Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Η Ε.Υ.Π. αντί να παρακολουθεί τον Πατριωτικό – Εθνικιστικό χώρο να ασχοληθεί με τους εμπόρους λαθρομεταναστών εκτός και εντός συνόρων


 γράφει ο 
Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Κοιτούσα πριν λίγες ημέρες την φωτογραφία των 15 πλωτών μέσων με τα οποία έφτασαν στην Ελλάδα και αποβιβάσθηκαν 525 παράνομοι, μεταξύ των οποίων και 25 πολίτες της Συρίας. Παρατεταγμένα επί της ακτής της Λέσβου, μιας ακτής προσεκτικά επιλεγμένης για να υπάρχει ευχερής προσέγγιση και με ρυθμούς προέλευσης κατά κύματα των 5 σκαφών ανά 30 λεπτά, τα 15 πλωτά μου θύμισαν αποβατικές ασκήσεις (μικρότερης κλίμακας) που κάναμε στις ακτές του Πλαταμώνα.

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Όποιος δεν στέκεται δίπλα στον ελληνικό εθνικό αγώνα, στέκεται δίπλα τους εις βάρος τής πατρίδας μας!

                 

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της αδιαφορίας του νεοέλληνα για τα κοινά. Ο ωχαδερφισμός από την μία και η στήριξη των κομμάτων της μεταπολίτευσης για προσωπικό όφελος από την άλλη, που ενθάρρυναν, στήριξαν στηρίζουν και προώθησαν τα σχέδια του τουρκικού προξενείου. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με τις πολιτογραφήσεις των εποικιστών, θα αποτελούν την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος και θα τους έχουν παραχωρηθεί, μέσω του κοινοβουλευτισμού, τα ηνία της διακυβέρνησης της πατρίδας μας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ 1955: ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


Πριν 64 χρόνια, στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου 1955, έλαβε χώρα ένα φοβερό έγκλημα γενοκτονίας που έμεινε λησμονημένο και ατιμώρητο. Πρόκειται για το απίστευτης αγριότητας βάρβαρο πογκρόμ εκ μέρους των Τούρκων εναντίον των Ελλήνων της Πόλης, που έμεινε στην ιστορία σαν «Σεπτεμβριανά», χωρίς αμφιβολία σχολαστικά προσχεδιασμένο και οργανωμένο από το τουρκικό κράτος (με βάσιμες ενδείξεις συμμετοχής ΗΠΑ και Μ. Βρετανίας) και τις μυστικές του υπηρεσίες.
Όλα άρχισαν με μία προβοκατόρικη βομβιστική «επίθεση» από ένα τούρκο πράκτορα εναντίον του Τουρκικού Προξενείου τη Θεσσαλονίκης, η οποία προξένησε μόνο μικρής έκτασης υλικές ζημίες. Την επόμενη κυκλοφόρησαν στην Τουρκία οι εφημερίδες με εμπρηστικούς πρωτοσέλιδους τίτλους και (προετοιμασμένες από πριν) παραποιημένες φωτογραφίες καταστροφής, προτρέποντας στα γεγονότα που έμελλε να ακολουθήσουν σε λίγες ώρες.

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Η προσπάθεια διείσδυσης της Κίνας στα Βαλκάνια και ο ηγετικός ρόλος που μπορεί και πρέπει να παίξει η Ελλάδα σ΄αυτό.


Τον Οκτώβριο του 2009, μια μικρή πόλη στην κεντρική Βουλγαρία με το όνομα Λόβετς καλωσόρισε έναν Κινέζο αξιωματούχο που λίγοι στη χώρα, πόσο μάλλον στην πόλη, είχαν ακούσει.
Ο XI Jinping, ο μετέπειτα Αντιπρόεδρος της Κίνας, ήταν σε μια Ευρωπαϊκή περιοδεία, συγκεντρώνοντας εμπειρία στις εξωτερικές υποθέσεις καθώς προοριζόταν για την κορυφή της εξουσίας. Στο Λόβετς, υπήρξε μάρτυρας της υπογραφής μιας κοινής επιχείρησης μεταξύ της βουλγαρικής εταιρείας συμμετοχών Litex Commerce και της μεγάλης Wall Motors, ενός από τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων της Κίνας. Μετά από αυτό ο Κινέζος πολιτικός έφυγε για το Βουκουρέστι.

Διαμόρφωση Κοινής Γνώμης για νέα συμφωνία τύπου Πρεσπών στα ελληνοτουρκικά!


Όσοι δεν γνωρίζουμε τι σημαίνει Διαμόρφωση Κοινής Γνώμης, ας ακούσουμε προσεκτικά ένα καλό παράδειγμα.
Κι ας το καταλάβουμε.
Στα ελληνοτουρκικά επίκειται Συμφωνία τύπου Πρεσπών...
Κι εμείς, η κοινωνία, πρέπει να "Εκπαιδευτούμε" ...για να την αποδεχτούμε.
Όχι να αντιδράσουμε, όπως αντιδράσαμε στο Σκοπιανό...
Ας ξεκινήσει λοιπόν η "εκπαίδευση"...από τους χάρτες!

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Με αφορμή τις επιβληθείσες αυξήσεις στην ΔΕΗ κατ’ εφαρμογή της «Συμφωνίας Αλήθειας»


Με αφορμή τις επιβληθείσες αυξήσεις στην ΔΕΗ κατ’ εφαρμογή της “Συμφωνίας Αλήθειας”

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου
Θα μπορούσαν να εξοφλήσουν στη ΔΕΗ τα 700.000.000 ευρώ που της οφείλει το κράτος και να την βγάλουν από το χρηματοοικονομικό της αδιέξοδο. Δεν το έκαναν, αν και έχουν απόθεμα δεκάδων δισεκατομμυρίων. Ακολούθησαν τον δρόμο της αύξησης των τιμών του καταναλωτή που οδηγεί στην άμεση μείωση του πενιχρού μας εισοδήματος και στην αύξηση του κόστους παραγωγής (άρα και σε νέα μείωση του εισοδήματός μας). Προφανώς το έκαναν για να καταστήσουν την ΔΕΗ πιο καρποφόρα για όποιον αγοράσει το πωλούμενο κομμάτι της.