Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Έτσι αχρηστεύεται ο σχεδιασμός Ερντογκάν για αναγνώριση του ψευδοκράτους μέσω εξαγοράς Ελληνικών περιουσιών στα κατεχόμενα

 

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Ο Τούρκος κατακτητής πρότεινε στους Έλληνες της Κύπρου, που έχουν περιουσία στην Αμμόχωστο, να αγοράσει τα σπίτια και τα κτήματά τους στην υπό κατοχή περιοχή. Απώτερος στόχος του η αναγνώριση των κατεχομένων ως κρατικής οντότητας.

Υπάρχουν κάποιοι που σκέπτονται να ανταποκριθούν. Είτε γιατί έχουν ανάγκη τα χρήματα είτε γιατί δεν πιστεύουν πως οι πολιτικοί που σήμερα κυβερνούν την Κύπρο, την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο, θα θελήσουν και θα μπορέσουν να απελευθερώσουν τα κατακτημένα.

Προς όλους αυτούς, η Ελληνική κυβέρνηση μπορεί και πρέπει να προτείνει, ως προσωρινή λύση, να κάνει η Ελλάδα την αγορά. Να περάσουν σε Ελληνικά χέρια οι τίτλοι ιδιοκτησίας. Να αγοράσει η κυβέρνηση τις περιουσίες των Ελλήνων της Κύπρου στα κατεχόμενα, με δικαίωμα επιστροφής τους μόλις τα κατακτημένα ελευθερωθούν.

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Βρείτε το εμβόλιο για τις αυτοκτονίες και τα λουκέτα που εσείς δημιουργήσατε

 



γράφει ο Χάρης Β. Μιχαλακόπουλος*

Νεκρός είναι ένας άνδρας ηλικίας 55 ετών, ο οποίος έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Φωκίωνος στον Πύργο Ηλείας. Προστίθεται στο γεωμετρικά αυξανόμενο γράφημα των αυτοκτονιών στην χώρα μας, μετά από το lock down που επέβαλε ο Κυρ. Μητσοτάκης και οι ειδικοί του.