Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Το παρελθόν είναι το μέλλον που μπαίνει από άλλη πόρτα


μια από τις αφίσες του ΕΝΕΚ 

1986 αφίσα του ΕΝΕΚ με 3 εθνικά θέματα: Βόρειος Ήπειρος, Σκοπιανό και Κύπρος. 33 χρόνια πριν!
Δεν υπήρξαμε προφήτες, απλά βλέπαμε και εκτιμούσαμε τις πολιτικές καταστάσεις μέσα από το πρίσμα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ εθνικισμού.
Οι εθνικιστές του ΕΝ.Ε.Κ. του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος ήταν οι μόνοι που προσπαθούσαν να φέρουν στην επιφάνεια τις εθνικές προδοσίες, διαδήλωναν, αφισοκολούσαν, ενημέρωναν τους Έλληνες, αρθογραφούσαν και υφίσταντο διώξεις από το κοινοβουλευτικό καθεστώς, καραμανλικό και παπανδρεικό. ΟΛΟΙ όμως χωρίς εξαίρεση, ασχολούνταν με τα καθρεφτάκια και τις χάντρες που τους μοίραζε απλόχερα η μεταπολιτευτική χούντα για να τους βάλει στο χέρι κάτι που συνέβη και το βιώνουμε σήμερα. Εμάς μας αποκαλούσαν γραφικούς, συνομωσιολόγους, φαντασιόπληκτους ακροδεξιούς. Δυστυχώς για το έθνος μας σε όλα δικαιωθήκαμε. Τίποτα όμως δεν τελείωσε!

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Η συνάντηση του Αρχηγού του ΕΝΕΚ με τον θρυλικό καπετάνιο Γρηγόρη Σούρλα (Αγωνιστικό Ημερολόγιο)



ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΔΥΟ ΑΝΔΡΩΝ!!
Ο παλαίμαχος Καπετάνιος Γρηγόρης Σούρλας σε θερμή χειραψία με τον Πολύδωρο Δάκογλου, Αρχηγό της "Ελληνικής Νεολαίας Εθνικής Παρατάξεως" - Ε.Ν.Ε.Π. και μετέπειτα Αρχηγό του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος- Ε.Ν.Ε.Κ. το οποίο στη Θεσσαλία απέκτησε μεγάλη δύναμη!! Ο Σούρλας αποτέλεσε τη μαγιά του Πατριωτικού χώρου στη Θεσσαλία!!


Ως Αρχηγός της Ε.Ν.Ε.Π., και στη συνέχεια του ΕΝΕΚ, θεωρούσα υποχρέωσή μου, στις περιοχές όπου περιόδευα, να συναντώ τους ζωντανούς Ήρωες των δύσκολων χρόνων της κατοχής και της μετέπειτα σύγκρουσης με τους κομμουνιστές. Έτσι, έπαιρνα δύναμη και γνώσεις ενώ συγχρόνως τους μετέδιδα

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Την ετοιμάζουν και αυτή για Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατία


Δημοσιεύματα, στο διαδίκτυο, φέρουν την σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας να μελετά πρόταση ένταξης στο Ευρωψηφοδέλτιο, της Μαρίας Μαργαρώνη, δίπλα στους υπερασπιστές της συμφωνίας των Πρεσπών, Καλυψώ Γούλα και Παύλο Ελευθεριάδη. 

Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Μαρία Μαργαρώνη, τους πληροφορούμε πως είναι η συντάκτρια του άρθρου του BBC περί καταπιεσμένης “μακεδονικής” μειονότητας στην Ελλάδα.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Ο Σόρος και οι υποτακτικοί του πρέπει να ηττηθούν. ΜΠΟΡΟΥΜΕ!


Απόσπασμα από κείμενο του Τζορτζ Σόρος (από αναδημοσίευση τού Λ.Τ. της Τρ. 26/02/'19, σελ.6, από την έντυπη έκδοση της Ναυτεμπορικής): 
"Το επόμενο σημείο καμπής θα είναι οι εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Μάιο του 2019. Δυστυχώς οι αντιευρωπαϊκές δυνάμεις θα εξασφαλίσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ψηφοφορία. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι γι' αυτό, μεταξύ των οποίων (...) και η έλλειψη νομικών εργαλείων ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΘΟΥΝ οι χώρες-μέλη που παραβαίνουν τις αρχές πάνω στις οποίες ιδρύθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση".

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Μάργκαρετ Θάτσερ: Όποιος δεχθεί να παραδώσει στην Λέσχη Μπίλντενμπεργκ την αυτοκυριαρχία της Χώρας του, είναι εκλεκτός, αλλιώς απορρίπτεται!.


Έχουν περάσει μόλις 24 χρόνια περίπου, από την στιγμή που η τότε πρωθυπουργός της Αγγλίας Μάργκαρετ Θάτσερ είπε (δημοσίως!) τα ακόλουθα:

"Γιά μένα είναι τιμή η απόρριψίς μου απο την 'Λέσχη Μπίλντενμπεργκ'. Όποιος δεχθεί να παραδώσει στην Λέσχη την αυτοκυριαρχία της Χώρας του, είναι εκλεκτός, αλλιώς α π ο ρ ρ ί π τ ε τ α ι!.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ: ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΕΝΝΟΙΩΝ


Γράφει ο Κώστας Καρδαράς
Επειδή υπάρχει μία σύγχυση των όρων είναι καλό να κάνουμε σε συντομία ένα ξεκαθάρισμα των εννοιών.
Ο Πατριωτισμός είναι το αρχέγονο συναίσθημα της αγάπης προς την πατρίδα και της υπερασπίσεως των ομοφύλων και ομοτρόπων. Είναι κοινό σε όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από πολιτική προτίμηση ή ένταξη. Πατριώτες είναι δηλαδή όλοι οι άνθρωποι εκτός από τους συνειδητούς προδότες (και αυτοί ακόμη δεν στερούνται το αίσθημα του Πατριωτισμού απλώς το έχουν καταπιέσει σε τέτοιο βαθμό που έχει γίνει ανενεργό).
Με την έννοια αυτή, Πατριώτες είναι η πλειοψηφία των οπαδών όλων των κομμάτων και επομένως είναι επόμενο να παρουσιάζονται με μία ποικιλία πολιτικών προτιμήσεων. 

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Ρίγος, Συγκίνηση, Υπερηφάνεια! Φανταστική ατμόσφαιρα στο αγώνα ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - Φενερμπαξέ (βίντεο)



Τρομεροί, μοναδικοί  Έλληνες ! Αυτό που φοβούνται σε εμάς! και μα κρατούν με νύχια και δόντια και κόμματα να μην ενωθούμε . Γιατί ξέρουν τι θα συμβεί.
Ρίγος, Συγκίνηση, Υπερηφάνια! Ότι και να γράψουμε εμείς είναι λίγο. Τα λέει όλα το βίντεο 

Απαγχονισμός γυναικών στα Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας από την προηγούμενη Γερμανική κατοχή της χώρας.



Απαγχονισμός γυναικών στα Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας από την προηγούμενη Γερμανική κατοχή της χώρας.

Οι τρείς γυναίκες ήταν η ΛΟΥΚΙΑ ΤΟΠΑΛΗ,η ΣΟΦΙΑ ΤΟΠΑΛΗ και η ΦΙΛΙΤΣΑ ΚΑΛΑΒΡΟΥ.
Απηγχνονίσθηκαν ημέρα Παρασκευή, 7 Ιουλίου του 1944. 
Οι τρείς γυναίκες αφού βασανίσθηκαν κρεμάσθηκαν κάτω από μια μουριά στην πλατεία του χωριού. Οι Γερμανοί τις συνέλαβαν δήθεν ότι διέθεταν τρόφιμα στο 54 σύνταγμα Ανταρτών του Πηλίου. 

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΆΛΛΟΣ ΉΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ και αυτός δεν ήταν από το ότι οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ είχαν στο αρχοντικό τους ΧΡΥΣΟ. Το οποίο αρχοντικό μαζί με τους ρουφιάνους τους οι γερμανοί ξεπάτωσαν κυριολεκτικά εκ βάθρων.Την ιστορία των 3 γυναικών έζησε όντας παρών στο