Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013

Το «Success Story» τα έφαγε τα ψωμιά του ..


του Σπύρου Χατζάρα

Ενώ στο ντουλάπι δεν έχει ψίχα ψωμί, τα πατριωτάκια μιλάνε ξανά για του Έθνους τη «στρατηγική», και υπόσχονται , προς τις δύσπιστες «δημιουργικές δυνάμεις του τόπου», που όμως χρωστάνε τα μαλλιοκέφαλα τους στη ΔΕΠΑ και απαιτούν κούρεμα φεσιών, ένα «ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης», και τις συχνότητες της ΕΡΤ.
Τα πατριωτάκια , εμπορεύονται την Ελπίδα και μιλάνε αόριστα ,για τις «νίκες», που το μέλλον θα τους φέρει, διότι «υπέρτατη ιδεολογία για τον κάθε Έλληνα πρέπει να είναι η σωτηρία της χώρας», και του τραπεζικού της «συστήματος», διότι τα «πατριωτάκια» τα χαρακτηρίζει η αξιοπρέπεια, το ήθος και το φιλότιμο,

Έλληνας διεκδικεί 58 εκατ. ευρώ από την Apple


Αντιμέτωπος με τους καλοπληρωμένους δικηγόρους της... Apple θα βρεθεί στις αμερικανικές δικαστικές αίθουσες ο Έλληνας καθηγητής, Θεόδωρος Δ. Μουστάκας. Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Βοστόνης κατέθεσε μήνυση εναντίον του κολοσσού πληροφορικής και τεχνολογίας, κατηγορώντας τον για παραβίαση διπλώματος ευρεσιτεχνίας.

Σε περίπτωση που τα αμερικανικά δικαστήρια αποφανθούν ότι ο Ελληνας καθηγητής έχει δίκιο τότε η Apple θ κληθεί να τον αποζημιώσει με τουλάχιστον 58 εκατ. ευρώ! Ο Θεόδωρος Μουστάκας ισχυρίζεται ότι λεπτή μεμβράνη νιτρίδιου του γαλλίου, η οποία χρησιμοποιείται για την κατασκευή iPhone, iPad και MacBook air, αποτελεί δική του ανακάλυψη και είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Νοέμβριο του 1997. 

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

Ο Κοινός Παρονομαστής δικαιώθηκε στα περί Μανωλάδας - Επιστολή καταγγελία από πολίτη για τα κρατικά ψέματα


Ο Κοινός Παρονομαστής ήταν ο ΜΟΝΟΣ που βγήκε να καταγγείλει την μαύρη προπαγάνδα για μια ακόμη φορά εναντίον των Ελλήνων Δυστυχώς πατριωτικά αλλά και εθνικιστικά ιστολόγια έτρεξαν να αναπαράγουν την είδηση που σερβίρισε ο κρατικός μηχανισμός. 
Εχθές ήρθε στην δημοσιότητα η ακόλουθη επιστολή - καταγγελία ενός πολίτη που αναδεικνύει την βρόμα που υποκρύπτει η "διαρροή" της κατασκευασμένης αυτής είδησης. Να θυμίσουμε πως πριν βγει στον αέρα η καταγγελία αυτή εμείς γράφαμε: 
"Η σπέκουλα για την δήθεν άρνηση των Ελλήνων ανέργων σταφραουλοχώραφα της Μανωλάδας άλλοθι για την νομιμοποίηση λαθρομεταναστών"
Διαβάστε την επιστολή καταγγελία 

Η Κύπρια «αρχικαπετάνισσα» της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων


Λευκωσία: Για πρώτη φορά στα 150 χρόνια λειτουργίας της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στην Ελλάδα, μια γυναίκα αναλαμβάνει την αρχηγία - κι αυτή είναι Κύπρια!

Η 21χρονη Έλενα μεγάλωσε στον Άγιο Αμβρόσιο Ομόδους, σε μια οικογένεια με πέντε αδέρφια, με «αρχηγό» τη μητέρα της.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη μητέρα μου, για τον τρόπο που μας μεγάλωσε, για τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε, σε όλη την οικογένειά μου και σε όλους όσους με στήριξαν. Ευγνωμονώ τον Θεό. Είναι πραγματικά Μεγάλος…», δήλωσε στην ιστοσελίδα www.elita.com.cy και στη συντάκτρια Νταϊάνα Αζά.  

Νά τό πάρουμε ἀλλοιῶς κύριε καθηγητά;


Ἀπευθύνομαι στὸν καθηγητὴ Σταματογιαννάκη, ὁ ὁποῖος δημοσιεύοντας τὰ συμπεράσματα τῆς ὁμάδος του, στὸ Nature, καταλήγει στὸ συμπέρασμα πὼς 4.50-5.000 χρόνια πρὶν οἱ κάτοικοι τῆς Κρήτης ἦταν οἱ παπποῦδες τῶν σημερινῶν Κρητῶν. Ἔως ἐδῶ, βάσει ἐρεύνης τῆς βιολογίας, τῆς γενετικῆς, τῆς ἐξελίξεως, πάει, τὸ κλείσαμε τὸ κενό. Πρὶν ἀπὸ αὐτὸ τὸ χάος ὅμως. Σωστά;
Τὸ ἄρθρον, στὸ ὁποῖον ἀναφέρομαι, εἶναι αὐτό:
Λοιπὸν κύριε καθηγητᾶ, ποὺ ὥς εἰδικὸς πρέπει νὰ γνωρίζῃς κι ἄλλα. Ὄχι μόνον αὐτὰ ποὺ σοῦ ὑπαγορεύουν καὶ σοῦ ἀποδεικνύουν τὰ πειράματά σου. Ἔχουμε λοιπὸν καὶ λέμε.
Πρὸ 130.000 τοὐλάχιστον χρόνια, ἔως καὶ 700.000 χρόνια, πρὶν τὴν ἐποχή μας, στὴν Κρήτη εἶχαν ναυσιπλοΐα. Δὲν τὸ λέω ἐγώ. Τὸ περιοδικὸ ἀρχαιολογία τὸ λέει. Ἔχεις ὑπ’  ὄψιν σου;
Μά τί λέω; Εἶναι δυνατόν νά ἔχῃ ἕνας Βιολόγος ὑπ’  ὄψιν του τά ἀρχαιολογικά καί παλαιοντολογικά εὑρήματα. Πάντως γιὰ νὰ σὲ βοηθήσω, σοῦ δίδω καὶ τὴν ἀνακοίνωσι:

Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013

Τατσόπουλος: «Δεν αποτελεί για μένα ταμπού να συνεργαστώ με ένα πατριωτικό κομμάτι της ΝΔ»..Έπεσαν οι μάσκες..


Σε μια εποχή που τo κόμμα των πολιτικών κομμάτων καταρρέει και σαν άγριο θηρίο που ψυχορραγεί,  γίνεται τρομερά επικίνδυνο. Στα τελευταία τους και οι πολιτικοί «πατέρες» προσπαθούν να βρουν, βγάζοντας απροκάλυπτα τις μάσκες, εκείνους τους συνδυασμούς που θα τους κρατήσει στην καρέκλα της εξουσίας με μόνο στόχο τον διαμελισμό και την πλήρη υποδούλωση της Ελλάδας ,αν είναι δυνατόν και την εξαφάνισή της. Σε αυτό το σημείο ήρθε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος να φέρει στην επιφάνεια τις προθέσεις του κόμματός του που υποκρύπτονται πίσω από τις δικές του δηλώσεις. Δήλωσε:    

«Η ιστορία θα γράψει…»


Μπορούμε να ξεχωρίζουμε την ουσία; 
του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου

Διάβασα ένα εξαιρετικό κείμενο και σκέφθηκα ότι, τις ίδιες σκέψεις κάνουμε δεκάδες χιλιάδες ΄Ελληνες, χωρίς όμως να τις διατυπώνουμε δημοσίως και εγγράφως. Πολύ δε περισσότερο, χωρίς να αγωνιζόμαστε για την αποτίναξη αυτής της παρακμιακής κατάστασης που περιγράφει ο συγγραφέας του κειμένου.
Το κείμενο θα έμενε άγνωστο στους πολίτες της Πελοποννήσου αν δεν το αναδημοσίευα διότι ο αρθρογράφος δεν το έγραψε για να το δημοσιεύσει. Έτσι οι ιδέες του θα πήγαιναν χαμένες.
Σας προτείνω να διαβάσετε το κείμενο που ακολουθεί και να πείτε στον εαυτό σας αν συμφωνείτε με τις ιδέες, του ανθρώπου που το έχει γράψει. Το ποιος το έχει γράψει δεν θα το μάθετε ποτέ.
Τίτλος του άρθρου είναι «Η ιστορία θα γράψει…»

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

Οἱ λαθροέποικοι πᾶνε δωρεάν διακοπές καί πληρώνουμε, ἐμεῖς!


Στις 19 Ιουλίου θα ξεκινήσει το πρόγραμμα Τουρισμός για Ολους από τον ΕΟΤ και το υπουργείο Τουρισμού. Η πρώτη φάση του προγράμματος αφορά στην περίοδο από 19 Ιουλίου έως και 31 Δεκεμβρίου 2013, αφορά 43.000 δικαιούχους και χωρίζεται σε δύο υποπρογράμματα: Εξαήμερες διακοπές και πρόγραμμα για την τρίτη ηλικία.
Το πρόγραμμα των εξαήμερων διακοπών αφορά……
38.000 δικαιούχους, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διακοπές σε όλη την επικράτεια, σε ξενοδοχεία καθώς και τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες, τουριστικές επαύλεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα για πέντε διανυκτερεύσεις.
Δικαιούχοι του προγράμματος είναι: 
μπλα, μπλα, μπλα….
και φτάνουμε στο σημαντικό σημείο της είδησης που αφορά τους λαθροεποίκους

Πρόσκληση στην ημερίδα με θέμα «Άργος και Αιγές - Από τον Ηρακλή στον Μεγ. Αλέξανδρο»


Προσκαλείσθε στην ημερίδα με θέμα «Άργος και Αιγές - Από τον Ηρακλή στον Μεγ. Αλέξανδρο» που θα γίνει το Σάββατο 6 Ιουλίου 2013 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους - Μυκηνών και ώρα 10.30 μμ. Η εκδήλωση οργανώνεται από την ΚΕΔΑΜ και την Επιτροπή Αναδείξεως Αρχαιοτήτων του Δήμου Άργους - Μυκηνών.

Η σπέκουλα για την δήθεν άρνηση των Ελλήνων ανέργων στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας άλλοθι για την νομιμοποίηση λαθρομεταναστών


Ακούσαμε την είδηση σε όλα τα ΜΜΕ πως 4.648 θέσεις εργασίας προσφέρθηκαν από 116 παραγωγούς στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας, αλλά μόνο δέκα Έλληνες, προσφέρθηκαν να εργαστούν. Είδαμε και όλους τους δημοσιογράφους αυτούς που τόσο καιρό κάνουν τον συνήγορο των τοκογλύφων και των πολιτικών εντεταλμένων τους που καταστρέφουν την χώρα μας να «σκίζουν» τα ρούχα τους , στα τηλεπαράθυρα, για τους…τεμπέληδες Έλληνες που δεν πάνε να δουλέψουν, που βαριούνται, που προτιμούν το ταμείο ανεργίας .Δυστυχώς σε αυτή τη μειωτική σπέκουλα, για μια ακόμη φορά, εις βάρος του Έλληνα δεν υπήρξε αντίδραση.

Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Γ. Σαγιάς: «Κίνημα ελευθέρων πολιτών Δήμου Λαμιέων για μια ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ»

Την κάθοδό του και επίσημα στις δημοτικές εκλογές, ανακοινώνει ο Γιώργος Σαγιάς και απευθύνει κάλεσμα προς όλους....Διαβάστε την ανακοίνωση που έστειλε στα ΜΜΕ.

Γ. Σαγιάς:  «Κίνημα ελευθέρων πολιτών Δήμου Λαμιέων για μια ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ»

Συγκροτήθηκε από πολίτες του «Καλλικρατικού» Δήμου Λαμιέων κίνημα ελευθέρων πολιτών για μια ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ.

Σκοπός του κινήματος ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ είναι η σύνταξη και κατάθεση μιας νέας ολοκληρωμένης πρότασης που θα οδηγήσει τον «Καλλικρατικό» Δήμο Λαμιέων σε αποτελμάτωση και δυναμική προοπτική ανάπτυξης.

Καλούνται όλες και όλοι οι συντοπίτες από κάθε Συνοικία, Δημοτική Ενότητα, Τοπική

Και η σανσκριτική γλώσσα απόγονος της ελληνικής;


Σε προηγούμενες μελέτες μας έχουμε αποδείξει, έπειτα από ενδελεχή έρευνα, ότι η ελληνική γλώσσα γονιμοποίησε τον παγκόσμιο λόγο και συνέβαλε στην ανάπτυξη  όλων των υπολοίπων γλωσσών. Έχουμε ακόμα καταρρίψει τον μύθο περί ινδοευρωπαϊκής καταγωγής της γλώσσας μας με στοιχεία αληθή και αδιαμφισβήτητα.
Ανάμεσα όμως στις γλώσσες, που πολλοί επιστήμονες ισχυρίζονται είτε ότι ανήκουν στην ινδοευρωπαϊκή οικογένεια, όπου «εντάσσεται» και η ελληνική, είτε ότι προηγούνται της ελληνικής ανήκει και η περίφημη σανσκριτική.
Πρόκειται για την κλασσική γλώσσα της Ινδίας και στην ΝΑ Ασία θεωρείται εξίσου σημαντική με την ελληνική και την λατινική. Χωρίζεται σε δύο φάσεις· την Βεδική (πριν το 500 π.Χ.) και την Μεταβεδική. Είναι γλώσσα γραπτή και ποτέ δεν απαντά σε προφορικό λόγο.

Έτσι θα "καθαρίσετε" τον υπολογιστή σας από τον ιό που λέει: σας μπλόκαρε τον υπολογιστή η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος


Πολλοί υπολογιστές έχουν προσβληθεί με μια εφαρμογή ransomware η οποία μπλοκάρει τον υπολογιστή του χρήστη και ζητά λύτρα για την απελευθέρωσή του. Αυτός ο ιός είναι γνωστός και ως η απάτη της Μητροπολιτικής Αστυνομίας (Metropolitan Police scam)
Για την Ελλάδα εμφανίζεται ως ιός της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος....

Οι πληροφορίες που εμφανίζονται στην αρχική σελίδα του browser του χρήστη ισχυρίζονται πως είναι από την Ελληνική Αστυνομία και αναφέρουν ότι ο χρήστης έχει προβεί σε παράνομες ενέργειες και θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο.
Το μήνυμα αυτό είναι πλαστό και δεν προέρχεται σε καμία περίπτωση από την Ελληνική Αστυνομία αλλά είναι μέρος της προσπάθειας εξαπάτησης χρηστών για την απόσπαση χρηματικών ποσών. Οι τεχνικοί μας έχουν έρθει αντιμέτωποι με

Γενιά της Ταυτότητας: Ποίοι είμαστε (κήρυξη πολέμου στην γενιά του '68)


Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από το νέο μανιφέστο της Γαλλικής νεολαιίστικης οργάνωσης Generation Identitaire, που έγραψε ο Markus Willinger και που κυκλοφορεί στα αγγλικά: 
Μετάφραση Δ. Παπαγεωργίου 

Θέλετε να μάθετε ποίοι είμαστε; Από πού ερχόμαστε; Τι μας κινεί;
Θα σας πούμε:
Είμαστε οι καιροί που αλλάζουν! Ο άνεμος που σηκώνεται. Η νέα γενιά.
Είμαστε η απάντηση σε εσάς, γιατί είμαστε τα παιδιά σας
Μας ρίξατε σε αυτό τον κόσμο, ξεριζωμένους και αποπροσανατολισμένους, χωρίς να μας πείτε που να πάμε ή που βρίσκεται το μονοπάτι μας. Καταστρέψατε κάθε τρόπο για να προσανατολιστούμε.
Έχετε μετατρέψει την Εκκλησία σε συντρίμμια, έτσι ώστε τώρα μόνο κάποιοι λίγοι από εμάς να βρούμε καταφύγιο στα ερείπια αυτής της κοινότητας.
Έχετε υποτιμήσει την πολιτεία, έτσι ώστε κανείς από εμάς δεν θέλει να την υπηρετήσει πια.

Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013

«Ιφιγένεια» ο..Άδωνις για να πλεύση ο Βορίδης (του Σπύρου Παπαδόπουλου)


Όσοι πιστεύουν ότι ο Μάκης Βορίδης «πικράθηκε» γιατί δεν τον έκανε υπουργό ο Σαμαράς μάλλον κάνουν λάθος. Ο Μάκης Βορίδης και τα «κέντρα» που σχεδιάζουν και μεθοδεύουν το πολιτικό του μέλλον, εδώ και τρία(?) τουλάχιστον χρόνια, δεν ήθελαν την υπουργοποίησή του η οποία θα έβαζε σε κίνδυνο και μεγάλο ρίσκο τους σχεδιασμούς και την στρατηγική που οδηγούν στον..μεγάλο στόχο που είναι η αρχηγία της ΝΔ (εκκολάπτεται το ευρωπαϊκό κόμμα)  
Οι όποιες χαλαρών τόνων «πικρίες» εκφράσθηκαν έμμεσα από τον ίδιο, αφ’ ενός είναι υποκριτικές, αφ’ εταίρου στοχεύουν Σαμαρά..

Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

Συμφωνία με παραθυράκια-βόμβα κατά της χώρας μας


Σε συμφωνία κατέληξαν προχθές το βράδυ οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ για ένα από τα πιο καυτά ζητήματα, δηλαδή τη σειρά επιβάρυνσης κατά την εκκαθάριση και ανακεφαλαιοποίηση των ευρωπαϊκών τραπεζών.
Όπως αναμενόταν μετά τις τελευταίες προτάσεις της Κομισιόν, σε περίπτωση πτώχευσης θα επιβαρύνονται πρώτα οι μέτοχοι της τράπεζας, στη συνέχεια οι πιστωτές, ακολούθως οι καταθέτες με περισσότερα από 100.000 ευρώ στον τραπεζικό τους λογαριασμό και τελευταίοι οι φορολογούμενοι.
Μπορεί το πλήρες κείμενο της συμφωνίας να μην έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί αλλά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας έπαιξαν τον ρόλο που έπρεπε να παίξουν.
Ανοιχτό παράθυρο για κούρεμα καταθέσεων κάτω από 100.000 ευρώ
Σύμφωνα με  κοινοτικές πηγές η συμφωνία για τις τράπεζες δεν εξασφαλίζει απόλυτα όσους έχουν καταθέσεις ακόμα και κάτω από 100.000 ευρώ. Όπως αποφασίστηκε, εάν μία τράπεζα πτωχεύσει τότε με τη σειρά επιβαρύνονται οι μέτοχοί της, κατόπιν οι ομολογιούχοι, και στο τέλος όσοι έχουν καταθέσεις πάνω από 100.000 ευρώ.

Μά εἶναι δυνατόν νά εἶναι ἀπόγονοι τῶν Μινωϊτῶν οἱ σημερινοί Κρῆτες;Κάπου πρέπει νὰ ἔχῃ γίνῃ κάποιο λᾶθος. Εἶναι ἀδύνατον νὰ συμβαίνῃ κάτι τέτοιο. Ἀδύνατον!
Δὲν συμφωνεῖ μὲ τὶς ἀπόψεις Φαλμεράϋρερ, ποὺ ὑπ΄ ὄψιν, θεωρεῖται πὼς ἔχει κάτι σὰν τὸ ἀλάθητον τοῦ πάπα…
Μὰ ἀπὸ τὴν ἄλλην πλευρά…
Εἶναι δυνατόν τόσες ἔρευνες νά τόν διαψεύδουν στά πάντα;
Εἶναι δυνατόν ἡ ἐπιστήμη νά ἀποδεικνύῃ καθημερινῶς πώς ὅλοι οἱ Φαλμεράϋερ πού πέρασαν ἀπό τόν πλανήτη εἶχαν ἕνα κοινό: τόν μισελληνισμό;
Μπᾶ… Ἔχουμε πέσῃ θύματα πλάνης…

Επιστημονική έρευνα δείχνει πως οι Μινωίτες ήταν Ευρωπαίοι και γενετικά παρόμοιοι με τους σημερινούς Κρητικούς 

Οι Μινωίτες ήταν οι πρώτοι Ευρωπαίοι και ήταν αυτόχθονες κάτοικοι της Κρήτης. Δηλαδή οι σημερινοί Κρήτες είναι απόγονοι των Μινωιτών! Η είδηση αυτή κάνει ήδη το γύρο του κόσμου μέσω του διάσημου επιστημονικού περιοδικού