Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019

ΑΦΙΕΡΩΜΑ στήν επέτειο σφαγής των Ευζώνων τοΰ 5/42 και του Συνταγματάρχου ΨΑΡΡΟΥ άπό τους κομμουνιστοσυμμορίτες.


Δεκέμβριος 1942. Τό πρώτο ένοπλο μαχητι­κό τμήμα της απελευθερωτικής οργανώσεως ΕΚΚΑ δημιουργείται στην περιοχή Ελικώνος, Λίγο αργότερα ένα άλλο τμήμα αναπτύσσεται στην περιοχή Παρνασσίδος.
Ή ομάδα "Ελικώνος τόν Ιανουάριο τοΰ 1943 διαλύθηκε άπό ανθρώπους του ΕAM μέ αρχη­γό τόν Αρη Βελουχιώτη κατόπιν αιφνιδιαστι­κής επιθέσεως χωρίς ποτέ νά δικαιολογηθή ή ενέργεια αυτή. Τότε έδολοφονήθηκαν καί οί αρ­χηγοί της ομάδος Βάρδας και Άβουρίτης.
Ή ομάδα Παρνασσοϋ ύπό τόν Συν/τάρχην Ψαρρό, τό θρυλικό 5/42 σύνταγμα Ευζώνων, ή­ταν υπό τις διαταγές, του στρατηγείου Μέσης Ανατολής,. Εντός ολίγου τό μικρό αυτό ανταρ­τικό σώμα εξελίχθηκε σέ αξιόμαχη στρατιωτική μονάδα που υποσχόταν ότι θά προσφέρη, όπως και πολλές δοξασμένες νίκες οτή πατρίδα μας.
11η Μαΐου 1943. Στό χωριό Στρώμα τής Γκιώνας συναντώνται ό συνταγματάρχης Ψαρρός και ό Αρης Βελουχιώτης. Ό επιτελής του Ψαρροϋ υπολοχαγός Καϊμάρας διορατικά τόν συμ­βουλεύει νά μήν πάη. Ή συνάντησις είχε σάν.α­ποτέλεσμα τήν

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019

Η φιλοσκοπιανή προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ στα ελληνικά σχολεία και η φίμωση των ελλήνων πολιτών


Γράφει ο Ιωάννης Αμπατζόγλου*

Πριν από λίγες ημέρες, συνέβη ένα περιστατικό που δείχνει ότι το καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί με συστηματικό τρόπο να παγιώσει την μαϊμού μακεδονοποίηση των Σκοπιανών. Γίνεται προσπάθεια ώστε η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, από προδοτική συμφωνία μίας μειοψηφίας πρόθυμων Νενέκων, να μετατραπεί σιγά-σιγά σε μία συμφωνία την οποία θα αποδεχθεί στο σύνολό της η ελληνική κοινωνία. 
Σε αυτή την προσπάθεια η κυβέρνηση ρίχνει το ανθελληνικό της «δηλητήριο» προς την μαθητιώσα νεολαία ώστε η ζημιά που θα προκαλέσει να είναι βαθύτερη και πιό μόνιμη.  
Το νέο αυτό περιστατικό συνέβη στο Λύκειο του Δοξάτου Δράμας. Στο Ηρωικό Δοξάτο, σε ένα χωριό της Μακεδονίας μας που δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι έχει

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Άρτα Αυλώνος: Ένα λίκνο ελληνισμού στα παράλια της Αδριατικής


Της Παναγιώτας Σέββα-Αγκόλη*
Στους κύκλους της ελληνικής ομογένειας στην Αλβανία, συχνά γίνεται αναφορά στην περιοχή της Άρτας Αυλώνος και των κατοίκων της, που ταυτοποιούν τους εαυτούς τους ως έλληνες μειονοτικούς.
Ποια είναι λοιπόν η Άρτα και οι Αρτινοί;
Βορειοδυτικά και σε απόσταση 6 χλμ. από την πόλη της Αυλώνας στην Αλβανία, δίπλα στην Λιμνοθάλασσα που φέρει το όνομά της (προστατευμένη περιοχή βιοσφαίρας της UNESCO) βρίσκεται η Άρτα, ή Νάρτα.
Οι Αρτινοί, είναι αμιγώς ελληνικής καταγωγής πληθυσμός, με ελληνική, γλωσσική και πολιτιστική κληρονομία, που ανήκουν στο Ορθόδοξο Χριστιανικό Δόγμα.

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

Διαχρονικός Σιωνισμός: «Πράκτορες μας οι μασόνοι, φιλόδοξοι και τυχοδιώκτες...»


«Αναμένοντες την αναρρίχησή μας θα δημιουργούμε και θα πολλαπλασιάζουμε τις μασονικές στοές σε κάθε χώρα της οικουμένης, θα προσελκύουμε σε αυτές όλους εκείνους οι οποίοι είναι και μπορούν να γίνουν πράκτορές μας. Οι στοές αυτές θα αποτελούν το κυριότερο γραφείο πληροφοριών μας το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο μέσο επιρροής μας. Θα συγκεντρώσουμε όλες αυτές τις στοές σε μια διοίκηση γνωστή μόνο σε εμάς και αποτελούμενη από τους Σοφούς μας. Οι στοές θα έχουν τον αντιπρόσωπό τους, πίσω από τον οποίο θα κρύβεται η διοίκηση για την οποία μιλάμε και μέσω των αντιπροσώπων αυτών θα δίδονται οι διαταγές και τα συνθήματα. Θα δημιουργήσουμε μέσα σε αυτές τις στοές τον πυρήνα όλων των επαναστατικών και φιλελεύθερων στοιχείων. Τα μέλη αυτών θα ανήκουν σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Τα μυστικότερα πολιτικά σχέδια θα περιέρχονται εις γνώση μας και θα τίθενται υπό την διεύθυνσή μας από την στιγμή που θα εμφανισθούν.