ας τα ξαναπούμε μιας και η επανάληψη είναι μητέρα της μαθήσεως.

    Εμφανίστηκε τότε ξαφνικά ο ΓΑΠ από το Καστελόριζο και ανακοινώνει την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης. Λέγοντας τάχα ότι η Ελλάδα σύντομα θα χρεοκοπήσει.

    Ο Καρατζαφέρης στη βουλή, στη συζήτηση για το μνημόνιο ζητούσε επίμονα να προτείνει κάποιος εναλλακτική λύση. Όμως ο καθένας βαρουσε τη βιόλα του.
    Με πρωτοβουλία του είχε έρθει σε επαφή και είχε εξασφαλίσει την δανειοδότηση της χώρας από πετρελαιοπαραγωγό χώρα. Αλλα ο ΓΑΠ ήταν σχεδιασμένο το τι πρέπει να κάνει.

    Οι μερες της "πτώχευσης" και η φοβέρα από το ΠΑΣΟΚ που ηταν κυβερνηση συνεχιζαν, και έρχεται η μέρα της ψήφισης. Εκεί ο άνδρας Καρατζαφέρης με την ευθυνη που είχε απέναντι στον λαό αποφάσισε να ψηφίσει το αρθρο 1, να πάρει η χώρα τα χρήματα, ωστε να εξασφαλιστει η μη πτώχευση της, ΑΛΛΑ να υπάρξει κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, και απο κοινού όλα τα κόμματα να βρουνε τη λυσης.

    ΟΜΩΣ όπως επιβεβαιώνει η ιστορία μετά από τόσα χρόνια, ο καθένας είχε κάνει την προσωπική του συμφωνία ειτε αυτός ήταν ο ΓΑΝ, ειτε ο Σαμαράς, ειτε ο Βενιζέλος... Κανεις από αυτόυς δεν είχε ώς γνωμονα τη σωτηρία της Ελλας, παρά μόνο το προσωπικό του όφελος.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ; Ειναι άκαιρο πλέον να επαναφέρεις ξανα και ξανά το θέμα του μνημονίου 1. ή βρες κάτι άλλο, ή ασχολήσου με σημαντικότερα θέματα που εχουν προκυψει από τότε μεχρι σημερα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π