Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Η Αγιά Σοφιά θα λειτουργήσει σαν τζαμί την ημέρα της γιορτής των κομμάτων για την “αποκατάσταση της δημοκρατίας”




γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Την 24η Ιουλίου, ημέρα που τα κόμματα του κοινοβουλίου της Ελλάδος θα γιορτάζουν την επαναφορά τους στο σύστημα εξουσίας, μια ομάδα Τούρκων Μουεζίνηδων θα πραγματοποιούν την πρώτη επίσημη λειτουργία στην Αγιά Σοφιά μετά την μετατροπή της ως χώρου λατρείας του Ισλάμ.
Την 24η Ιουλίου, η Σακελλαροπούλου, ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, η Γεννηματά και ο Κουτσούμπας θα συνδιασκεδάζουν στους κήπους του προεδρικού μεγάρου συμμετέχοντες με δεκάδες άλλους συστημικούς προσκεκλημένους στην γιορτή για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα.
Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου
Την 24η Ιουλίου, ο Ερντογάν, ο Τσαβούσογλου, ο Ακάρ, ο Μπαχτελί θα εορτάζουν μέσα στο διαχρονικό σύμβολο του Ελληνισμού, την κατάλυση του δυτικότροπου κοσμικού κράτους. Θα υπόσχονται, σε χιλιάδες λαού που θα έχει προσέλθει να τους τιμήσει και να τους συμπαρασταθεί, την γέννηση της νέας Τουρκικής –Ισλαμικής αυτοκρατορίας που διεκδικεί την ιστορική επαναφορά της από την Λιβύη και την Συρία μέχρι το Ιράκ την Κύπρο, την Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου.

Η κυβέρνηση Ερντογάν –Μπαχτσελί  τίμησε τον Μωάμεθ Β’, στην επέτειο της Άλωσης, πριν από δύο μήνες, με λαμπρότητα και αναπαραστάσεις μπροστά στην Αγιά Σοφιά. Οι Τούρκοι τιμούν τα σύμβολα και χρησιμοποιούν τους συμβολισμούς.
Οι κυβερνήσεις του Μητσοτάκη και του Τσίπρα, τιμούν τους φυγόστρατους, αυτούς που καίνε τις σημαίες, τα ρεμάλια που φτύνουν στους τάφους των Ηρώων και που παραχαράσσουν την Ιστορία μας. Η Επιτροπή Αγγελοπούλου για το ’21 (Μητσοτάκης, με στήριξη Τσίπρα) και η παραχώρηση του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας (Τσίπρας με αποδοχή Μητσοτάκη), είναι πράξεις ασέλγειας επί της ιστορίας μας πολύ πρόσφατες για να μην τις θυμόμαστε.

Η Αγιά Σοφιά αλώθηκε για δεύτερη φορά (πρώτη άλωση από τον Μωάμεθ τον Πορθητή), όπως ακριβώς και η Κωνσταντινούπολη (πρώτη άλωση από τους Δυτικούς σταυροφόρους).
Οι κυβερνητικοί ταγοί περιορίσθηκαν να ψελλίσουν κάποια λογάκια… οι μεταλλαγμένοι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ με δυσκολία έκρυψαν την χαρά τους και οι «πουρκουάδες» των πανεπιστημίων και των ΜΜΕ άρχισαν να ρίχνουν πάλι το υπνωτικό στις συνειδήσεις των υπό λοβοτόμηση Ελλήνων.
Ο Τούρκος μας δημιουργεί τετελεσμένα, την περίοδο που εμείς είμαστε απασχολημένοι να γιορτάζουμε το έκτρωμα που ετοιμάζει η Αγγελοπούλου  με έγκριση (αν όχι επίνευση) του Κυρ. Μητσοτάκη. Όπως ακριβώς έκαναν όταν ο Λαλιώτης μας απασχολούσε με τριανταήμερους εορτασμούς για το Πολυτεχνείο και οι Τούρκοι προχώρησαν στην αναγνώριση των κατεχόμενων της Κύπρου ως ψευτοκράτους.  

Θα αποδεχτούμε προσκυνώντας την εικόνα και λέγοντας "σώπασε κυρά Δέσποινα και μην πολυδακρύζεις";
Θα αρκεσθούμε μοιρολατρικά στην επιθυμία «πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θάναι»;  
Θα δράσουμε με σχέδιο, λειτουργώντας Βουλησιοκρατικά και εφαρμόζοντας  την διδασκαλία της Σχολής των Μεγαρέων Φιλοσόφων;
Ίδωμεν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π