Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Δικαιοσύνη και νόμος του ισχυρού



γράφει ο Δημήτρης Γκίκας*

Ο μόνος νόμος είναι ο νόμος του ισχυρού
Ο νόμος δημιουργήθηκε για να προστατεύει τους ανθρώπους από την αυθαιρεσία, ενίοτε όμως γίνεται όργανο αυθαιρεσίας.
Κάθε ..ιδεολογία που κυβερνά φτιάχνει τους νόμους που την προστατεύουν. Αν η βόμβα μολότοφ συμβολίζει την ιδεολογία μας, τότε περνάμε νόμο που την απαλλάσσει.
Κάθε ιδεολογία που κυβερνά θεωρεί εαυτήν υπεράνω του νόμου. Βρίσκει «παραθυράκια» σ’αυτόν, τον μετατρέπει σε λάστιχο κατά το δοκούν.

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Ολόφρεσκες ψήφοι από το Τζιμπουτί


Ο Τσίπρας μανατζάρει την Ελλάδα σαν προπονητής δ΄ διαλογής που γεμίζει την εντεκάδα με πωλητές λαθραίων σιντί

Λιγοστεύουμε, αλλά ο Τσίπρας βρήκε τη λύση. Απεφάνθη ότι θα αβγατίσει ο λαός, αν καταντήσει... πληθυσμός! Φυσικά, το σφόλι το σέρβιρε με το γάντι, αλλά το σέρβιρε: «Η ανατροπή της τάσης μείωσης των γεννήσεων δεν μπορεί να συμβεί μέσα από πολιτικές λιτότητας και διάρρηξης της κοινωνικής συνοχής, ούτε χωρίς ολοκληρωμένη πολιτική ένταξης, ενσωμάτωσης των μεταναστών». 
Δηλαδή, δεν θέλουμε Ελληνες αλλά ένα μπούγιο, μια κοινωνία κουρελού (κατά τα πρότυπα της κυβέρνησης). Ανοίξτε τις πύλες (όπως ήδη έχει γίνει, άλλωστε) και βάλτε μέσα όποιον περνάει απέξω. 

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Γι’αυτό δεν βρήκαν τον Μέγα Αλέξανδρο στην Αμφίπολη


Σαν ερευνητής που έχω εμβαθύνει πολύ στα παγκόσμια μυστήρια, έχω μάθει να φιλτράρω τις πληροφορίες και μπορώ να καταλάβω αν κάποιος λέει αλήθεια ή όχι. Παρακολουθώ πολύ στενά τα τεκταινόμενα της Αμφίπολης και έχω καταλήξει σε ένα μοναδικό συμπέρασμα: Αυτοί μας δουλεύουν κανονικά. Νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο!!!

Έχοντας διαβάσει την βιογραφία του μεγάλου στρατηλάτη από διάφορες πηγές, πάντοτε με απασχολούσε το μυστήριο με τον τάφο του. Ήταν στη Βαβυλώνα, στην Αλεξάνδρεια, στην έρημο της Σίβα, ή κάπου στη Μακεδονία; Απ’ όποια πλευρά και να ελέγξω την περίπτωση της Αμφίπολης, η λογική μου με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο τάφος του Μ.Αλεξάνδρου (ο μυστικός φυσικά) βρίσκεται στην Αμφίπολη!!!

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Στην Αλβανία ξυπνάνε; «Μας κυβερνάνε οι ίδιοι 30 χρόνια» – Οργή!


Οι κομματικές "πυραμίδες" της αλβανικής πολιτικής, αλλά και ένας άλλος δρόμος προσέγγισης του ζητήματος 
κ.π.

  Στην Αλβανία υπάρχει κόσμος που ξυπνάει από την πολιτική μιζέρια ενός κοτζαμπάσικου πολιτικού συστήματος.
Στην Αλβανία, που το 1/3 του πληθυσμού της έχει μεταναστεύσει και περισσότεροι από μισοί (60%) από τους κατοίκους της θέλουν επίσης να την εγκαταλείψουν, ορθώνονται φωνές λογικής. Η Αλβανία είναι μια χώρα που θα μπορούσε να αποτελεί «προπύργιο» του δυτικού κόσμου. Δυστυχώς, έχει καταστεί μέρος του προβλήματος, φωλιά του οργανωμένου εγκλήματος, μια «Κολομβία της Ευρώπης», ένας θύλακας ισλαμοτουρκικής επιρροής.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Οι κοινές.. "ευρωπαϊκές" αξίες που ενώνουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση



Ο Ορμπαν δέχεται ανελέητο πόλεμο γιατί παραβιάζει λέει τις "ευρωπαϊκές αξίες". Είναι, λέει, λαϊκιστής και ακροδεξιός και πρέπει να εκδιωχθεί από το ΕΛΚ, το οποίο υποτίθεται ότι εκπροσωπεί τον συντηρητικό-δεξιό χώρο στην Ευρώπη.
Για να δούμε τί λαϊκίστικα και αντιευρωπαϊκά λέει ο Ορμπάν.
"Αυτό που εξοργίζει τους αντιπάλους μας είναι το γεγονός ότι στο Σύνταγμα μας

Οι..«ντροπαλοί» χορηγοί του ΚΚΕ



Το κόμμα του «λαού» φοβάται να δημοσιοποιήσει τα ονόματα όσων του σκάνε ζεστά ταλαράκια. Γιατί, άραγε;
Τα χαμπέρια του ΠΑΣΟΚ επί προεδρίας Σημίτη και τα μετρητούλια της Siemens στις βαλίτσες του Τσουκάτου τα έμαθε το πανελλήνιο και ο κόσμος ολόκληρος. Ολα τα κόμματα, έστω για τα μάτια του κόσμου, προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του νόμου για τη χρηματοδότηση των κομμάτων. Ολα; Οχι ακριβώς. Υπάρχει κι ένα που αποφάσισε να τον γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του: το ΚΚΕ!