Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Αν μπορούσατε να μας στήσετε στον τοίχο και να μας εκτελέστε που έχουμε ακόμα την αποκοτιά να ζούμε στην Ελλάδα , θά το κάνατε!


Την ώρα που πάσης φύσεως αφγανοπακιστανολιβανεζοι επενδυτές στρώνουν την πραμάτεια τους κατά μήκος των χιλιομέτρων του παραλιακού μετώπου , όπως και εντός ολόκληρης της Πανεπιστημιουπολης , η κυρία Σουζάνα Ηλιαδου έστρωσε ένα μικρό χαρτόνι σε συνοικιακό δρόμο και πουλούσε πλεκτές χειροποίητες κάλτσες για να μπορέσει να ζήσει .
Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπετε. 
Όχι μόνο κλήθηκε η αστυνομία από κάποιους νομοταγείς πολίτες να την συλλάβει , αλλά η αστυνομία ως όργανο της τάξης που φροντίζει να τηρείται η νομιμότητα στην πόλη , την ΣΥΝΕΛΑΒΕ.
Κτήνη πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας , αντί να ντρέπεστε που αναγκάζετε 90 χρονών ανθρώπους να πατάνε την αξιοπρέπεια τους προκειμένου να επιβιώσουν, έχετε και το θράσος να τους διαπομπεύετε , να τους ταλαιπωρείτε και να τους τσακίζετε εντελώς.
Ούτε σκύλας γέννα δεν θα μπορούσε να συμπεριφερθεί τόσο πρόστυχα στην ίδια της τη ράτσα .

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Ένα σημαντικό εύρημα από τον Πρόδρομο Καρδίτσας παραμένει ΑΓΝΩΣΤΟ και ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ


Διά να είναι η Φυλή εις το χάλι που είναι,
φανερόν ότι οι τωρινοί Έλληνες
 είσθε οι χειρότεροι που υπήρξαν ποτέ.
Περικλής Γιαννόπουλος

Μια πολύ σημαντική για την ιστορία και την εξέλιξη της ελληνικής γλώσσας επιγραφή από την περιοχή μας, έχει πέσει θύμα της κρατικής αδιαφορίας για κάθε τι ελληνικό.
Σύμφωνα με αναδημοσίευση του περιοδικού «ΔΑΥΛΟΣ» από το βιβλίο του καθηγητού Γ. Χουρμουζιάδη «Προϊστορικά ειδώλια» (Θεσσαλονίκη 1974),  πρόκειται για την εικονιζόμενη επιγραφή  που βρίσκεται σε ένα ειδώλιο της νεολιθικής εποχής από τον Πρόδρομο Καρδίτσας, στην οποία απεικονίζονται σαφώς οι χαρακτήρες «L Θ Σ».

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Κοινοβουλευτισμός και Δημοκρατία (Η απάτη τής απάτης)


ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
(Η απάτη τής απάτης)

" Ο Κοινοβουλευτισμός είναι ή χειρότερη καί ή πιό απατηλή μορφή τής θεωρίας τής " δημοκρατίας " . Κατά συνέπεια, είναι ή απάτη τής απάτης. Ως τέτοια χρησιμοποιήθηκε θεληματικώς και μέ επιτυχία γιά νά οδηγήσει τούς λαούς στήν σημερινή επιταχυνόμενη παρακμή τους. Εφεύρεση τών τεκτονικών στοών τής αστικής επαναστάσεως τής Γαλλίας , επιβάλλει τήν πλάγια αντιπροσώπευση, αλλοιώνοντας ακόμη και τήν φιλοσοφική