Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Η ΤΡΙΤΗ ΜΗΧΑΝΗ


Ότι το σύστημα εδώ και χρόνια έχει βάλει μπροστά ένα σχέδιο αφελληνισμού της χώρας σε όλα τα επίπεδα, εκπαιδευτικού, ιστορικού, δημογραφικού, θρησκευτικού κλπ είναι γνωστό. 
Οι λόγοι γνωστοί επίσης, τα έχουμε γράψει επανειλημμένα και πάντως όχι του παρόντος. Από όλα αυτά τα επίπεδα το πλέον επικίνδυνο - διότι παραπέμπει σε βιολογική εξαφάνιση - είναι η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ συρρίκνωση και αφανισμός μας. 

Πρώτος σημαντικός στόχος τους σε αυτό είναι η Ελλάδα κατ' αρχάς να πάψει να είναι μια συμπαγής ομοιογενής κατά 99% Ορθόδοξη Χριστιανική χώρα όπως ήταν πάντα.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Ούτε "βόρεια" ούτε τίποτε. Σκέτο Μακεδονία!


Επειδή θα δυσκολευόντουσαν οι Σκοπιανοί να βάλουν το North μπροστά από το Macedonia, η Προδοσία των Πρεσπών τους έδωσε και 5 χρόνια περίοδο προσαρμογής! Αναγνώρισε, επίσης, πως όπου δεν εμπλέκεται το επίσημο κράτος, το κρατίδιο των Σκοπίων μπορεί να ονομάζεται φόρα παρτίδα Μακεδονία. Σκέτο. Αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει αυτό. Οι σκοπιανές εθνικιστικές οργανώσεις στον Καναδά, στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και απανταχού της γης θα ονομάζονται Μακεδονικές. Κι όταν θα διαμαρτύρεσαι στον (εκάστοτε) Ζάεφ θα σου λέει «Και τι θες να κάνω; Ιδιώτες είναι, ονομάζονται όπως θέλουν. Μπορώ να τους εμποδίσω;»

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Θα τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν το νοσηρό σχέδιό τους;


Σταχυολογώ και παραθέτω ορισμένα στατιστικά στοιχεία που διάβασα, για να βγάλετε κάποια συμπεράσματα για την κατάσταση που οδηγήθηκε η χώρα από την μεταπολίτευση:

1. Η Ελλάδα το 2018 αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια στην ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ
2. Εχουμε τον 6ο υψηλότερο ΦΠΑ ανάμεσα στις χώρες του ΟΟΣΑ.
3. Σε έρευνα για το ποιές είναι οι καλύτερες πόλεις στον κόσμο που μπορεί κανείς να βρεί δουλειά το 2018, η Αθήνα βρίσκεται στην τελευταία θέση- στον πάτο- μεταξύ 100 πόλεων!!!
4. Κατέχουμε το Παγκόσμιο ρεκόρ απαισιοδοξίας για την Ελληνική επιχειρηματικότητα, με ποσοστό 86%!!!
5. Εχουμε μεγάλο συνωστισμό υπουργών και υφυπουργών. 54 (χαραμοφάηδες), όταν άλλες πολύ μεγαλύτερες χώρες έχουν 16-18 υπουργούς μόνο. Ρεκόρ στην Ε.Ε. και μεταξύ των πρώτων παγκοσμίως.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Η βιωσιμότητα της ελληνικής κοινωνίας στο απόσπασμα!


Ενώ η Πατρίδα μας παραμένει εγκλωβισμένη στο τέλμα της οικονομικής κρίσης, σε ένα άλλο πεδίο – πολύ πιο θεμελιώδες – συντελούνται διεργασίες, οι οποίες θα αλλάξουν μεσοπρόθεσμα την πληθυσμιακή της υπόσταση: η μία διεργασία είναι η εν εξελίξει και πλέον επιταχυνόμενη δημογραφική της κατάρρευση και η άλλη είναι η αθρόα είσοδος μεταναστών και προσφύγων, φαινόμενο το οποίο θα μας συνοδεύσει στις επόμενες δεκαετίες...

Γιατί ο ελληνικός πληθυσμός καταρρέει δημογραφικά;

Η δημογραφική κατάρρευση του ελληνικού πληθυσμού ξεκίνησε αθόρυβα στη δεκαετία του 1980, όταν οι ετήσιες γεννήσεις μειώθηκαν από τις 150 στις 90 χιλιάδες και αντίστοιχα η γονιμότητα των Ελληνίδων έπεσε κάτω από το όριο ανανέωσης των γενεών (2,1 παιδιά ανά γυναίκα), φθάνοντας μόλις στα 1,3 παιδιά ανά γυναίκα. Για περισσότερο από μια 25ετία λοιπόν, κάθε Ελληνίδα γεννά λιγότερα από τα δύο παιδιά που απαιτούνται, ώστε (κατά μέσο

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Ή ελληνική εθνεγερσία από την Εθνικιστική οπτική


Ή Εθνεγερσία του 1821 έφερε στο προσκήνιο τό πρωταρχικό ζή­τημα του τρόπου παραμονής και διακινήσεως στην εξουσία εκείνης τής ηγουμένης μειοψηφίας, πού εκείνη τήν στιγμή δημιουργούσε τήν ελεύθερη δόμηση του Ελληνικού Λαού, έφερε δηλαδή στο προσκήνιο τό ζήτημα του πολιτεύματος.
Για τήν μελέτη ενός τόσο σπουδαίου άλλα και τόσου πολύπλοκου ζητήματος είναι αναγκαίο να διακρίνουμε τέσσερις φάσεις μέσα στην Ελληνική Εθνεγερσία. Ή πρώτη διαρκεί άπό τό 1821 μέχρι τό 1822. Ή δεύτερη άπό 1823 μέχρι τό 1826. Η τρίτη άπό 1826 μέχρι τό 1831. Καί ή τέταρτη άπό τό 1832 μέχρι τό 1837.

Ή πρώτη περίοδος, είναι ή περίοδος τών μεγάλων νικών τών Ελληνικών επαναστατικών δυνάμεων, στό Βαλτέτσι, στη Γραβιά, στά Βασιλικά, στην Τρίπολη, στά Δερβενάκια. Είναι ή «ηρωική εποχή τής Έθνεγερσίας.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Οι Σημαίες στα μπαλκόνια - 25 Μαρτίου η γιορτή της Ελληνοπούλας Ελευθερίας!



"Στα κακοτράχαλα τα βουνά
με το σουράβλι και το ζουρνά
πάνω στην πέτρα την αγιασμένη
χορεύουν τώρα τρεις αντρειωμένοι.
Ο Νικηφόρος κι ο Διγενής
κι ο γιος της Άννας της Κομνηνής.

Δική τους είναι μια φλούδα γης
μα εσύ Χριστέ μου τους ευλογείς
για να γλιτώσουν αυτή τη φλούδα
απ’ το τσακάλι και την αρκούδα.
Δες πώς χορεύει ο Νικηταράς
κι αηδόνι γίνεται ο ταμπουράς.

Από την Ήπειρο στο Μοριά
κι απ’ το σκοτάδι στη λευτεριά
το πανηγύρι κρατάει χρόνια
στα μαρμαρένια του χάρου αλώνια.
Κριτής κι αφέντης είν’ ο Θεός
και δραγουμάνος του ο λαός".