Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Το μήνυμα των Ιμίων, σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ.


γράφει ο Κώστας Καρδαράς

Τον Ιανουάριο του 1996 μια βαθιά εθνική κρίση συγκλόνισε την Ελλάδα. Μία κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας οδήγησε σε αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας επί των στρατηγικής σημασίας βραχονησίδων των Ιμίων.
Η υποστολή της Ελληνικής σημαίας από το εθνικό έδαφος από μία ομάδα τούρκων βατραχανθρώπων,  σε συνδυασμό με την καλά ενορχηστρωμένη ενδοτικότητα της Ελληνικής κυβερνήσεως, οδήγησε στη μόνιμη αμφισβήτηση από την Τουρκία της εθνικής μας κυριαρχίας στο Αιγαίο, με το καθεστώς των γκρίζων ζωνών.
Ο τρόπος ενάρξεως και κλιμακώσεως της κρίσεως,
Η ύποπτη αδράνεια και απάθεια της ελληνικής κυβερνήσεως,
Ο θάνατος με ύποπτες συνθήκες όλων των τούρκων στρατιωτικών που μετείχαν στις επιχειρήσεις,
Οι «αδιευκρίνιστες» συνθήκες πτώσεως του καταρριφθέντος ελικοπτέρου, δίνουν αφορμή για σενάρια διεθνούς συνωμοσίας σε βάρος της εθνικής κυριαρχίας και του γεωπολιτικού ρόλου της Ελλάδος.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Η πολιτική του YES MAN οδηγεί το εθνικό καράβι στα βράχια με μαθηματική ακρίβεια.


Σήμερα συζητείται στη Βουλή το περιεχόμενο της τροποποίησης της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Οι επικίνδυνοι όπως αποδεικνύεται πολιτικοί που απαρτίζουν (και) αυτή την κυβέρνηση ετοιμάζονται να παραδώσουν και μάλιστα χωρίς κανένα αντάλλαγμα κυριολεκτικά γη και ύδωρ στους Αμερικανούς. Η πολιτική του yes man που εφαρμόζουν όλες οι ενδοτικές κυβερνήσεις είναι γνωστή, δεδομένη και εξ ορισμού στους Αμερικανούς και μας καθιστά ως χώρα πιόνι και όχι στρατηγικό παίκτη στην πολιτική σκακιέρα. Αντίθετα με τον Τούρκο που δεν διστάζει να συγκρουστεί και με τον Ρώσο αλλά και με τον Αμερικανό που ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα τον κρατήσει ως σύμμαχο κάτι που αποδίδει στον Τούρκο μόνο οφέλη.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Χάγη: Μια ακόμη προδοσία..


Η μεταπολίτευση είναι χτισμένη από προδοσίες, σκάνδαλα και ανθελληνισμό. 46 χρόνια πωλούν κομμάτι κομμάτι την Ελλάδα και ότι κατάφεραν να κρατήσουν θυσιάζοντας τις ζωές τους οι πρόγονοί μας εν μέσω ποταμών αίματος, μια συμμορία ανίκανων αλλά προθύμων εκποιητών με μόνο αντάλλαγμα την παραμονή τους στην εξουσία ενός σάπιου και ανάπηρου κράτους εχθρικού προς το ελληνικό έθνος. Έτσι κι αλλιώς κανένα ρόλο δεν θα είχαν σε ένα εθνικό κράτος ανάξιοι και προδότες. Μας οδηγούν σε μια άνευ όρων συνθηκολόγηση στα δικαστήρια της Χάγης. Μια προδοσία ακόμη! 
Κ.Π.   

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Γκρέμισαν ότι έχτισε!


Σαν σήμερα 28 Ιανουαρίου 2008,  πέρασε στην αιωνιότητα ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.
Πολλά είναι αυτά που μπορούμε να θυμηθούμε θετικά γι αυτόν και τις κινήσεις του. Επίσης μπορούμε να βρούμε και λάθος κινήσεις. Όμως στη γενική παραδοχή το έργο του και η προσφορά του κυρίως στην ανάταση της Πατριωτικής και Εθνικής συνείδησης είναι θετικό.

Οι περισσότεροι θυμούνται έναν Ιερωμένο που είχε καταφέρει να τραβήξει κοντά του μεγάλο ποσοστό από νέους ανθρώπους, πράγμα πραγματικά πολύ σπουδαίο, εάν σκεφτούμε ότι οι μικρές