Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Στρατηγική ευκαιρία της Ελλάδας για καίριο πλήγμα κατά του τουρκικού στρατού.


Έχοντας μπροστά μας τα στρατηγικά αλλά και επιχειρησιακά σχέδια της Τουρκίας σε πλήρη εξέλιξη, βρισκόμαστε προ ενός μεγάλου Στρατηγικού Πλεονεκτήματος της Ελλάδος, που είναι η μη τήρηση από τους Τούρκους της Αρχής του Πολέμου «Συγκέντρωση και Οικονομία Δυνάμεων».
Όμως η Ελλάδα δεν φαίνεται να το εκμεταλλεύεται, υιοθετώντας μια παθητική στάση απέναντι στις τουρκικές δραστηριότητες και προκλήσεις. Έχουν πεισθεί συνεπώς οι Τούρκοι πως οι Έλληνες δεν θα αντιδράσουν έστω και αν αυτοί μεταφέρουν όλο τον στρατό τους στη Συρία και αφήσουν εντελώς γυμνά τα χερσαία τους σύνορα στην Ανατολική Θράκη και τα παράλια, κάτι που φυσικά όχι μόνο το πιστεύουν αλλά και το εφαρμόζουν ανενόχλητοι στην πράξη.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση παραπαίει κάτω από απόλυτη Γερμανική ηγεμονία


Μέρκελ σε Ζάεφ: καλωσορίζω τον... Μακεδόνα πρωθυπουργό.
1. Διπλωματικό άδειασμα της Ελλάδας από... σύμμαχο χώρα. Όταν έχεις τέτοιους συμμάχους...

2. Σοβαρή παραβίαση της ευρωπαϊκής πολιτικής γενικότερα. Η Ελλάδα είναι ακόμα χώρα - μέλος της ΕΕ, άρα τέτοιες δηλώσεις που προεξοφλούν και δημιουργούν τετελεσμένα (και μάλιστα έναντι χώρας μη μέλους) θέτουν σε κρίση την - υποτιθέμενη - βούληση για πολιτική ενοποίηση εντός της ΕΕ.

3. Η ΕΕ παραπαίει. Είναι ενδεικτικό το γεγονός αυτής της δήλωσης, καθώς και ότι ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΕ ΔΕΝ ΕΓΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ. Απόλυτη Γερμανική ηγεμονία. 

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Σαγιάς για Σκοπιανικό: Η ψυχιατρική σηκώνει τα χέρια και η πολιτική τα πόδια!


Σχετικά με ψήφισμα που κατέθεσαν προς ψήφιση κάποιοι συνάδελφοι του δημοτικού συμβουλίου, δέκα σημεία, ένα σχόλιο και μία θέση:

Σημεία:

1) Σύμμαχοι που δεν είναι σύμμαχοι.
2) Έλληνες οι οποίοι υποστηρίζουν ανθέλληνες και εχθρούς τού ελληνισμού.
3) Δεξιοί οι οποίοι στηρίζουν κομμουνιστικές θέσεις (της Κομιντέρν/Διεθνούς και ανθελλήνων αυτονομιστών).
4) Αριστεροί οι οποίοι στηρίζουν εθνικιστικές θέσεις (όμως... των Σκοπίων, της Αλβανίας, της Βουλγαρίας, της Τουρκίας και άλλων).

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Με τέτοιους ηγέτες πως να κινδυνέψει η Ελλάς! (video)



Αυτός ο πολιτικός είναι ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος. Υπουργός σε αυτό το κομμουνιστικό κόμμα που με τα ψέματά του εξαπάτησε τους Έλληνες κατά συρροή, όπως και τα υπόλοιπα κόμματα που κυβέρνησαν την πατρίδα μας, για να υφαρπάξει την ψήφο τους και να την οδηγήσει στο απόλυτο ξεπούλημα και στην υποδούλωση. Σταλινικά κουτσαβάκια και ρατσιστές προς τους  Έλληνες, υποτακτικοί, δειλοί και ανδρείκελα απέναντι στους εχθρούς της Ελλάδος που επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία και επιθυμούν τον διαμελισμό της αλλά και την εκμετάλλευση των ορυκτών πλούτων της. 

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Ο συγκρατούμενος του Φλωράκη που δεν «πουλά» τη Μακεδονία μας!


1970. Εκτοπισμένος στο Παρθένι της Λέρου(τρίτος από δεξιά). 
Ο παλαίμαχος κομμουνιστής Π. Παπαγαρυφάλλου μιλά για τον ανθελληνικό ρόλο της Αριστεράς και τονίζει πως το ΚΚΕ τρώει το «βρόμικο παντεσπάνι» της Μεταπολίτευσης

Ο Παναγιώτης Παπαγαρυφάλλου γεννήθηκε στη Λάρισα το 1931. Στα χρόνια της Κατοχής εντάχθηκε στο ΚΚΕ. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες, Νομικά, Κοινωνικές και Οικονομικές Επιστήμες. Ανέπτυξε φοιτητική συνδικαλιστική δράση στον χώρο των επιστημόνων, από τη θέση του αντιπροέδρου του Συλλόγου Πτυχιούχων της Παντείου Σχολής, της οποίας έγινε επιστημονικός βοηθός το 1964. Απολύθηκε από εκεί το 1967 λόγω κοινωνικών φρονημάτων. Το 1968 αρνήθηκε να υπογράψει δήλωση αποκήρυξης του ΚΚΕ και εκτοπίστηκε για τρία χρόνια στο Παρθένι της Λέρου, όπου, μεταξύ άλλων, γνώρισε και τον Χαρίλαο Φλωράκη. Είναι ένας αεικίνητος λόγιος, βραβευμένος από την Ακαδημία, πολυγραφότατος και παρεμβατικός.