Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Μάνος Φαλτάιτς: Ένας πραγματικός ευπατρίδης, ένας Υπέροχος Έλληνας!


Ο Εμμανουήλ Φαλτάιτς ( Το Φαλτάιτς προέρχεται από το Φαλτάγης, που σημαίνει τον Ταγό της Φυλής) ήταν Έλληνας εθνικιστής φιλόσοφος, συγγραφέας, λαογράφος, ζωγράφος και ιδρυτής του ομώνυμου μουσείου στη Σκύρο, γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1938 στην Αθήνα...Κατάγονταν απ την προβυζαντινή αριστοκρατική οικογένεια των Φαλταγηδών της Σκύρου, επίθετο το οποίο παραλλάχθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα σε Φαλτάϊτς, καθώς ο παππούς του και άλλα μέλη της οικογένειας έζησαν στην Οδησσό και στο Ταϊγαρόγκ της Ρωσίας, λόγω των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων. Στις ίδιες πόλεις έδρασαν και ο άλλος κλάδος της οικογένειας Φαλτάιτς, οι αδερφοί Τζάνοι, οι οποίοι διαδραμάτισαν ηγετικό ρόλο στη Φιλική Εταιρεία και στην επανάσταση της Μολδοβλαχίας, ως στενοί συνεργάτες του εθνικού ευεργέτη Ιωάννη Βαρβάκη και του Αλέξανδρου Υψηλάντη.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Από τις σκέψεις του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κου Χρήστου Σαρζετάκη.


Ἐπειδὴ μᾶς τὰ 'χουν πρήξει παρουσιάζοντας ὡς τὸ ὑπέρτατο κακὸ τὸν ἐθνικισμὸ, παραθέτω τὶς σκέψεις κάποιου "ἀκραίου", τοῦ πρώην Προέδρου τῆς Ἑλληνικῆς Δημοκρατίας Κου Χρήστου Σαρζετάκη. 
Θεόδωρος Δράκος

Καὶ οἱ ἐγχώριοι ψιττακοὶ ( κοινῶς, παπαγάλοι ! ) σπεύδουν νὰ ἐγκολπωθοῦν τῆς νέας «ἰδεολογίας» τὰ προστάγματα καὶ ἐξαπολύουν ἀρὰς καὶ ἐξορκισμοὺς ἐναντίον τοῦ «ἐθνικισμοῦ» ὡς δείγματος ἀπαραδέκτου σκοταδισμοῦ καὶ φασισμοῦ ! Σπάνιαι εἶναι αἱ περιπτώσεις τοιαύτης ἐκτάσεως ἠθελημένης διανοητικῆς διαστροφῆς καὶ ἐσκεμμένου ἀντιπνευματικοῦ ἐκτραχηλισμοῦ· ἀφοῦ ἐθνικιστὴς εἶναι καὶ σημαίνει ἁπλῶς φιλόπατρις καὶ τίποτε ἄλλο!

Καὶ ἡ προσωνυμία «ἐθνικιστὴς» μόνον τὴν ὑπερηφάνειαν προσπορίζει, διότι χαρακτηρίζει ἐκεῖνον, ποὺ ἐξέρχεται ἀπὸ τὰ τάρταρα ἐλεεινοῦ ἐγωκεντρισμοῦ καὶ ἀτομικισμοῦ καὶ τάσσεται εἰς τὴν ὑπηρεσίαν τοῦ πλησίον του, τῆς ἐθνικῆς του κοινότητος !

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Θα μείνει στην ιστορία ως συνεργάτης μιας κυβέρνησης που προσπάθησε να πληγώσει τον Ελληνισμό


γράφει ο Νίκος Λυγερός
Όσοι πίστευαν ακόμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ελλάδας τώρα ξέρουν ότι ήρθε το τέλος του αφού και αυτός δεν αντιστάθηκε και υπέγραψε για να μετατραπεί η ψήφιση σε νόμο της Ελλάδας και μάλιστα όσο πιο γρήγορα γινόταν, ακόμα κι αν ο Πρόεδρος των Σκοπίων δεν έχει καν υπογράψει τις τροπολογίες του Συντάγματος των Σκοπίων.
Έτσι, ο Πρόεδρος της Ελλάδας όχι μόνο δεν παραιτήθηκε για να πέσει η Κυβέρνηση και να πάμε σε εκλογές, αλλά διευκόλυνε την όλη διαδικασία με τη σύμφωνη γνώμη του χωρίς ενδοιασμούς.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Σαγιάς: Αίρω την ψήφο μου στην Α.Ε. τον Π.Τ.Δ. κ. Προκόπιο Παυλόπουλο..



Άξιος! 


Επιστροφή στην πολιτική


Η γενιά μας είναι η γενιά της ήττας. Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο. Το χειρότερο είναι πως φτάσαμε στην ήττα χωρίς να δοθεί, στην πραγματικότητα, καμιά μάχη. Aνεπαισθήτως μας έκλεισαν από τον κόσμον έξω.
Και ξεμείναμε απορημένοι και παροπλισμένοι σ’ ένα πεδίο βολής που ασκούνται γιάπηδες και τζογαδόροι της διεθνούς χρηματοπιστωτικής μαφίας.

Κοινός τόπος ότι η χώρα έγινε χώρος και μάλιστα μπιρ παρά ενοικιαζόμενος χώρος. Αυτό όμως δεν είναι λόγος να λησμονούμε ότι, όταν κάποιος πέσει, έχει σοβαρές πιθανότητες να ορθοποδήσει. Σε καμιά περίπτωση όμως, όσο σέρνεται –όπως σερνόμαστε εμείς– δεν υπάρχει περίπτωση να ορθοποδήσει. Και κάτι ακόμη: δεν κόβεις το χέρι σου, όταν σε πονάει, και πολύ περισσότερο δεν εμπιστεύεσαι την ίασή του στους κομπογιαννίτες που το αρρώστησαν.
Όλα αυτά θα έπρεπε να είναι αυτονόητα αλλά, δυστυχώς, δεν είναι. Και τα επισημαίνουμε γιατί –παρά την γενικευμένη και παρήγορη απαξίωση του

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Τα δε πάντα οιακίζει κεραυνός. Τι πράττειν μετά την προδοσία της Μακεδονίας


Σήμερα ξεκινάει ένας δεύτερος, πολύ πιο δύσκολος στην αποστολή του, Μακεδονικός αγώνας. Η ηγέτιδα τάξη στην Ελλάδα πρόδωσε τους αγώνες και τις θυσίες χιλιετιών και παρέδωσε το αμεταβίβαστο: έναν άυλο τίτλο, αυτόν της Μακεδονίας, που παγκοσμιοποίησε τον πλανήτη εν ονόματι του έθνους μας και με βασικό εργαλείο την γλώσσα μας, τα ήθη και το έθος το ελληνικό διαμόρφωσε τον κόσμο στον οποίο ζούμε ακόμα και σήμερα.
Η Δύση είναι ένα από τα παιδιά του βασιλέως Αλεξάνδρου, αλλά ντρέπεται να το παραδεχτεί και, φευ, ντρέπονται και διστάζουν αρκετοί εξ ημών να αναλάβουν την σκυτάλη.