Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Υπίλαρχος Γουνελάς: Η λογοκριμένη και απαγορευμένη συνέντευξη του που ξεκαθαρίζει αλήθειες και ψέματα - Και σε βίντεο


Ο Κοινός Παρονομαστής βρήκε την λογοκριμένη από την ΕΡΤ (που δεν μετέδωσε) το 1984,  συνέντευξη του Υπιλάρχου Μιχάλη Γουνελά που καθοδήγησε το γαλλικής προέλευσης ΑΜΧ3Ο άρμα στο Πολυτεχνείο.  
Τα κείμενα που δημοσιεύονται μπορείτε να τα ακούσετε και στο βίντεο που ακολουθεί.
Πείτε μου, πώς βρεθήκατε, πώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία που σας ανακαλέσανε τις άδειες.

Εκείνο το βράδυ ανεκλήθησαν όλοι οι αξιωματικοί στη μονάδα. Εγώ έτυχε να πάω πρώτος μέσα στη μονάδα. Δεν θυμάμαι τώρα τι ώρα ακριβώς ήταν, πάντως ήταν βράδυ.
Μπαίνοντας μέσα είδα ότι μπροστά στην πύλη είχε ορθωθεί μια φάλαγγα πέντε αρμάτων. Μέχρι να αλλάξω και να βάλω τη στολή μου τα άρματα είχαν φύγει από κει. Κανείς δεν μου είπε πού θα πάω, απλώς μου είπαν ότι θα συναντήσεις τον υπεύθυνο της ΑΣΔΕΝ, τον βοηθό επιτελάρχου τον Συνταγματάρχη Γεμανή.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Η αλήθεια για τον εποικισμό..


Τουρκική επιχείρηση στα παράλια της Μικράς Ασίας απέναντι
από την Λέσβο. 
γράφει ο Παναγιώτης Λιάκος

Ας πρωτοτυπήσουμε. Ας παραθέσουμε μια σειρά από γεγονότα δίχως να μεσολαβούν κρίσεις ανάμεσα στις προτάσεις.
Μόνο η ψυχρή παράθεση δεδομένων θα μας απασχολήσει σήμερα. Τα συμπεράσματα δεν χρειάζεται να γραφτούν. Θα προκύψουν από τα δεδομένα.
Δεδομένο 1ο: Υπάρχει νόμος που απαγορεύει την παράνομη είσοδο στη χώρα αλλά δεν εφαρμόζεται.

Δεδομένο 2ο: Σχεδόν όλοι όσοι περνούν τα σύνορα χωρίς άδεια υποβάλλουν αίτημα χορήγησης ασύλου, το οποίο εξετάζεται.
Δεδομένο 3ο: Στα τόσα εκατομμύρια ξένων που έχουν περάσει από εδώ μόνο σε έναν έπρεπε να του δοθεί αυτοστιγμεί άσυλο και κάθε προστασία που αρμόζει σε πρόσφυγα: στον Κούρδο Αμπντουλάχ Οτσαλάν. Η κυβέρνηση Σημίτη, αντί να του δώσει άσυλο, τον έδωσε πακέτο στους Τούρκους.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Στα χέρια των Νέων ο Αγώνας! Συλλαλητήριο κατά του εποικισμού και στην Κατερίνη.


Το διαχρονικό μας σύνθημα "Στα χέρια των Νέων ο Αγώνας" παίρνει σάρκα και οστά. Ξεκίνησε με την προδοσία της Μακεδονίας από τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζεται με την υλοποίηση του σχεδίου του εποικισμού από τους διαδόχους τους, νεοφιλελεύθερους της Νέας Δημοκρατίας. Αντιγράφουμε από το Πιερία και από τον συντάκτη του Γιώργο Οικονομίδη:
Για άλλη μια φορά οι νέοι τής Κατερίνης μπήκαν μπροστά σήμερα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019, προτάσσοντας τα στήθη τους κατά τής λαθρομετανάστευσης.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

ΟΧΙ στην Λαθροεισβολή: Αυτά που δεν έδειξαν τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης (βίντεο)


Με απόλυτη επιτυχία όπως είχαμε επισημάνει σε προηγούμενη μας ανάρτηση (εδώ) πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες (συγκεκριμένα την Κυριακή 3.11.19) η συγκέντρωση και πορεία κατά της συνεχόμενης εισβολής και εγκατάστασης παράνομων μεταναστών στην Πατρίδα μας.

Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν τόσοι πολλοί -δεκαπέντε στον αριθμό, σύλλογοι και ομάδες του πατριωτικού χώρου, όλοι μαζί σε μια εκδήλωση.