Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Με αφορμή την επέτειο του πραξικοπήματος κατά του Μακαρίου

 

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Καλός δημοσιογράφος ο Σταύρος Ιωαννίδης, αν και νέος στην ηλικία. Καλή εφημερίδα η POLITICAL, αν και με συγκεκριμένο πλαίσιο οπτικής των γεγονότων. Έτσι, ίσως, δικαιολογείται η μη αναφορά κάποιων καταστάσεων ή η “ελλιπής αξιολόγησή τους” σε άρθρο που αναφέρεται στην επέτειο του πραξικοπήματος κατά του Μακαρίου, την 15η Ιουλίου 1974.

Παραθέτω το άρθρο του Σταύρου Ιωαννίδη στην POLITICAL με θέμα «47 χρόνια από την ανατροπή του Μακάριου» και αιτιολογώ τις αρχικές μου αναφορές θυμίζοντας κάποια γεγονότα (που συνήθως αποσιωπώνται) ή παραθέτοντας τμήματα του σχετικού άρθρου και, βέβαια, τα ερωτήματα που γεννώνται από αυτά και από τα κίνητρα της παράληψής τους.

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Ραγιάδες…. Να δω τι θα θερἰσετε στο τέλος

 

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Πήρα την ιδέα για το άρθρο αυτό από την φίλη μου στο Facebook Σοφία Παππά. Μια φίλη που τα συνδυάζει όλα. Είναι Γυναίκα, είναι Μητέρα, είναι Ελληνίδα, είναι Αγωνίστρια, είναι Ανυποχώρητη, είναι Παράδειγμα!

Η μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη μετάλλαξη που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι η εισβολή στην Ελλάδα Αφγανών, Πακιστανών,