Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Τι Δημοκρατία Θεέ μου !! Διαγραφή Σαράκη επειδή ανέλαβε την υπεράσπιση Κασιδιάρη


Σε πλήρη πανικό βρίσκεται το σύστημα. Μετά τις δηλώσεις του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ πως όποιος αστυνομικός είναι Χρυσή Αυγή θα αποπέμπεται από το σώμα, η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε στην διαγραφή σήμερα από μέλος της τον γνωστό ποινικολόγο Παύλο Σαράκη επειδή ανέλαβε την υπεράσπιση του Ηλία Κασιδιάρη ! 
Ο Σαράκης υπεραμύνθηκε της επιλογής του να εκπροσωπήσει τον Κασιδιάρη, τονίζοντας στον ΣΚΑΪ ότι δεν μπορούν τα πολιτικά πιστεύω ενός ανθρώπου να υπερισχύσουν του επαγγελματικού καθήκοντος. Τόνισε ότι ο δικηγόρος δεν λειτουργεί με ιδεολογικά κριτήρια και αναφέρθηκε στο υπερασπιστικό καθήκον του.



Ο δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη επικαλέστηκε τον κώδικα δεοντολογίας των δικηγόρων, επισημαίνοντας ότι είναι υποχρεωμένος να αποδέχεται την υπεράσπιση κάποιου κατηγορούμενου. Επομένως έπρεπε να απαντήσει θετικά στην πρόταση Κασιδιάρη, καθώς ως κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να επιλέξει τον συνήγορό του.
Αναρωτήθηκε μάλιστα τι σχέση μπορεί να έχει το επαγγελματικό καθήκον με την πολιτική, ρωτώντας: «Όταν πάει κάποιος στον γιατρό, τον ρωτάει τι ψηφίζει;».

Αναφορά στο θέμα έκανε και μέσω του λογαριασμού του στο twitter όπου ανέφερε: «[Διαγραφή Μου Από Ν.Δ]:Το Επαγγελματικό Μου Καθήκον,Η Υπεράσπιση Του Δικαίου Και Ο Πατριωτισμός Μου,Είναι Αδιαπραγμάτευτες Αρχές Και Αξίες!».

ΥΓ
Όταν σε εκπομπή του "Μακελειού" του Στέφανου Χίου, παλαιότερα, ο Σαράκης είχε πάρει θέση υπέρ της Κούρτοβικ δεν άνοιξε ρουθούνι !   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π