Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Η φωνή της ΡΑΤΣΑΣ !


Τα έθνη τα μικραίνουν ή τα αποθανατίζουν οι πολίτες τους. Κάθε πολιτεία χαίρεται τόση ευτυχία, όση αναλογεί στην σωφροσύνη των πολιτών της. Είναι όμως να απορείς! Άμα μπήκαν οι Γερμανοί στο συγκρότημα «Μολών Λαβέ» του οχυρού Ρούπελ, απάνω από τους νεκρούς βρήκαν γραμμένη με κιμωλία την φράση: «Στις Θερμοπύλες σκοτώθηκαν οι τριακόσιοι. Εδώ θα πέσουν οι ογδόντα»
Οι Σπαρτιάτες οι παλιοί ετοιμάζονταν από παιδιά με προσεκτική αγωγή για μεγάλα έργα. Τούτους τους φαντάρους, πότε νοιάστηκε η δικιά μας πολιτεία να τους διαπαιδαγωγήσει; Το κράτος τους είχε εγκαταλείψει στην τύχη τους, οι αναρχικές προπαγάνδες τους κατηχούσαν ελεύθερα. Ποιος λοιπόν είχε σταλάξει, στις καρδιές τους το μοναδικό δίδαγμα της αυτοθυσίας; Η ΡΑΤΣΑ!

Το παρελθόν μας δείχνει το μέλλον



Την 28η Οκτωβρίου 1940 ενωμένοι οι Έλληνες νίκησαν!
Με αφορμή την 28η Οκτώβρη 1940 το Εθνικό Συντονιστικό όργανο (ΕΣΟ) τονίζει την σημασία της επετείου προς όλους τους Έλληνες που δεν είναι άλλο από την ενότητα όλων πατριωτικών δυνάμεων που έχουν υποχρέωση να αγωνισθούν για αυτό τον τόπο που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε είναι αναγκαίο όλοι οι ευσυνείδητοι Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές να αφουγκραστούν τα αιτήματα της κοινωνίας και να ενωθούν για το κοινό καλό.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Ο μύθος της "Σύμβασης Κούπερ"


Πριν από αρκετό καιρό συζητούσα με φίλους οι γονείς των οποίων ήταν φίλοι με τον Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά. Με είχαν διαβεβαιώσει ότι ο Ιωάννης Μεταξάς ουδέποτε δέχτηκε την περιβόητη "Σύμβαση Κούπερ". Έκτοτε έψαχνα τρόπο να το αποδείξω, ώσπου σήμερα ο αγαπητός μου φίλος Ν. Α. μου έστειλε έναν σύνδεσμο, στον οποίο διάβασα αυτά που μεταφέρω εδώ:
"Ένας απ' τους μύθους που ανακυκλώνονται στο ελληνικό Διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια, είναι αυτός της δήθεν ύπαρξης, μιας λεγόμενης «Σύμβασης Κούπερ», που υπεγράφη πριν αρκετές δεκαετίες και βάση αυτής έχει παραδοθεί απ΄τις αρχές του 2011 κρυφά όλος ο ορυκτός πλούτος της χώρας σε…ξένους δανειστές.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Στρίγγοι και Βλαντάδες


Στέφανος Κασιμάτης

Τον μιθριδατισμό που υφίστασαι καθημερινά –στη βία, στη βλακεία, στον αμοραλισμό και ό,τι άλλο– τον καταλαβαίνεις. Ξέρεις, θέλω να πω, τι συμβαίνει και τι παθαίνεις. Ομως δεν μπορείς να κάνεις πολλά για να του αντισταθείς, διότι σου αμβλύνει σταδιακά τα αισθήματα. Ετσι, όσο και αν έχεις αντίληψη των κινδύνων, αναγνωρίζεις την πραγματικότητα της δυσάρεστης κατάστασης και συμβιβάζεσαι. Συνηθίζεις όλα αυτά που κάποτε σε προσέβαλαν και σε έκαναν να θυμώνεις. Στο κάτω κάτω, η ζωή πρέπει να συνεχιστεί – πώς να το κάνουμε; Αν ένας Ευρωπαίος αποφασίσει να ζήσει στο Νεπάλ, μετά από λίγο θα έχει συνηθίσει να βλέπει τις πιο αποτρόπαιες μορφές αναπηρίας γύρω του χωρίς να ταράζεται. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε όσους πιστεύουν στις δυνατότητες της Ελλάδας ως ευρωπαϊκής χώρας, αλλά συμβαίνει να ζουν με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Σώστε τoν Έλληνα.. EΛΛΗΝΑ!


Το μεγαλύτερο πρόβλημα τού ελληνισμού είναι ίσως η δημογραφική του συρρίκνωση. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη μεταναστευτική πλημμυρίδα (νόμιμη ή παράνομη) η οποία κατακλύζει την Ελλάδα και με την αντίστοιχη φυγή Ελλήνων στο εξωτερικό, δημιουργεί μείζον ζήτημα εθνικής συνέχειας και υπάρξεως.
Σύμπλοκα θέματα με το δημογραφικό είναι -μεταξύ άλλων- η έλλειψη εθνικής πολιτικής για το δημογραφικό, ο υπερκαταναλωτισμός, τα μη συμβατά με το θέμα προβαλλόμενα πρότυπα, οι εκτρώσεις, η χαλάρωση την οικογενειακών δεσμών, οι ιδεοληπτικές προσεγγίσεις εναντίον της οικογένειας και της τεκνοποιΐας, η απομάκρυνση από τη θρησκεία, η μη επαρκής υποστήριξη πολυτέκνων και τριτέκνων, η πνευματική, οικονομική και κοινωνική κρίση, η ανεργία ή και η επαγγελματική ανασφάλεια των νέων, το έντονο καθημερινό άγχος, η

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Πρέσπες και Δημοκρατία


Η Συμφωνία των Πρεσπών αποκάλυψε τους κυβερνώντες σε όλη τους την αθλιότητα: την αυταρχική τους νοοτροπία, την εθνοφοβική τους συμπλεγματικότητα, και πρωτίστως την χατζηαβάτικη ξενοδουλεία τους. Το σύνολο «μακεδονικό» θέμα ούτως ή άλλως αναδείχθηκε σε κόλαφο του ολιγαρχικού – κοτζαμπασικού μας συστήματος, αλλά σε αυτή την τελευταία φάση σκόρπισε και τα τελευταία προσχήματα.
Επί δεκαετίες ολόκληρες το θέμα έμενε κρυμμένο στα πλαίσια της Ομοσπονδιακής Γιουγκοσλαβίας και έπρεπε να έρθει η διάλυση της τελευταίας για να σκάσει πάλι μπροστά μας.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Πληροφοριακές επιχειρήσεις (του Ευθυμίου Πέτρου)



Στον σύγχρονο κόσμο, η πληροφορία είναι όπλο. Η δε διαχείρησίς της απαιτεί σχεδιασμό και στρατηγική. Για να μην απεραντολογούμε θα αναφερθούμε στο συγκεκριμένο παράδειγμα των τελευταίων ημερών. Η Τουρκία η οποία αυθαιρέτως αμφισβητεί τα όρια της ελληνικής υφαλοκρηπίδος και της κυπριακής ΑΟΖ, εκδίδει αγγελία δεσμεύσεως για τρεις μήνες περιοχής που δεν της ανήκει, προκειμένου να διεξαχθούν σεισμικές έρευνες από το γνωστό πλοίο «Μπαρμπαρός». Φυσικά η Ελλάς δεν μπορεί να μείνει αδιάφορη. Οπότε ορθώς αναθέτει τον θαλάσσιο έλεγχο της περιοχής σε πολεμικό πλοίο και συγκεκριμένα την φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς».