Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Σύντομα στις οθόνες σας...



Την ώρα που οι κοκότες του κοινοβουλευτισμού χαριεντίζονται μπροστά στις κάμερες, άλλοι με βρακάκια πάνω στα γιοτ και άλλοι αγκαλιασμένοι από τους κομματικούς τους εγκάθετους σε στημένες φιέστες, ο Τούρκος ετοιμάζεται να βάλει για ακόμη μια φορά δύσκολα στον ελληνισμό. "Αιμορραγούμε" έχοντας αυτούς ως κυβέρνηση και οι εχθροί μας, νέοι και παλιοί δεν χάνουν ευκαιρία.. Κ.Π.

Γράφει ο Zukof
Όπως εδώ και πολύ καιρό έχουμε προβλέψει, αναλύσει με λεπτομέρειες, και ενημερώσει, το Τουρκικό πλοίο γεωτρύπανο Fatih θα βγει για γεωτρήσεις στη Μεσόγειο.
Καθημερινά όπως σας έχουμε ενημερώσει παρακολουθούμε το στίγμα του Fatih αλλά και τις όποιες άλλες δραστηριότητες σχετίζονται με αυτή την επικείμενη έξοδο για γεωτρήσεις. 


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
Χθες και σήμερα μέσα και έξω από το λιμάνι της Αττάλειας έχουν καταπλεύσει 3 πλοία από την Νορβηγία που είναι ειδικά για βοήθεια σε γεωτρήσεις.
Το Siem Sasha που έχει "δέσει" δίπλα στο Fatih μέσα στο λιμάνι ( φωτό 2 )
Το Siem Sophie και το Siem Louisa που έχουν ρίξει άγκυρα έξω από το λιμάνι της Αττάλειας ( φωτό 3 ).

Το Fatih περιμένει διαταγή από τον Ερντογάν για να ξεκινήσει και μαζί με αυτό να ξεκινήσει όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές ακόμα μια μεγάλη δοκιμασία για τον Ελληνισμό.
Έχουμε προβλέψει πως το Fatih θα ξεκινήσει συντηρητικά ξεκινώντας γεώτρηση λίγο έξω από το λιμάνι της Αττάλειας και μέσα στην Τουρκική ΑΟΖ.


Στην φωτό 4 βλέπετε το νούμερο 1 στο οποίο κατά πάσα βεβαιότητα θα ξεκινήσουν τις γεωτρήσεις οι Τούρκοι.

Στην φωτό 5 βλέπετε σε άλλη απεικόνιση το ίδιο σημείο σε κόκκινο κύκλο με το νούμερο 4539.
Με μια προσεχτική ματιά και στις δύο φωτό θα διαπιστώσετε πόσο κοντά είναι το Καστελόριζο.
Σε κίτρινο περίγραμμα βλέπετε έναν από τους στόχους των Τούρκων που είναι να αποκοπεί η Ελληνική ΑΟΖ από την Κυπριακή και την Αιγυπτιακή ( τεμάχια 4511, 4319, 4321 )
ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ...









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π