Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Οι κοινές.. "ευρωπαϊκές" αξίες που ενώνουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση



Ο Ορμπαν δέχεται ανελέητο πόλεμο γιατί παραβιάζει λέει τις "ευρωπαϊκές αξίες". Είναι, λέει, λαϊκιστής και ακροδεξιός και πρέπει να εκδιωχθεί από το ΕΛΚ, το οποίο υποτίθεται ότι εκπροσωπεί τον συντηρητικό-δεξιό χώρο στην Ευρώπη.
Για να δούμε τί λαϊκίστικα και αντιευρωπαϊκά λέει ο Ορμπάν.
"Αυτό που εξοργίζει τους αντιπάλους μας είναι το γεγονός ότι στο Σύνταγμα μας
γράφουμε ότι η Ουγγαρία έχει χριστιανικές ρίζες, ότι δεν υπάρχει εδώ χώρος για πολυπολιτισμικότητα, ότι το παιδί έχει δικαίωμα σε έναν πατέρα και μία μητέρα και ότι το έθνος μας έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τα σύνορα του."
Αααα! Κοίτα να δεις τί μαθαίνουμε. Ο χριστιανισμός δεν είναι ευρωπαϊκή αξία, η πολυπολιτισμικότητα, ιδέ ισλαμοποίηση, είναι. Ααααα, το παιδί με δύο μάνες, γονείς 2, 1, 0, πείτε το όπως θέλετε, είναι ευρωπαϊκή αξία και το παιδί με μάνα και πατέρα δεν είναι. Ααααα, το έθνος δεν είναι ευρωπαϊκή αξία, όπως και το δικαίωμα στην υπεράσπιση των συνόρων των Κρατών. Το μπάτε σκύλοι αλέστε είναι.

Μητσοτάκη κάνε μας έναν κατάλογο με το τί θεωρείς ευρωπαϊκές αξίες. Βάλτες και στο προεκλογικό σου πρόγραμμα να δω κάτι που θέλω.
Ακόμη απορώ τί παριστάνουν κάποιοι σοβαροί άνθρωποι μέσα σε αυτό το κόμμα. Αλλά ξέχασα. Προέχει να φύγει ο Τσίπρας, όχι να σοβαρευτούν εκεί μέσα, που έχουν γίνει πιο ΠΑΣΟΚ και από το ΠΑΣΟΚ και πιο Ποτάμι από το Ποτάμι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π