Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

Περιοδικό ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ: Κλιμάκωσις της σκευωρίας


Είναι παρατηρημένο πλέον Ιστορικά, ότι όποτε ή Ελλάς βρίσκεται αντιμέτωπη μέ ζωτικά εθνικά προ­βλήματα, δποτε διακυβεύονται ή ϋπαρξις και ή άκεραιότης της, τό εσωτερικό της αποσταθεροποιείται, μέ την δημιουργία ενός νέου μετώπου: του Διχα­σμού.
Ή σημερινή περίοδος είναι μιά απ’ αυτές. Δια­κυβεύεται τό αν ή Κύπρος θά δοθή σάν έπαθλο, μερι­κώς τώρα, ολικώς αργότερα, στόν Μογγόλο εισβολέα που «κρατεί τά Στενά και συνορεύει μέ τον Καύκα­σο»... Διακυβεύεται το αν ή Κοιτίς του Ελληνισμού, το Αιγαίο, πού μέ 6 αιώνων αίμα και πόνο ξαναγεν­νήθηκε, θά εξακολούθηση ,νά είναι το ύγρό πυρ του Ελληνισμού... Διακυβεύεται το άν τδ προαιώνιο όνει­ρο των Σλάβων, των απογόνων του Σαμουήλ, του Ντουσάν, του Σβιατοσλάβου, θά μπορέση επιτέλους νά πραγματοποίηση, ολοκληρωτικά, μέ τήν βοήθεια απογόνων του Εφιάλτη... Διακυβεύεται το άν οι "Ελ­ληνες θά εξακολουθήσουν νά είναι Έλληνες...

Φοβερή αποκάλυψη από τον δικηγόρο του Χρήστου Παππά. «Το όνομα του Παππά δεν υπάρχει καν στην δικογραφία…»


Η συζήτηση που γινόταν στα πλαίσια του απογευματινού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, υπό την διεύθυνση του Νίκου Ευαγγελάτου, έφερε στο φως μια εντυπωσιακή αποκάλυψη που, αν ισχύει, επιτρέπει την δημιουργία σκέψεων για πολιτικές σκοπιμότητες και πολιτική δίωξη των κορυφαίων στελεχών της Χρυσής Αυγής.
Πάγωσαν οι συνομιλητές του δικηγόρου του «υπαρχηγού» της Χρυσής Αυγής, όταν αυτός, απαντώντας στο πρώτο ερώτημα που του υπέβαλαν (Ευαγγελάτος, Ακριβοπούλου, Πορτοσάλτε, Ρουμπάτης) τους απάντησε με μία αποκάλυψη που τους άφησε άφωνους.

Αποφυλακίσεις, προφυλακίσεις, νομιμότητα και σύνταγμα. (του Εμ. Κώνστα )


Οι υπέρμαχοι της καινοφανούς θεωρίας του συνταγματικού τόξου, έχουν χάσει κάθε σοβαρότητα και ευλόγως δημιουργούν ανησυχία σχετικά με την δυνατότητά τους να ασκούν - όσο ασκούν- την διακυβέρνηση της χώρας.

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού σε ζήτημα που βρίσκεται σε δικαστική διερεύνηση, με ρήματα όπως συντρίβουμε, τσακίζουμε, κ.α, καθώς και οι
ανάλογες δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, είναι ή όχι παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνη;  Επίσης οι επόμενες δηλώσεις Δένδια, ότι "θα δίναμε και άλλα στοιχεία αν μας ζητούσαν" και ακόμα η λυσσώδης αντίδραση σε όλα τα πολιτικά τραπέζια από μέρους πολιτικών συντακτών, καθηγητών, δικαστικών συντακτών και πολιτικών όλου του φάσματος, ενώ δεν είχε λήξει η υπόθεση προφυλάκισης των υπολοίπων ήταν συνταγματικώς η πρέπουσα; 

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

ΑμερικανοΕβραίοι και Κομισιόν πίσω από τις πολιτικές σκοπιμότητες της κυβέρνησης


Το πολιτικό σκουριασμένο γρανάζι έτριζε και χρειαζότανε «λάδωμα» και με τους δανειστές να διαμηνύουν μέσω Μπαρόζο στον Σαμαρά «μείνε στο τιμόνι όπως και νάναι » η δολοφονία στο Πέραμα «ήρθε» την κατάλληλη στιγμή…γράφαμε στις 19 Σεπτεμβρίου στο άρθρο μας «Ο Αντιφασισμός ενώνει»
Και ήρθε δεκαέξι μέρες μετά ο ίδιος ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης στη συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου – Κουβέλη, ο κύριος Ρουπακιώτης, να επιβεβαιώσει αυτή την πολιτική ανάλυση μας. Και εκτός από τέως υπουργός Δικαιοσύνης ήταν αυτός που έφερε προς ψήφιση τον αντιρατσιστικό νόμο, όχι όποιος κι όποιος δηλαδή..

Σαμαράς: Ακραίοι όσοι δεν θέλουν Ευρώ και Ε.Ε.- Πολατίδης: Ακραίος στην υπεράσπιση της Εθνικής ανεξαρτησίας


Μετά την Χρυσή Αυγή ο Αντώνης Σαμαράς εμμένοντας στην θεωρία των δύο άκρων στοχοποιεί και κατηγοριοποιεί ως άκρο όποιον πολιτικό χώρο και όσους ανήκουν εκεί, που υποστηρίζουν με τις θέσεις τους την έξοδο από το Ευρώ, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ
Μιλώντας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Peterson Institute for International Economics σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ο Αντώνης Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά : "συντρίβουμε τον εξτρεμισμό, έχουμε σαν κυβέρνηση την πολιτική βούληση, παντά με σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής έχει οδηγηθεί στην φυλακή".

Άλλη μια δωρεά στους Εβραίους της Θεσσαλονίκης ! Σαπίλα....Μετά τον Παπακωνσταντίνου ( αλήθεια τι έγινε αυτός; Ξεχάστηκε; ) που με την σύμφωνη γνώμη της ΝΔ έδωσε 10 εκ Ευρώ στην Ισραηλιτική κοινότητα Θεσσαλονίκης, ο Μπουτάρης με την σύμφωνη γνώμη του Γκιουλέκα της ΝΔ χαρίζει εκτάσεις. 

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, το 1912, ιδρύθηκε το σωματείο «Άγιος Στυλιανός», που ίδρυσε και το ομώνυμο βρεφοκομείο, που έκτοτε λειτουργεί διαρκώς, παρέχοντας προστασία, στοργή και εκπαίδευση σε έκθετα βρέφη. Η ίδρυσή του στηρίχτηκε σε κληροδότημα του Θεσσαλονικέως ομογενούς από τη Βενετία Αντωνίου Νινή. Το βρεφοκομείο διοικείται από το 1938 από τον Δήμο Θεσσαλονίκης υπό την επωνυμία «Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης Άγιος Στυλιανός». Κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής, διατάχθηκε η εγκατάστασή του σε κτήριο της

Άνοιξε ο δρόμος για διεκδικήσεις περιουσιών Ελλήνων που δήμευσε το τουρκικό κράτος


Tον δρόμο για τη διεκδίκηση ελληνικών περιουσιών που δήμευσε το τουρκικό κράτος φαίνεται πως ανοίγει πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ).
Το ΕΔΑΔ, με ομόφωνη απόφαση (με τη συμμετοχή Τούρκου δικαστή) που εκδόθηκε, καταδικάζει την Τουρκία να αποζημιώσει τους αδελφούς Φωκά με το ποσό των 5.000.000 (πέντε εκατομμυρίων ευρώ) με τόκο υπερημερίας 3 ποσοστιαίες μονάδες προσαυξημένες στο οριακό επιτόκιο δανεισμού της Ευρωπαϊκής Κεντρική Τράπεζας και 15.000 ευρώ για έξοδα και δαπάνες.

Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Σεμινάριο για ...νέους Εθνικιστές


Στη φωτογραφία συγκέντρωση του ΕΝ.Ε.Κ. στα Προπύλαια
Την Κυριακή στις 4 Νοεμβρίου του 2012 έγραφα σε ένα άρθρο μου με τίτλο « Το κόμμα των πολιτικών κομμάτων ψοφάει και δαγκώνει » :
Το κόμμα των πολιτικών κομμάτων  ζει τις τελευταίες του στιγμές μαζί με μια ολόκληρη εποχή την εποχή της μεταπολίτευσης, εποχή  βρωμιάς, διαφθοράς, παρακμής που διέλυσε την παιδεία, την εκπαίδευση, τις κοινωνικές παροχές, τις αξίες την οικογένεια όλη την χώρα και τη παρέδωσε στα χέρια των σιωνιστών .Έστω κι αν παίρνει ανάσες από κάποιους " μεταλλαγμένους" εμείς σαν εθνικιστές πρέπει να του δώσουμε το τελειωτικό χτύπημα . Κι αν το ΠΑΣΟΚ κοντεύει να βρεθεί εκτός βουλής και η ΝΔ να ψυχορραγεί  δεν καθησυχαζόμαστε γιατί γνωρίζουμε ότι υπάρχουν οι

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Η ποινικοποίηση των πατριωτικών ιδεών


Πραγματικά δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να μάθουμε το επόμενο χρονικό διάστημα σχετικά με τα όσα οδήγησαν στην σύλληψη του αρχηγού και της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής. Ως εκ τούτου πρέπει ο κάθε ένας από εμάς να είναι προετοιμασμένος.
Παρόλα αυτά εξίσου αδύνατον είναι το να διαφύγει της προσοχής μας το γεγονός ότι με αφορμή τα όσα λαμβάνουν χώρα παρατηρείται ένα "αντιφασιστικό" ξεσάλωμα τόσο στην δεξιά όσο και στην αριστερά. Από τα παράθυρα των καναλιών περνούν ένα σωρό στελέχη των κομμάτων του "δημοκρατικού" τόξου. Τα οποία – σε αντίθεση με τους συνταγματολόγους – συμφωνούν σε ένα και μόνο πράγμα. Στο ότι χρειάζονται περισσότερα μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η άνοδος των εθνικιστικών ιδεών.

Για μια Ελλάδα πιο δυνατή απ’ αυτή που μας δόθηκε, μια Ελλάδα πιο υπερήφανη απ’ αυτή που βρήκαμε!


Ζούμε τις τελευταίες ημέρες πρωτοφανείς στιγμές στο πεδίο της πολιτικής σκηνής. Βουλευτές διώκονται και φυλακίζονται για σωρεία εγκληματικών πράξεων. Παρά τις διαχωριστικές γραμμές που τέθηκαν, η γενικότερη τάση (ίσως και θέληση) είναι να πληγεί ο εθνικός χώρος. Επικρατεί μια γενικότερη αντίληψη πως οτιδήποτε προβάλλει την εθνική ταυτότητα και τα γενικότερα εθνικά στοιχεία αποτελεί στοιχείο ακραίας πολιτικής συμπεριφοράς.

Θεωρώ πως το μοναδικό ακραίο στοιχείο στην πολιτική ζωή είναι η χρήση βίας και η υιοθέτηση κηρυγμάτων μίσους, όχι κάποια συγκεκριμένη πολιτική ιδεολογία, πολύ δε περισσότερο δεν αποδέχομαι την ταύτιση του Εθνικισμού με τέτοιες ακρότητες. Αντιθέτως, πιστεύω ακράδαντα πως ο Ελληνικός Εθνικισμός

Ο Κουβέλης έφυγε....ο Καρατζαφέρης έρχεται ( του Σπύρου Παπαδόπουλου )


Ο Αλαβάνος το είπε ξεκάθαρα πριν μια εβδομάδα « Αν ο Καρατζαφέρης δεν είχε ψηφίσει το μνημόνιο, τώρα θα χτύπαγε την πόρτα της εξουσίας»
Αυτό, πόσο μυαλό χρειάζεται για να το καταλάβετε; Το βράδυ της ψήφισης του μνημονίου ο ΛΑ.Ο.Σ. τράβηξε «χειρόφρενο» άρχισε να χάνει  «λάδια» να «ρετάρει»  και οι «επιβάτες»  πήδαγαν μαζικά έξω από το τρένο που μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν «ΕΞΠΡΕΣ»
Όταν την επόμενη ημέρα έσπαγαν οι τηλεφωνικές γραμμές στο κόμμα με ύβρεις και μαζικές παραιτήσεις, ο Καρατζαφέρης βγήκε στην εκπομπή του και έδειξε την πόρτα εξόδου «σε όσους δεν αρέσει…» 
Τέτοια αλαζονεία, τέτοια κομματίλα ! τέτοιος αρχηγισμός !  
Ο Καρατζαφέρης, ο Βορίδης, ο Γεωργιάδης, και ο Πλεύρης ερωτοτρόπησαν με τους μεγαλοκαναλάρχες, μεγαλοεκδότες – μεγαλοεργολάβους, αντί να αφουγκραστούν το μήνυμα και τις ελπίδες του λαού μας.

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Τι Δημοκρατία Θεέ μου !! Διαγραφή Σαράκη επειδή ανέλαβε την υπεράσπιση Κασιδιάρη


Σε πλήρη πανικό βρίσκεται το σύστημα. Μετά τις δηλώσεις του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ πως όποιος αστυνομικός είναι Χρυσή Αυγή θα αποπέμπεται από το σώμα, η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε στην διαγραφή σήμερα από μέλος της τον γνωστό ποινικολόγο Παύλο Σαράκη επειδή ανέλαβε την υπεράσπιση του Ηλία Κασιδιάρη ! 
Ο Σαράκης υπεραμύνθηκε της επιλογής του να εκπροσωπήσει τον Κασιδιάρη, τονίζοντας στον ΣΚΑΪ ότι δεν μπορούν τα πολιτικά πιστεύω ενός ανθρώπου να υπερισχύσουν του επαγγελματικού καθήκοντος. Τόνισε ότι ο δικηγόρος δεν λειτουργεί με ιδεολογικά κριτήρια και αναφέρθηκε στο υπερασπιστικό καθήκον του.

Ένας Εθνικιστής στην Νέα Δημοκρατία ! Την αποπομπή του ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ


Την άμεση αποπομπή του Φαήλου Κρανιδιώτη, στενού συμβούλου του πρωθυπουργού και στελέχους της ΝΔ, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τις απόψεις «φιλοχρυσαυγίτικες εμφυλιοπολεμικές», που «εγείρουν μείζον πολιτικό θέμα».

Με δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Σκουρλέτης επανέρχεται σήμερα στο θέμα, που προκάλεσε μία ανάρτηση του κ. Κρανδιώτη στο facebook και χαρακτηρίζει ένοχη τη σιωπή εκ μέρους της κυβέρνησης.

«Δεσμοί Ελλήνων»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 8 μ.μ.
στον πολυχώρο «Δεσμοί Ελλήνων» στη Θεσσαλονίκη
(Πασαλίδη 29, Κ. Τούμπα, περιοχή Αγ. Φανουρίου)
θα πραγματοποιηθεί ομιλία
του δημοσιογράφου - συγγραφέα Αντώνη Μποσνακούδη με θέμα

«Η διείσδυση και ο έλεγχος εξτρεμιστικών
παραθρησκευτικών οργανώσεων
στους χώρους της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και των
ανθρωπίνων δικαιωμάτων»

Είσοδος Ελεύθερη 

 Δ

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Πολατίδης: Ωμή παραβίαση του Συντάγματος από τους "Δημοκράτες" του Συνταγματικού τόξου


Όσο και αν διαφωνώ με την νοοτροπία της Χ.Α. , την οποία έχει αντιγράψει από την άκρα αριστερά, δεν μπορώ παρά να καταδικάσω την ωμή παραβίαση του Συντάγματος από τους "Δημοκράτες" του Συνταγματικού τόξου(που συμπεριλαμβάνει το ΚΚΕ που επισήμως απορρίπτει τον κοινοβουλευτισμό ως "αστικό θεσμό"). Οι βουλευτές της ΧΑ συνελήφθησαν διότι ήταν "εγκληματική συμμορία" κατά την δικολαβίστικη λογική του Βορίδη και των συν αυτώ. Πού ακριβώς λέει το Σύνταγμα ότι η άρση της ασυλίας εξαρτάται από το είδος της παραβάσεως; Η μοναδική εξαίρεση που προβλέπει είναι η επ' αυτοφώρω σύλληψη. Και μια απορία.., ο κοριός της ΕΥΠ για την δολοφονία των 4 στην MARFIN από τους ακροαριστερούς παρίστανε τον ψόφιο; Η γνώμη μου αυτή ισχύει παρ' ὀλο που δέχθηκα εγώ

ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ - Ἡ Νέμεσις θὰ εἶναι ἀμείλικτη..


Τὶς ἡμέρες αὐτές, ὅπως εἶναι γνωστό, προωθεῖται μία ἐντέχνως κατασκευασμένη δαιμονοποίηση, ἐνοχοποίηση καί, ὡς ἕνα βαθμό, ποινικοποίηση τῶν ἐθνικῶν μας συμβόλων. Μὲ ἀφορμὴ ἕναν φόνο που διεπράχθη ἀπὸ κάποιον φερόμενο ὡς ἐθνικιστή, κατασυκοφαντεῖται μία ὁλόκληρη ἰδεολογία μέσω τῆς εἰκοσιτετραώρου πλύσεως ἐγκεφάλου  τῶν πολιτῶν διὰ τῶν Μέσων Μαζικῆς Ἐθνοαποδομήσεως.
Ὑπὸ αὐτὲς τὶς συνθήκες, κάποιοι ἄδραξαν τὴν εὐκαιρία νὰ ἐπιβάλλουν κάτι που ὀνειρεύονται ἀπὸ καιρό. Ξαφνικά, ὅλως παραλόγως, τὸ ἐθνόσημο καταργεῖται ἀπὸ τὰ διακριτικὰ τῶν σωμάτων ἀσφαλείας. Οἱ δὲ φέροντες ἐνδυμασία μὲ ἀνάλογα σύμβολα σταματοῦνται γιὰ ἐξακρίβωση στοιχείων, φακέλωμα καὶ ἔμμεσο στιγματισμό.
Ἀκούω διάφορους ἀφελεῖς νὰ κατηγοροῦν γιὰ τὴ λήψη τέτοιων ἀποφάσεων καὶ νὰ ἐπιρρίπτουν τὴν εὐθύνη ἀποκλειστικὰ στὴ Μέρκελ καὶ τὴν Τρόϊκα,. Εἶναι ὅμως ἔτσι, ἤ ἡ ρίζα τοῦ προβλήματος βρίσκεται ἀλλοῦ καὶ πιὸ πίσω στὸ χρόνο;

Το Εθνικό Μέτωπο για την Χρυσή Αυγή - Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου


Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου 
του Εθνικού Μετώπου 

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις που προξένησαν οι συλλήψεις της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής το Πολιτικό Γραφείο του Εθνικού Μετώπου κατά την συνεδρίασή του εξέτασε τις συνθήκες και αποφάσισε να προβεί στην παρούσα ανακοίνωση.

Η αντίθεσή μας με τον συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό είναι γνωστή και προέρχεται από την αδυναμία του να εκφράσει προγραμματικό λόγο, την εσφαλμένη και προβληματική αντίληψή του σχετικά με τις μεθοδεύσεις δράσεων καθώς και την δομή, τον χαρακτήρα και την μέχρι σήμερα ιστορία του.

ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ !Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες..


Η φράση του τίτλου ήταν μία από τις αγαπημένες του Ουίνστον Τσόρτσιλ. Τη χρησιμοποιούσε για να δείξει ότι ένα εποικοδόμημα, ένας σχεδιασμός ή μια συλλογική προσπάθεια μπορεί εύκολα να καταρρεύσουν, αν υπάρχουν μικρά ψεγάδια σε καίρια σημεία του όποιου εγχειρήματος. Τις τελευταίες ημέρες οι «διάβολοι» που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην υπόθεση της δίωξης βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής είναι τόσο πολλοί, που μπορούν να σχηματίσουν λεγεώνες.
Οι Αρχές ασφαλείας του κράτους, καθώς και οι δικαστικές Αρχές εργάζονται προς την κατεύθυνση της εξιχνίασης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και την προσαγωγή του δράστη και των ηθικών αυτουργών στη Δικαιοσύνη. 
Επίσης, φέρουν εις πέρας τις προβλεπόμενες διαδικασίες για να αποδείξουν την ευστάθεια του χαρακτηρισμού της Χρυσής Αυγής «εγκληματική οργάνωση».

Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ - Ι. ΣΥΚΟΥΤΡΗ ( ολόκληρο )


Στήν εποχή μας, εποχή ιδεολογικής, πολιτικής, ηθικής καί κοινωνικής παρακμής.
Στήν εποχή μας, εποχή ίσοπεδώσεως τής προσωπικότητος.
Στήν εποχή μας, εποχή ελλείψεως κοσμοθεωρητι­κής προοπτικής καί εύρυτέρας ένοράσεως του κόσμου γιά τόν συλλογικό άνθρωπο. Προβάλλει ιστορικά επιτακτική καί άδισώπητη ή Δυναμική θεώρησις τοϋ κόσμου καί τής ζωής μέσα άπό τήν Εθνικιστική Ιδεολογία.
Αυτή ή ίδια ή Δυναμική θεώρησις καί ή Εθνικισ­τική Ιδεολογία σάν βιοθεωρία μετουσιώνονται καί καταξιώνονται μέσα άπό τόν ΗΡΩΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ σέ όλες μας τίς εκδηλώσεις.
Αυτός ό ηρωικός τρόπος ζωής διέπεται άπό ευρύ­τητα καί συνέπεια καθοριστική γιά όλα τά επίπεδα αναφοράς: πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, πολιτι­στικό, πνευματικό, ηθικό, συναισθηματικό καί Εθνι­κό. "Ετσι γίνεται μιά σφαιρική άντιμετώπισις τοϋ κόσμου καί τών προβλημάτων του, χωρίς δογματικές αντιλήψεις καί σκόπιμους περιορισμούς.  
Ή κοσμοθεωρία του Εθνικισμού καταξιώνει δυό μεγάλες έννοιες: τήν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τής βουλήσεως γιά τήν επιλογή τής ιδεολογίας καί τήν ΕΥΘΥΝΗ γιά τήν συνεπή εφαρμογή αυτής τής επιλογής μέσα άπό τό επίπεδο τής βιοθεωρίας.
Ό Ήρωϊκός Τρόπος Ζωής διακρίνει τόν Εθνικι­σμό καί τους συνειδητούς εκφραστές του άπό κάθε άλλο σύστημα.

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Τριανταφυλλόπουλος: Κίνδυνος να γυρίσει μπούμερανγκ και ο Δημητρακόπουλος επιβεβαιώνει τους φόβους του νομικά


Το παρακάτω άρθρο είναι του Μ.Τριανταφυλλόπουλου από το zougla.gr και έχει το ενδιαφέρον του, καθώς εμφανίζει κάποιους διαφορετικούς προβληματισμούς σχετικά με την σύλληψη της Χρυσής Αυγής. Από μόνο του λέει όμως τα μισά. Σε συνδυασμό όμως με τα λεγόμενα του νομικού και ποινικολόγου Δημητρακόπουλου όταν του ζητήθηκε η άποψή του για την νομική διάσταση της υπόθεσης λέει πάρα πολλά.
Διαβάστε το άρθρο και ακούστε και το βίντεο με την άποψη του Δημητρακόπουλου. Να σημειώσουμε πως και οι δύο και ο Τριανταφυλλόπουλος αλλά και ο Δημητρακόπουλος είναι αριστεροί. Ο δεύτερος μάλιστα το δηλώνει ευθαρσώς στην δήλωσή του Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 σπεύδει μόλις καταλαβαίνει τι γίνεται να ευχαριστήσει τον ποινικολόγο και να τον κλείσει...  

Η λέξη ΕΛΛΗΝΑΣ είναι κάτι το ιερό. Είστε οι πραγματικοί φασίστες».

Ο ηθοποιός Λαέρτης Βασιλείου καλεσμένος στη εκπομπή του ΣΚΑΙ το πρωινό, ο καλεσμένος μόλις κατάλαβε πως το κανάλι πήγε πάλι να εκμεταλλευτεί πολιτικά το θέμα είπε σε γενικές γραμμές: «Περυσινά ξινά σταφύλια, φασίστες εσείς οι πολιτικοί εξαθλιώνετε τον Έλληνα που δεν σέβεστε  Η λέξη ΕΛΛΗΝΑΣ είναι κάτι το ιερό. Είστε οι πραγματικοί φασίστες».
Αμέσως κιτρίνισε η παρουσιάστρια που υποστηρίζει το μνημόνιο και έκοψε το θέμα όπως