Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Τo κατηγορώ για εγκληματική αμέλεια και συνενοχή της Μητέρας τoυ Νικόλα Μουστάκα στoν Τσίπρα


Με μια συγκλονιστική επιστολή που έστειλε σήμερα προς τον πρωθυπουργό, τον δήμαρχο της Αθήνας και τους υπουργούς, η μητέρα του παλικαριού που έχασε την ζωή του από τους εισαγόμενους πρόσφυγες  στου Φιλοπάππου πριν λίγες ημέρες, κατηγορεί ευθέως τον Τσίπρα για συνενοχή και εγκληματική αμέλεια. Του απευθύνει επίσης πολλά ερωτήματα όπως: «Μήπως, αντί να επαίρεσθε κάθε χρόνο για την αύξηση του αριθμού των τουριστών, να τους ενημερώνετε ότι εδώ μέσα στην καρδιά της Αθήνας μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνουν βορρά «μελαμψών» κακοποιών, όπως αυτών που επιτέθηκαν στον Νικόλα μου;»     

Αθήνα, 23 Αυγούστου, 2018
Προς:
Tον Πρωθυπουργό
κ. Αλέξη Τσίπρα
Τους αρμόδιους Υπουργούς
Τον Δήμαρχο Αθηναίων

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Γεννηθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και πάντα ένιωθα περήφανη γι αυτό. Το μνημείο του Φιλοπάππου το είχα επισκεφθεί σε παλαιότερες εποχές, τότε που υπήρχε η δυνατότητα, αλλά και η ασφάλεια, να περιηγηθείς τον υπέροχο λόφο των Μουσών και να θαυμάσεις από ψηλά περιμετρικά κάθε γωνιά της όμορφης πόλης μας.

Λίγα λόγια για σένα..Θανάση Ακριβούλη


Tου Κώστα Τάταρη

Πέρασε ένας χρόνος φίλε και την Κυριακή ήρθαμε πάλι να σε χαιρετήσουμε, εμείς που σε αγαπήσαμε, εκείνοι που αγάπησες, μια ιδιαίτερη σύναξη αδελφών, διαφοροποιημένη από τη μάζωξη "γνωστών" και "φίλων" που "είθισται" να παρευρίσκονται σε αυτές "τις περιστάσεις".
Με αποκαλούσες τον "μεγαλύτερο αδελφό" που δεν είχες, παρ' όλο που διαφέραμε αρκετά' εγώ ένας "εστέτ", έτσι τουλάχιστον με έβλεπες, εσύ ένας αμετανόητος "λούμπεν"...Υπάρχει, αλήθεια, περίπτωση ένας "εστέτ" (λέμε τώρα...) κι ένας "λούμπεν" να γίνουν αδελφοί ; Υπάρχει ! Όταν ένα βαθύτερο γι αυτό και ουσιαστικό "υπόστρωμα" υπάρχει κάτω από τα επιφανειακά "στρώματα", όταν μια άλλου τύπου "χημεία" δένει τους ανθρώπους...

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Σύντομα στις οθόνες σας...



Την ώρα που οι κοκότες του κοινοβουλευτισμού χαριεντίζονται μπροστά στις κάμερες, άλλοι με βρακάκια πάνω στα γιοτ και άλλοι αγκαλιασμένοι από τους κομματικούς τους εγκάθετους σε στημένες φιέστες, ο Τούρκος ετοιμάζεται να βάλει για ακόμη μια φορά δύσκολα στον ελληνισμό. "Αιμορραγούμε" έχοντας αυτούς ως κυβέρνηση και οι εχθροί μας, νέοι και παλιοί δεν χάνουν ευκαιρία.. Κ.Π.

Γράφει ο Zukof
Όπως εδώ και πολύ καιρό έχουμε προβλέψει, αναλύσει με λεπτομέρειες, και ενημερώσει, το Τουρκικό πλοίο γεωτρύπανο Fatih θα βγει για γεωτρήσεις στη Μεσόγειο.
Καθημερινά όπως σας έχουμε ενημερώσει παρακολουθούμε το στίγμα του Fatih αλλά και τις όποιες άλλες δραστηριότητες σχετίζονται με αυτή την επικείμενη έξοδο για γεωτρήσεις. 

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Η διάλυση ενός ανεξάρτητου κράτους σε 7 απλά βήματα.


 Η διάλυση ενός ανεξάρτητου κράτους σε 7 απλά βήματα. (Όπως λέμε στα σεμινάρια μάρκετινγκ, "Οι 10 προϋποθέσεις του καλού πωλητή" ή "Οι 8 χρυσοί κανόνες της επικοινωνίας").

1ο βήμα: Εντάσσουμε σταδιακά τα υποψήφια προς διάλυση κράτη, σε έναν διεθνή οργανισμό" (π.χ. Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα και εν συνεχεία Ευρωπαϊκή Ένωση). Τους παρέχουμε διευκολύνσεις ελεύθερης διακίνησης εργαζομένων (για να έρθουν πιο ‘’κοντά’’). Τυπώνουμε ένα νέο νόμισμα (π.χ. ευρώ) με το οποίο ανταλλάσσουμε όλα τα υπάρχοντα εθνικά νομίσματα των υπό διάλυση κρατών. Παράλληλα περνάμε στον λαό του υπό διάλυση κράτους, το μήνυμα ότι είμαστε πλέον Ευρώπη, ότι ο πολιτισμός τους ανήκει σε όλους, και τα όποια προβλήματά τους π.χ. λαθρομετανάστευση, αφορούν και τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη τα οποία πρέπει να τους συνδράμουν…

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Οι σφαγείς και οι Εφιάλτες έχουν το θράσος και μας κουνούν το δάχτυλο!


Έχουν το θράσος και μιλάνε!

Πέρασαν 99 μήνες από την αποφράδα ημέρα κατά την οποία ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να παραδώσει τη ζωή των Ελλήνων στα χέρια κάποιων τεχνοκρατών· ανθρώπων που, χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα, αποφάσιζαν (με βάση στατιστικές και αριθμούς) πόσα χρόνια θα ζήσει καθένας (το περίφημο προσδόκιμο ζωής) ή πόσο μισθό - σύνταξη πρέπει να παίρνει κάποιος άλλος· τεχνοκρατών που δεν δίσταζαν μπροστά σε τίποτα και που ποτέ δεν μάθαιναν από τα λάθη τους.
Έχοντας βρει πρόθυμες (να κάνουν ό,τι τις διατάξουν) κυβερνήσεις, διέλυσαν έναν ολόκληρο λαό. Δεν έκαναν πίσω ακόμα και όταν όλοι παραδέχονταν πως η συνταγή είναι λανθασμένη, παρά επέμεναν σε αυτήν.

Παραδίδουν το μέλλον της ελληνικής Θράκης στα χέρια της Τουρκίας


 Όταν στις 15 Αυγούστου γράψαμε για τις βρωμιές που οι φιλότουρκοι και φανατικοί ανθέλληνες της κυβέρνησης του συριζα πρόκειται  να βάλουν την υπογραφή τους δεν κάναμε...μαντεψιές, ούτε είμαστε συνωμοσιολάγνοι. Η τεκμηρίωση από τις κινήσεις του υπουργείου παιδείας σχετικά με το θέμα της μουφτείας μας οδήγησε σε αυτά τα συμπεράσματα. Και να που μετά από λίγες ώρες χωρίς καν να κρατήσουν τα προσχήματα προχώρησαν σε αναγκαστική συνταξιοδότηση των μουφτήδων Ξάνθης και Κομοτηνής βάζοντας όπως λέει και η απόφαση τον Μπιλάλ Τζιχάτ.