Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Αυτή την Κυριακή συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη - Ο Αγώνας ενάντια στην προδοσία και στους προδότες δυναμώνει!



Στις 19:00 στον Λευκό Πύργο
Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία για την Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη με σύνθημα «Δεν θα περάσει!»

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στον Λευκό Πύργο, σύμφωνα με ανάρτηση που δημοσίευσαν στο facebook οι διοργανωτές. 

Κρανίου τόπος η Ελλάδα μας

Σε χώρα όπου η μια εθνική καταστροφή διαδέχεται την άλλη είναι τουλάχιστον ειρωνικό να μιλά κάποιος για «ιστορίες επιτυχίας». Κι όμως, αυτό το θέατρο του παραλόγου, το οποίο είναι διανθισμένο με μαύρο χιούμορ, το παρακολουθούμε από την πρώτη κιόλας ημέρα της υπαγωγής της πατρίδας μας στο ανύπαρκτο έλεος των δανειστών.

Οσοι υπόσχονταν απεμπλοκή από τον εφιάλτη μάς έμπασαν ακόμα πιο βαθιά εκεί. Οσοι υποδύονταν τους πατριώτες έχουν γίνει οι πιο καλοί και πρόθυμοι υπάλληλοι των δημίων μας. Οσοι μιλούσαν για έθνος και λαό ακρωτηρίασαν το έθνος, παραδίδοντας τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς, και περιφρόνησαν την άποψη των Ελλήνων - δεν θέλουν να την ακούν όποτε δεν συμφωνεί με τη δική τους.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Λευτεριά στα αδέρφια μας - 113 ημέρες στις φυλακές των Τούρκων ξεχασμένοι από την ανθελληνική συγκυβέρνηση


η ηλεκτρονική μας αφίσα
113 ημέρες αιχμάλωτοι των Τούρκων και της προκλητικής αδιαφορίας της ανθελληνικής συγκυβέρνησης. 
Η οποία ενδιαφέρεται μόνο για την άδεια του δολοφόνου Κουφοντίνα, τις παρελάσεις των gay, τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, τους γάμους τους και τις υιοθετήσεις παιδιών. 
Νοιάζεται μόνο για τα δίκαια των τραπεζών και των τοκογλύφων, των εργοδοτών οι οποίοι σε λίγο θα είναι μόνο οι πολυεθνικές. 
Σκαρφίζεται τρόπους μόνο για το πως θα διώξει επιχειρήσεις στα Σκόπια, στην Βουλγαρία και στην Αλβανία ενώ από την άλλη υποκρίνεται ότι ενδιαφέρεται για επενδυτές. 
Ανησυχεί αν θα τα καταφέρει να διώξει και άλλα ελληνόπουλα στο εξωτερικό, να αυξήσει την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, να εξοντώσει οικονομικά και ηθικά τους εναπομείναντες Έλληνες. 
Παράλληλα ενισχύει τον εποικισμό της πατρίδος μας μοιράζοντας χρήματα στους μουσουλμάνους εποικιστές και σχεδιάζει με την αφεντικίνα τους Μέρκελ να φέρει χιλιάδες ακόμα αφρικανούς και ισλαμιστές ώστε να ολοκληρώσει πιο γρήγορα την αντικατάσταση του πληθυσμού και να αποκτήσει μια στρατιά ψηφοφόρων μοιράζοντάς τους απλόχερα ιθαγένειες καθώς ο ελληνικός λαός τους γύρισε την πλάτη.

Μεγαλειώδες συλλαλητήριο εχθές στην Κατερίνη που βροντοφώναξε: Προδότες Κάτω τα χέρια απ' την Μακεδονία



Η σειρά των Ελλήνων της Κατερίνης ήταν εχθές να διαδηλώσουν και να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην μεγάλη εθνική προδοσία της ανθελληνικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ-ΑΝΕΛ Χιλιάδες πολιτών ξεχύθηκαν στους δρόμους με κατεύθυνση τα γραφεία του κομμουνιστικού ΣΥΡΙΖΑ όπου επιδόθηκε ψήφισμα αντίθεσης στο ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σλάβους.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Οι Εφιάλτες της προδοσίας, ζουν τον εφιάλτη τους. Τους αποδοκιμάζουν παντού αποκαλώντας τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ (βίντεο)


Οι Εφιάλτες της προδοσίας ζουν τον εφιάλτη τους. Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα και αποδοκιμασίες σε αυτούς που ξεπούλησαν την Μακεδονία μας στους Σλάβους

Σφοδρές αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί η εκχώρηση της ονομασίας Μακεδονία από την κυβέρνηση στα Σκόπια μαζί με την αναγνώριση “μακεδονικής” γλώσσα και εθνικής ταυτότητας στους γείτονες.

Το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας, στην οποία έκαναν την εμφάνισή τους ... κρεμάλες, ενώ ακούστηκαν και υβριστικά συνθήματα κατά των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ του νομού, Αφροδίτης Σταμπουλή και Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά αντίστοιχα.

Οι διαδηλωτές τοποθέτησαν σημαία των Σκοπίων στην είσοδο των γραφείων της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και της βουλευτή του κόμματος Αφροδίτης Σταμπουλή, που πρόσφατα δήλωσε δημόσια το περιβόητο: “Βόρεια Μακεδονία όπως Βόρεια Κορέα”

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια σωστή πατριωτική κίνηση από τους δικηγόρους!!



Giannis Mpormpantonakis

ΠΡΟΣΟΧΗ
Πριν μία ώρα ακριβώς 16 Ελληνόψυχοι δικηγόροι κατέθεσαν στον εισαγγελέα στοιχεία, σειριακούς αριθμούς των Ματατζήδων που έδρασαν με μένος ενάντια στους Έλληνες τόσο στο Σύνταγμα, όσο και στο Πισοδέρι και φυσικά φωτογραφίες και βίντεο με τις πέρα από κάθε φαντασία και νομιμότητα, δράση τους ενάντια σε όσους διαδήλωναν για τη προδοτική εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας.
Στο φάκελο συμπεριλάβαμε γνωματεύσεις δημόσιων νοσοκομείων τόσο στην Αττική όσο και στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, από τα θύματα των βίαιων επιθέσεων των πραιτοριανών του Τόσκα, όσο και ένορκες καταθέσεις των ίδιων των θυμάτων.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Η Αντεπίθεση ξεκίνησε από την Λαμία την επομένη της προδοτικής συμφωνίας. Σύνθημα «Όπου Μακεδονία εκεί Ελλάδα»!

<

Με κεντρικό σύνθημα: «Όπου Μακεδονία εκεί Ελλάδα»! ξεκίνησε από την Λαμία, πρωτεύουσα της Ρούμελης, η αντίσταση κατά της εφαρμογής της προδοτικής συμφωνίας παράδοσης του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και της εθνικότητας ΜΑΚΕΔΩΝ, στους Σλάβους των Σκοπίων.Την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Διάκου, το πρώτο λαϊκό συλλαλητήριο, με εντυπωσιακή παρουσία κόσμου. Το συλλαλητήριο που οργανώθηκε από μη κομματικούς φορείς είχε την συμπαράσταση του Μητροπολίτη.

ΤΟ... ΑΦΕΝΤΙΚΟ «ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ»


Ο διεθνής κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος, που διάγει πολυτελή παρασιτικό βίο κερδοσκοπώντας ακόμα και σε βάρος χωρών μέσω επιθέσεων στις ισοτιμίες των νομισμάτων τους, είναι ένας από τους «πατέρες» και εις εκ των βασικών «χορηγών» του κρατιδίου των Σκοπίων.

Αυτός ο μέχρι πρότινος πανίσχυρος δισεκατομμυριούχος, ο οποίος σύντομα μπορεί να αποκτήσει σημαντικότατα πολιτικά προβλήματα που μπορεί να εξελιχθούν σε νομικά (Ουγγαρία και Ρωσία), δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί φίλος της Ελλάδος. Ασχολείται κυρίως με τη διευκόλυνση του εποικισμού Ελλάδος και Ευρώπης με ισλαμιστές μέσω ΜΚΟ που ελέγχει. 

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Το όνειρο του Χίτλερ που έκαναν πράξη η Μέρκελ, ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς


Το έγγραφο του Χίτλερ, 7 μήνες πριν τον θάνατό του, όπου σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δημιουργήσει μια στρατηγική βάση, απαιτεί άμεσα να δημιουργηθεί το κρατίδιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Η μετάφραση του εγγράφου για όσους δεν ξέρουν Γερμανικά:
Να αντιμετωπίζεται ως θέμα εμπιστευτικού χαρακτήρα (να εκτυπωθεί) 
Τηλεγράφημα 5 Σεπτεμβρίου 1944 (Κ. Schreiber)
Με ειδικό τρένο, στις 5 Σεπτεμβρίου 1944 –ώρα 1: 07.
Έφτασε στις 5 Σεπτεμβρίου 1944- ώρα 1: 40.
Αρ. 1937 5.9. Bram 940 / 44R
Γερμανικό Προξενείο Σόφια 
Μυστικό σημείωμα αποκλειστικά για τη μυστική υπηρεσία του Ράιχ
Το μυστήριο της πιο επείγουσας νύχτας του Ράιχ.
Για διπλωμάτες
Σύνδεση στο Τηλεγράφημα της 09/01/1944 +)

Γιατί αντιστεκόμαστε...


γράφει ο Δημήτρης Γκίκας*

Σαν σήμερα, πριν από 105 χρόνια ξεκίνησε η Μάχη του Κιλκίς – Λαχανά (Β΄ Βαλκανικός Πόλεμος), η έκβαση της οποίας καθόρισε το μέλλον της Μακεδονίας. Στη μάχη εκείνη πολέμησε κι έμεινε ανάπηρος ο παππούς μου, Δημήτρης Γκίκας, ο οποίος είχε καταταγεί εθελοντικά στον Ελληνικό στρατό για να απελευθερώσει τη Μακεδονία από τους Τούρκους και τους Βούλγαρους κομιτατζήδες.
Προφανώς δεν αισθάνομαι καθόλου υπερήφανος για τη σημερινή μέρα. Ντρέπομαι, καθώς οι πολιτικές εξελίξεις, στην ουσία, ακύρωσαν την προσπάθεια όλων, όσοι πολέμησαν και θυσίασαν ακόμα και τη ζωή τους για να διατηρηθεί όχι μόνο μια εδαφική κυριαρχία, αλλά και μια ιστορική διαδρομή. 

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Το βρώμικο παρασκήνιο της προδοσίας από τον Δημήτρη Καμμένο (video)


Νέες δηλώσεις έκανε ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος σχετικά με το παρασκήνιο της συμφωνίας για το Σκοπιανό.

Ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στον Σκάι είπε ότι πείστηκαν οι συνάδελφοί του να μην ψηφίσουν την πρόταση μομφής, καθώς μπήκε στη ζυγαριά το θέμα του χρέους, των συντάξεων και του ΕΝΦΙΑ. «Δώσαμε το όνομα γιατί υπήρχαν ανταλλάγματα στα θέματα της οικονομίας» ανέφερε.
«Ψηφίστε τη συμφωνία για το Σκοπιανό γιατί θα μας δώσουν ανταλλάγματα». Αυτό φαίνεται να υποστηρίχθηκε επακριβώς στην τελευταία κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, σύμφωνα με τον διαγραφέντα Δημήτρη Καμμένο. 

Εκδήλωση για την « Μάχη της Σημαίας» στην Λάρισα


κατάθεση στεφάνου από τον συν. και
πρόεδρο της επιτροπής Κώστα Βαιούλη
«Για κάθε μία μέρα του παρελθόντος πού θυμόμαστε, προσθέτουμε μία μέρα ζωής στο μέλλον μας»  
Με μια σεμνή τελετή τιμήθηκε την Κυριακή 17/6 στον χώρο του μνημείου που βρίσκεται μπροστά στο Κλειστό Γυμναστήριο στην οδό Καρδίτσης, η μνήμη των πεσόντων αξιωματικών και στρατιωτών του 1/38 Συντάγματος Ευζώνων, οι οποίοι θυσιάστηκαν για την τιμή και την αξιοπρέπειά τους αρνούμενοι να παραδώσουν τη Σημαία του Συντάγματος στους Γάλλους εισβολείς στη Θεσσαλία. Η μάχη που έγινε στην περιοχή Μεζούρλο-λίγο έξω από τη Λάρισα- έλαβε χώρα το 1917 στην κορύφωση του Εθνικού Διχασμού και ονομάστηκε «Μάχη της Σημαίας». Η εκδήλωση που διοργανώθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά από την Επιτροπή Ιστορικής Μνήμης και Παράδοσης, ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση και στην συνέχεια ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Κων/νος Βαϊούλης διάβασε τους χαιρετισμούς που απέστειλαν η κα. Αθηνά Κακούρη βραβευμένη λογοτέχνης, συγγραφέας μεταξύ πολλών άλλων του προσφάτως εκδοθέντος  βιβλίου «Ουλάνοι στην Λάρισα» που είναι μια αφήγηση των γεγονότων που έζησε η Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο του 1915 έως τον Ιούλιο του 1917 και μια εξέταση των προβληματισμών που δημιουργεί η προσεκτική ανάλυσή τους.

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΠΡΕΣΠΕΣ. Επιστροφή Τσίπρα – Κοτζιά στον Τόπο του Εγκλήματος!!



του Ιωάννη Μπουγά

Οι Πρέσπες, το «Τρίγωνο των Πρεσπών», η «Ελεύθερη Ελλάδα», ήταν το κέντρο της Κομμουνιστικής Ανταρσίας του 1946-49 με τη βοήθεια των Σλάβων της Γιουγκοσλαβίας και της Κομιντέρν. Εκεί ελήφθησαν οι χειρότερες, οι πιό προδοτικές αποφάσεις του ΚΚΕ και του λεγόμενου ΔΣΕ:
1. Το τρίγωνο των Πρεσπών από τις αρχές του 1947 είναι η έδρα του αρχηγείου του «ΔΣΕ» που διευθύνει την κομμουνιστική εξέγερση εναντίον της Ελληνικής κυβέρνησης και του Ελληνικού Στρατού,
2. Εκεί εγκατεστάθη το καλοκαίρι του 1947 και ο γραμματέας του ΚΚΕ, Νίκος Ζαχαριάδης (ίδε τη σπηλιά που ήταν το γραφείο του),

ΛΕΥΤΕΡΙΑ στην ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ -ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ



γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Για μια γραβάτα, την γραβάτα που του έδωσε σαν αναμνηστικό ο πρωθυπουργός της FYROM Ζάεφ, και λίγους μήνες επιπλέον παραμονής στην εξουσία, που του έδωσαν οι ΝΑΤΟικοί, ο Τραμπ και η Μέρκελ, ο Αλέξης Τσίπρας «πούλησε» το όνομα της Μακεδονίας.
Οι παρδαλοί κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, οι αθόρυβα ύπουλοι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ που συγκυβερνούν και οι αριβίστες του Καμένου, με πρόσφατη την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής που τους έκανε δώρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι περί αυτόν, νιώθουν ευτυχείς.

Ρεβανσιστές και γεμάτοι έπαρση, επέλεξαν ως χώρο υπογραφής της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας, τις Πρέσπες, για να μας θυμίζουν πως «έχασαν τον στρατιωτικό πόλεμο αλλά νίκησαν στο πολιτικό πεδίο».