Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Η Αγιά Σοφιά θα λειτουργήσει σαν τζαμί την ημέρα της γιορτής των κομμάτων για την “αποκατάσταση της δημοκρατίας”




γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Την 24η Ιουλίου, ημέρα που τα κόμματα του κοινοβουλίου της Ελλάδος θα γιορτάζουν την επαναφορά τους στο σύστημα εξουσίας, μια ομάδα Τούρκων Μουεζίνηδων θα πραγματοποιούν την πρώτη επίσημη λειτουργία στην Αγιά Σοφιά μετά την μετατροπή της ως χώρου λατρείας του Ισλάμ.
Την 24η Ιουλίου, η Σακελλαροπούλου, ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, η Γεννηματά και ο Κουτσούμπας θα συνδιασκεδάζουν στους κήπους του προεδρικού μεγάρου συμμετέχοντες με δεκάδες άλλους συστημικούς προσκεκλημένους στην γιορτή για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

5 Ιουλίου 2015: Όταν η κοινοβουλευτική χούντα έδειχνε το αληθινό της πρόσωπο.



Στις 5 Ιουλίου, πριν 5 χρόνια, ο ελληνικός λαός είχε την μοναδική ευκαιρία μετά από 40 χρόνια, να αποφασίσει άμεσα (δηλαδή Δημοκρατικά) για ένα σοβαρό ζήτημα. Το καθεστώς της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας έχει επιτρέψει μόνο μια φορά στη γενιά μου να αποφασίσει άμεσα (δηλαδή Δημοκρατικά) για το μέλλον της.

Η απόφαση που πήρε ο ελληνικός λαός, κάτω από συνθήκες πρωτοφανούς τρομοκρατίας (κλειστές τράπεζες, καπιταλ κοντρόλ κλπ), ήταν μια γενναία απόφαση. Το καθεστώς έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν έχει καμία διάθεση να σέβεται την βούληση του λαού.