Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

«Γάτος γαμεί και γάτος σκούζει» (λαϊκή σοφία)


Από την δολοφονική δράση αριστερών και αναρχικών οργανώσεων δολοφονήθηκαν, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, 71 συνάνθρωποί μας και τραυματίστηκαν 580.
Για όλους αυτούς μαζί, τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής και οι αριστεράντζες δημοσιογράφοι των αφεντικών, δεν αφιέρωσαν (αθροιστικά) ούτε τον μισό χρόνο από όσο αφιέρωσαν προσπαθώντας, και εκμεταλευόμενοι τον άδικο θάνατο του κομμουνιστή - ράπερ, να επιβάλουν στη Νέα Δημοκρατία να εγκαταλείψει την επικοινωνιακή στρατηγική "των δύο άκρων".
Μόνον από την «17 Νοέμβρη», τα μισά μέλη της οποίας έχουν ήδη βγεί από τη φυλακή, δολοφονήθηκαν οι:

Μάλλιος Ε., Μπάμπαλης Π., Πέτρου Π., Σταμούλης Σωτ., Αθανασιάδης Τζώρτζης, Βελούτσος Ν., Μάτης Χ., Μομφεράτος Ν., Ρουσέτης Π., Γεωργακόπουλος Ν., Θεοφανόπουλος Γ., Δουγένης Γ., Γεωργίου Γ., Μπούρας Β., Πανταζόπουλος Γ., Τσιμπούρης Μιχ., Αγγελόπουλος Δ., Αθανασιάδης-Μποδοσάκης Αλεξ., Ανδρουλιδάκης Κ., Βερνάρδος Αν., Μπακογιάννης Παύλος, Μαράτος Μ., Βάρης Ι., Στρεγγαλινού Ολγα, Βέρα Γεωργία, Κυριακόπουλος Βασίλειος, Σεϊτανίδης Δ., Καυκάς Ι., Παπασωτηρόπουλος Γ., Αξαρλιάν Θάνος, Βρανόπουλος Μιχ., Βέλιος Απ., Περατικός Κωστής, Κωνσταντίνου Βιργινία. Και οι αλλοδαποί Γουέλς Ρ., Τσάντες Τζ., Νορντίν Γουίλ., Στιούαρτ Ρ., Τσετίν Γκ., Σιπαχιόγλου Ομέρ και Σόντερς Στίβεν.

Επίσης, από την ίδια οργάνωση, τραυματίστηκαν ο αμερικανός λοχίας Ρόμπερτ Τσαντ, ο Παναγιώτης Ρουσέτης (οδηγός του Μομφερράτου), ο γιατρός Ζαχαρίας Καψαλάκης, ο εισαγγελέας Παναγιώτης Ταρασουλέας, ο τότε βουλευτής του ΠαΣοΚ Γιώργος Πέτσος, ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης και ο οδηγός του, ο τούρκος επιτετραμμένος Ντενίζ Μπουλούκμπακσι, ο οδηγός του, η ιδιαιτέρα του και μία διερχόμενη πολίτης, ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παλαιοκρασάς και ο τότε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Παπαδημητρίου.

Από την οργάνωση «1η Μάη» τραυματίστηκε ο τότε πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Ραυτόπουλος και ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Θεόδωρος Βερνάρδος.
Από την «Αντικρατική Πάλη» δολοφονήθηκαν ο εισαγγελέας Γεώργιος Θεοφανόπουλος και οι συνοδοί χρηματαποστολής Γ. Πανταζόπουλος και Μ. Τσιμπούρης.

Στην «Επαναστατική Μαχητική Αριστερά» οφείλεται ο τραυματισμός 39 επιβατών λεωφορείου από έκρηξη βόμβας (31.10.1985). 

Από την «Επαναστατική Αλληλεγγύη» δολοφονήθηκε ο ψυχίατρος των φυλακών Κορυδαλλού Μάριος Μαράτος (19.2.90).

Από τους «Επαναστατικούς Πυρήνες» δολοφονήθηκε η υπάλληλος Ασφαλιστικής Εταιρείας Βιργινία Κωνσταντίνου, ενώ τραυματίστηκε και 30χρονος συνάδελφός της.

Στον «Επαναστατικό Αγώνα» οφείλεται ο τραυματισμός τριών διερχομένων πολιτών στην πλατεία Συντάγματος (12.12.2005).

Τέλος, την 05.05.2010, κάηκαν ζωντανοί από ρίψη βόμβας μολότοφ, που έκαναν μέλη συνιστωσών που τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ενσωματώσει, μέσα στην τράπεζα Μarfin, οι: Αγγελική Παπαθανασοπούλου (και το αγέννητο παιδί της -ήταν έγκυος), Παρασκευή Ζούλια και Επαμεινώνδας Τσάκαλης.

Σε επόμενη ανάρτηση τα ονόματα των δολοφονημένων αστυνομικών.

από την εφημερίδα Ενημέρωση Πελοποννήσου

1 σχόλιο:

  1. "Για όλους αυτούς μαζί, τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής και οι αριστεράντζες δημοσιογράφοι των αφεντικών δεν αφιέρωσαν (αθροιστικά) ούτε τον μισό χρόνο ... προσπαθώντας ... να επιβάλουν στη Νέα Δημοκρατία να εγκαταλείψει την επικοινωνιακή στρατηγική "των δύο άκρων"

    Την κακομοίρα τη Νέα Δημοκρατία, την πιέζουν την καημένη.. Το κόμμα του λαού, το κυνηγάνε τα "αφεντικά".. Πιο εμετός πεθαίνεις(από αναρρόφηση)..
    Εξόν, βέβαια, του γαλάζιου μυξοκλαυθμού, η αναφορά των θυμάτων της τρομοκρατίας των μπολσεβίκων είναι επαινετή και πάντοτε ενθυμητέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π