Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

3 ΝΑΙ και 2 ΟΧΙ για το Πολυτεχνείο - του Πολύδωρου Ιππ. ΔάκογλουΘα προσπαθήσω, στον περιορισμένο χώρο μιας προσέγγισης λίγων λεπτών, να αναφέρω «τη δική μου αλήθεια». Για  τον σκοπό αυτό, θα προσεγγίσω το θέμα με 5 απαντήσεις σε ισάριθμα ερωτήματα και, τελικώς, με μία ανακεφαλαίωση.
ΕΡΩΤΗΜΑ 1ο. Υπήρξε εξέγερση; Απαντώ ΝΑΙ!
ΕΡΩΤΗΜΑ 2ο. Υπήρξαν θύματα; Απαντώ ΝΑΙ!
ΕΡΩΤΗΜΑ 3ο. Επέδρασε στις εξελίξεις; Απαντώ ΝΑΙ!
ΕΡΩΤΗΜΑ 4ο. Υπήρξε πολιτική υποκίνηση; Απαντώ ΟΧΙ!
ΕΡΩΤΗΜΑ 5ο. Υπήρξε δικαίωση των επιδιώξεων των συμμετεχόντων; Απαντώ ΟΧΙ!

Πιό αναλυτικά:

ΝΑΙ! Υπήρξε εξέγερση. Μόνο που οι εξεγερμένοι έδρασαν, χωριστά, σε δύο ομάδες, αυτόνομα και παράλληλα,.
Πρώτη ομάδα ήταν οι φοιτητές, που ταμπουρώθηκαν μέσα στον περιφραγμένο χώρο του Πολυτεχνείου, και δεύτερη ομάδα ήταν  ακροαριστεροί και πράκτορες που επιχειρούσαν την κατάλυση του κράτους.

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018

Άσμα ηρωικό και πάντα πένθιμο...Του Δημήτρη Γκίκα


Άσμα ηρωικό και πάντα πένθιμο...
«Εκεί που πρώτο εκατοικούσε ο ήλιος… και μια σημαία πλατάγιζε ψηλά γη και νερό» (απόσπασμα από το Άσμα ηρωικό και πένθιμο στον χαμένο Ανθυπολοχαγό της Αλβανίας, Οδυσσέας Ελύτης)
Όσος καιρός κι αν περνά, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εξακολουθώ να είμαι συγκλονισμένος. Όχι μόνο από τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Είμαι συγκλονισμένος, προβληματισμένος, ενίοτε κι αηδιασμένος, από τον τρόπο που αντιμετώπισε τον θάνατό του μια μερίδα της κοινωνίας μας διόλου

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018

Η δολοφονία Κατσίφα απο Συναδινό Θεοχάρους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


Τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, κατά τις εργασίες της
Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος
Συναδινός, Επικεφαλής και Ευρωβουλευτής της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης,
παρενέβη στη συζήτηση με θέμα τα ελάχιστα πρότυπα για τις μειονότητες στην
Ε.Ε., επισημαίνοντας την εν ψυχρώ δολοφονία του Έλληνα και Ευρωπαίου πολίτη


Κωνσταντίνου Κατσίφα από Αλβανούς αστυνομικούς στο χωριό Βουλιαράτες της
Βορείου Ηπείρου, απόρροια ενός γενικότερου ανθελληνικού μένους της αλβανικής κυβέρνησης

Τα κόμματα του «Δημοκρατικού Τόξου» λειτουργούν ως εξαπτέρυγα του Τσίπρα στον σχεδιασμό παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας


του Νικηφόρου Λυκίδη

Ας πάρουμε τα γεγονότα με τη σειρά.
Άνοιξη 2017. Η Σερβία αρνείται να μπει στο ΝΑΤΟ.
Φθινόπωρο 2017. Ο Τσίπρας μεταβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου συναντάται και συνομιλεί με τον Τραμπ και άλλους παράγοντες. Ένα μήνα μετά την επιστροφή του Τσίπρα, η Ελλάδα αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την επίλυση του Σκοπιανού. Τις διαπραγματεύσεις αναλαμβάνει και φέρει εις πέρας, με εντυπωσιακή ταχύτητα και με εντυπωσιακές παραχωρήσεις, ο Νίκος Κοτζιάς.
Όλοι οι συστημικοί παράγοντες (Εκκλησία, Κόμματα, ΜΜΕ), με λίγες εξαιρέσεις, αρχικά υποστηρίζουν την παραχώρηση του ονόματος και τάσσονται κατά των συλλαλητηρίων ή παραμένουν αδρανείς και ουδέτεροι. Η πίεση των αυτόνομων Πατριωτικών και Εθνικιστικών προσπαθειών που συναποτελούν ένα άτυπο Δίκτυο, ανά την Ελλάδα, και η αυθόρμητη συμμετοχή εκατομμυρίων Ελλήνων σε περισσότερα από 100 συλλαλητήρια (κορυφαία αυτά της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών), ανατρέπει τα δεδομένα και καταγράφοντας την πλειοψηφική και μαχητική αντίθεση των Ελλήνων στις συμφωνίες της διεφθαρμένης αριστεράς και των συνενόχων της.

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018

Γ. Σαγιάς: Θα βγουν μπροστά οι μεγάλοι Έλληνες...
Ο Γιώργος Σαγιάς καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος μίλησε για δημιουργία πατριωτικού μετώπου αλλά και για την συμφωνία Τσίπρα Ιερώνυμου. Μια συνέντευξη που αξίζει να ακούσουμε. 
Επίσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λαμιέων ο Γ. Σαγιάς πρότεινε να παραγγελθεί και να τοποθετηθεί προτομή τού εθνικού αγωνιστή Κωνσταντίνου Κατσίφα ή

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

ΔΙΚΤΥΟ αντίστασης από την νεολαία! Υπό κατάληψη όλα τα ΓΕΛ στην Κατερίνη για την παιδεία και την Μακεδονία (βίντεο)


Σαν κάτι να σκιρτά σε όλη την Ελλάδα!! Οι μαθητές παίρνουν τον αγώνα στα χέρια τους ,οι Έλληνες αυτοοργανώνονται και αντιδρούν δημιουργώντας ένα πανελλήνιο 
δ-ί-κ-τ-υ-ο αντίστασης και αντεπίθεσης στα προδοτικά σχέδια της εξουσίας και του κομματικού ευνουχισμού..

Εύγε στά παιδιά ,στους μαθητές και σε κάθε δ ί κ τ υ ο ασυμβίβαστων ελλήνων που υψώνουν την πατρίδα και το έθνος

«Πόδι» πατάνε οι νέοι μας για την Μακεδονία 
Μαθητές από το 4ο Λύκειο Κατερίνης μίλησαν στην κάμερα τής Pieria.tv ενώ οι μαθητές τού 2ου και 5ου ΓΕΛ Κατερίνης τραγούδησαν με θάρρος το εμβατήριο«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ». 

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Χαμογελαστός ακόμη και νεκρός...

 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ Χαμογελαστός ακόμη και νεκρός... Λίγη ώρα πριν η πομπή αναχωρήσει για τα νεκροταφεία. Έτυχε τα λίγα λεπτα που ήμουν εκεί (έπρεπε να βγω σύντομα για να μπορέσουν να μπουν και άλλοι, καθώς στο μικρό δωμάτιο υπήρχε το αδιαχώρητο) το πλήθος που βρισκόταν έξω από την οικεία - στην αυλή και μέχρι κάτω στον δρόμο, καθώς το σπίτι είναι σε ύψωμα - άρχισε να λέει τον εθνικό ύμνο. Σηκώθηκαν όσοι καθόταν μέσα στο δωμάτιο, και οι συγγενείς, και

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018

Ακούστε Δεσποτάδες…γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Αυτός ο Λαός, αποδέχεται την υποταγή σας στον Θεό, τον λόγο του οποίου υπηρετείτε. Δεν σας θέλει όμως υπηρέτες κανενός κομματικού –κυβερνητικού καθεστώτος.

Αυτός ο Λαός, σας θέλει Ελευθερωτές και Πρωταγωνιστές. Ελευθερωτές των Αμαρτιών του και Πρωταγωνιστές στην απελευθέρωση από ξένους αφεντάδες. Δεν σας θέλει σερίφηδες της σκέψης και υπηρέτες των πολιτικών.
Αυτός ο Λαός, σας θέλει δικούς του. Παιδιά του και γονείς του ταυτοχρόνως. Δεν σας θέλει εργαλεία της εκάστοτε εξουσίας, του χρήματος, της πολιτικής και των ξένων συμφερόντων.