Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Η ΤΡΙΤΗ ΜΗΧΑΝΗ


Ότι το σύστημα εδώ και χρόνια έχει βάλει μπροστά ένα σχέδιο αφελληνισμού της χώρας σε όλα τα επίπεδα, εκπαιδευτικού, ιστορικού, δημογραφικού, θρησκευτικού κλπ είναι γνωστό. 
Οι λόγοι γνωστοί επίσης, τα έχουμε γράψει επανειλημμένα και πάντως όχι του παρόντος. Από όλα αυτά τα επίπεδα το πλέον επικίνδυνο - διότι παραπέμπει σε βιολογική εξαφάνιση - είναι η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ συρρίκνωση και αφανισμός μας. 

Πρώτος σημαντικός στόχος τους σε αυτό είναι η Ελλάδα κατ' αρχάς να πάψει να είναι μια συμπαγής ομοιογενής κατά 99% Ορθόδοξη Χριστιανική χώρα όπως ήταν πάντα.
Ας σημειωθεί ότι το ποσοστό αυτό - δηλαδή η Εθνική ομοιογένεια - προκύπτει από την διαίρεση Ε / (Ε+Λ), όπου
.
Ε = ο αριθμός Ελλήνων στο γένος και
Λ = ο αριθμός των λαθρομεταναστών
.
Για την ταχύτερη επίτευξη του στόχου τους, δηλαδή για να γίνει το 99% 70%, 50% κλπ έθεσαν σε λειτουργία ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΕΣ.
.
1η ΜΗΧΑΝΗ – Καραβιές ισλάμηδων

Η πρώτη μηχανή είναι η συνεχής είσοδος και άδεια παραμονής στη χώρα του οποιουδήποτε, έρχεται από οπουδήποτε, διότι έτσι γουστάρει. Τα περί προσφύγων είναι γελοιότητες για αφελείς αφού είναι γνωστό από την συνθήκη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες ότι πρόσφυγας είναι κάποιος όταν από την εμπόλεμη χώρα πηγαίνει στην πρώτη ασφαλή (μη εμπόλεμη) δηλ την Τουρκία. Οποιαδήποτε παραπέρα μετακίνησή του δεν ενέχει τον χαρακτήρα προσφυγικής μετακίνησης αλλά λαθρο-μετανάστευσης.
.
Με την «μηχανή» αυτή προσπαθούν να αυξήσουν τον παράγοντα Λ, ο οποίος όντας στον παρονομαστή, οποιαδήποτε αύξησή του οδηγεί σε μείωση του κλάσματος, δηλαδή μείωση της Εθνικής ομοιογένειας.
.
2η ΜΗΧΑΝΗ – Αεροπλάνα με Ελληνόπουλα που φεύγουν
.
Η δεύτερη μηχανή είναι η συνεχής νόμιμη μετανάστευση Ελλήνων και ιδίως νέων, προς ξένες χώρες για εύρεση εργασίας ως αποτέλεσμα των μνημονίων. Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι αυτός ο αριθμός έχει προ πολλού ξεπεράσει τις 500.000 που λέγεται, και ήδη κυμαίνεται γύρω στις 650.000!!! Με την 2η μηχανή τους προσπαθούν να μειώσουν τον παράγοντα Ε του κλάσματος, δηλ τους εν Ελλάδι κατοικούντες Έλληνες στο γένος. Κάθε μείωση του Ε οδηγεί σε μείωση του κλάσματος, δηλ μείωση της Εθνικής ομοιογένειας.
.
3η ΜΗΧΑΝΗ - Ο γάμος του Μαχμούτ
.
Αυτές τις μέρες ο υπουργός λαθρο-μεταναστευτικής πολιτικής Βίτσας, παρευρέθη και τίμησε με την παρουσία του μία μάζωξη του συλλόγου Πακιστανών. Εκεί υπό τα χειροκροτήματα του «προέδρου» του συλλόγου, ενός σεβαστού κελεμπιοφόρου και μέχρι πρότινος καταζητούμενου από την
Interpol για δουλεμπόριο, εκφώνησε έναν λόγο στον οποίο πέραν από τα γλοιώδη «ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ» και το ψυχιατρικού ενδιαφέροντος «Σας ζητούμε συγνώμη που ταλαιπωρηθήκατε παραβιάζοντας τα σύνορά μας», είπε και κάτι που είναι ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ για τις μελλοντικές εξελίξεις περί το λαθρο-μεταναστευτικό. Συγκεκριμένα είπε:
.
«Ψάχνουμε λύσεις ώστε να μπορείτε να ταξιδεύετε και να επιστρέφετε με ασφάλεια».
.
Προφανώς τον μυστακοφόρο νέο-κομμουνιστή δεν τον έπιασε ο πόνος για τις περιηγητικές ανάγκες του Μαχμούτ. Αυτή η φράση του υποκρύπτει την αγωνία τους να βρουν τρόπους για να τεθεί σε λειτουργία η ΤΡΙΤΗ ΜΗΧΑΝΗ, που λέγεται «ΓΑΜΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ».
.
Οι κκ Πακιστανοί, μουσουλμάνοι εν γένει και λοιποί συγγενείς ως «...άμαχοι πρόσφυγες πολέμων» είναι σχεδόν όλοι άντρες και νεαρής ηλικίας. Όλοι αυτοί θα ήθελαν να παντρευτούν μια Φατμέ, αλλά αν πάνε στο Πακιστάν να την αγοράσουν μετά έχουν προβλήματα για να ξαναμπούν στην χώρα. Με το «Διευκόλυνση των ταξιδιών σας» οι Συριζαίοι υποκρύπτουν την δημιουργία πλαισίου προκειμένου ο παράνομα εισελθών στην χώρα, αντί να απελαθεί, να του δίνεται και η δυνατότητα να πάει στο Πακιστάν, να αγοράσει μία σύζυγο, να την φέρει σαν κύριος, να την σπιτώσει κάπου και να την βάλει να γεννά αβέρτα. Η λειτουργία αυτής της 3ης ΜΗΧΑΝΗΣ έχει τα εξής γι αυτούς πλεονεκτήματα:
.
1. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ
Ακόμη και με το πρώτο και μόνο παιδί, αφού αυτό γεννάται στην Ελλάδα είναι «ελληνόπουλο!!!», έχει αυξημένα δικαιώματα και κοντά σε αυτό, αφού είναι ανήλικο, και οι γονείς του πλέον που έχουν την ανατροφή του. Άρα ο Μαχμούτ βολεύτηκε, πόσο μάλλον η «εργάτρια της μηχανής».
.
2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ
Η «εργάτρια», επειδή λόγω Ισλάμ δεν πρέπει να δουλεύει, δεν πρέπει να σπουδάζει κλπ θα μένει στο σπίτι και θα γεννά τα, κατά τον Μαχμούτ, «εργαλεία» που θα του δώσουν την δυνατότητα να ασκήσει το σεβαστό επάγγελμα του «Συλλέκτη επιδομάτων παιδιών» χωρίς να χρειάζεται να εργάζεται. Το επάγγελμα είναι προσφιλές σε όλη την Ευρώπη από τους «κ.κ. μετανάστες που ήρθαν για να εργαστούν».
.
3. ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
Όπως ορίζει το Ισλάμ ως καθήκον του πιστού.
Αν υποθέσουμε ότι 4 στους 5 θα κάνουν έτσι οικογένεια, αυτό σημαίνει ότι αυτομάτως, και μόνο λόγω του γάμου τους, θα έχουμε μία αύξηση του ισλαμικού στοιχείου 80%!!! Αν δηλ σήμερα αυτοί είναι πχ 1.000.000 αμέσως γίνονται 1.800.000 πριν ακόμα γυρίσουν τον διακόπτη της μηχανής στο ΟΝ. Υποθέτοντας χοντρικά ότι οι Έλληνες στο γένος ήμαστε 9.000.000 αυτό σημαίνει ότι από ομοιογένεια
9 / (9 + 1) = 90% πέφτουμε στο
 
9 / (9 + 1,8) = 83% !!!
(Πριν καν η 3η μηχανή τεθεί σε λειτουργία)
.
Με το γύρισμα του διακόπτη της 3ης ΜΗΧΑΝΗΣ στο ΟΝ, η μηχανή όντας υπό την ισλαμική κουλτούρα έχει δείκτη γονιμότητας 3,5 παιδιά ανά γυναίκα!!! όταν των Ελληνίδων είναι στο 1.2 !!! Έτσι σε μια γενιά τα 1,8 εκατομμύρια μουσουλμάνων ως ζευγάρια θα έχουν γίνει μαζί με τα παιδιά τους περίπου 5.000.000 κάτι που ενισχύεται και από το γεγονός ότι αυτοί δεν έχουν θανάτους διότι είναι νεανικός πληθυσμός. Την ίδια στιγμή τα 9 εκατομμύρια των Ελλήνων θα έχουν μειωθεί δραματικά, ίσως να έχουν γίνει 6 εκατομμύρια. Δηλαδή η Εθνική μας ομοιογένεια από 99% θα έχει γίνει χοντρικά 6/(6+5) = 54% !!! δηλαδή θα βαδίζουμε προς το να γίνουμε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την χώρα.
.
Ας σημειωθεί στα παραπάνω ότι
.
Α) Δεν έχει ληφθεί υπ όψιν ότι παράλληλα με την 3η ΜΗΧΑΝΗ θα συνεχίζουν να λειτουργούν ΚΑΙ την 1η ΚΑΙ την 2η,
.
Β) Η μείωση του πληθυσμού των Ελλήνων θα επιταχύνεται όχι μόνο από τις πολύ μειωμένες γεννήσεις που δείχνει ο δείκτης γονιμότητας (1,2) αλλά και από τους συνεχώς αυξανόμενους θανάτους – σε σχέση με τους θανάτους μουσουλμάνων - λόγω του ότι οι Ελληνες ήμαστε γηράσκων πληθυσμός, ενώ οι μουσουλμάνοι νεανικός.
.
Επομένως το συνολικό αθροιστικό αποτέλεσμα όλων των παραγόντων – που είναι όλοι δυσμενείς - είναι ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΤΟΥΣ ΓΗ!!! ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;;;
.
Όσοι ακόμα ζουν στον κόσμο τους, τον αριστερό, της μεταπολίτευσης τον «αγγελικά πλασμένο», και θεωρούν ότι αυτή η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ που μας κυβερνάει έχει την παραμικρή έγνοια και συμπόνια γι αυτόν τον λαό, να τους θυμίσω και την πρόσφατη δήλωση του ίδιου υπουργού όπου θρασύτατα είπε «ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΑΟ!!!»
.
ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί οι κύριοι και ΠΟΙΟΣ τους εξουσιοδότησε «Να αλλάξουν τον λαό και να φτιάξουν έναν άλλο λαό»;;;;; Αν αυτές οι δηλώσεις δεν είναι ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ τι είναι;;;; Τι διαφορετικό έχει αυτή η δήλωση, και η αντίστοιχη με αυτήν προαναφερόμενη πολιτική, σε σχέση με την «λογική» του ναζιστή Δρ ΜΕΓΚΕΛΕ για την δημιουργία ενός άλλου λαού;;; Μήπως στις «δημοκρατικές» αναζητήσεις του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ επιβεβαιώνεται η παροιμία «ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΓΕΛΑΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ;;»

Τάσσος Χατζηκρυστάλλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π