Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Η Ε.Υ.Π. αντί να παρακολουθεί τον Πατριωτικό – Εθνικιστικό χώρο να ασχοληθεί με τους εμπόρους λαθρομεταναστών εκτός και εντός συνόρων


 γράφει ο 
Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Κοιτούσα πριν λίγες ημέρες την φωτογραφία των 15 πλωτών μέσων με τα οποία έφτασαν στην Ελλάδα και αποβιβάσθηκαν 525 παράνομοι, μεταξύ των οποίων και 25 πολίτες της Συρίας. Παρατεταγμένα επί της ακτής της Λέσβου, μιας ακτής προσεκτικά επιλεγμένης για να υπάρχει ευχερής προσέγγιση και με ρυθμούς προέλευσης κατά κύματα των 5 σκαφών ανά 30 λεπτά, τα 15 πλωτά μου θύμισαν αποβατικές ασκήσεις (μικρότερης κλίμακας) που κάναμε στις ακτές του Πλαταμώνα.
Ήταν σαφώς μια αποβατική επιχείρηση που απαιτούσε επιτελική σκέψη (πολέμιοι του Ελληνισμού), πληροφορίες για την ακτή προσέγγισης (Τούρκοι πράκτορες), υποστηρικτική ομάδα την ώρα της απόβασης (καλοπληρωμένες ΜΚΟ) και βέβαια σχεδιασμό για την περαιτέρω προώθηση, καθώς και καλοφροντισμένη Διοικητική μέριμνα (Ελληνικές κυβερνήσεις). Καταστάσεις που σίγουρα εκφεύγουν των δυνατοτήτων ενός απλού δουλεμπόρου μεταφορέα. 

Η άμυνα της πολιτείας, όπως για μια ακόμη φορά φάνηκε δια  των πράξεων των κυβερνητικών υπευθύνων, ήταν η μεταφορά 1.500 παρανόμως εισελθόντων στην ενδοχώρα, για να “αδειάσουν  σκηνές και κρεβάτια στο κολαστήριο της Μόρια”.
«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 40 μέρες κοσκινίζει» λέει ο λαός μας περιγράφοντας μια κατάσταση όπου κάποιος που δεν θέλει να κάνει κάτι, προφασίζεται πως προσπαθεί ενώ στην πραγματικότητα κωλυσιεργεί. Είναι ακριβώς η περιγραφή της στάσης των κυβερνήσεων της Ελλάδος που κοροϊδεύουν τους Έλληνες ότι τάχατες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της εισβολής των χιλιάδων παρανόμων μεταναστών στην Ελλάδα.
Και βέβαια, λύσεις υπάρχουν για να παρεμποδιστούν οι σχεδιασμένες μεταφορές πληθυσμού που διαταράσσουν την φυλετική μας ομοιογένεια και γίνονται μία από τις αιτίες ανατροπής του κώδικα Πολιτισμικών αξιών των Ελλήνων.

Μια εξ αυτών θα μπορούσε να είναι προσεκτικά σχεδιασμένη επιχείρηση συλλογής πληροφοριών στα γνωστά σημεία αναχώρησης των σκαφών μεταφορών παρανόμων εισβολέων, από μικρή ομάδα πρακτόρων της ΕΥΠ. Μια τέτοια χαμηλού κόστους και μηδενικού ρίσκου προσπάθεια είναι ικανή να μας τροφοδοτήσει επιτυχώς με όλα τα αναγκαία στοιχεία αποτροπής κάθε αποβατικής ενέργειας στο ξεκίνημά της. Αρκεί, μετά, ένα μήνυμα με συντεταγμένες και ώρα αναχώρησης καθώς και μια επίσημη ενημέρωση των τοπικών Τουρκικών αρχών για να εμποδιστεί ο απόπλους. Και αν κάποιο σκάφος καταφέρει να ξεκινήσει να βρει μπροστά του την αποτρεπτική και όχι την υποβοηθητική παρουσία της Τουρκικής ακτοφυλακής που δεν θα μπορεί να πει «δεν το γνώριζα» και σε δεύτερη γραμμή την παρουσία της Ελληνικής ακτοφυλακής και της Frontex.

Δεν φιλοδοξώ να κομίσω «Γλαύκαν ες Αθήνας». Φιλοδοξώ όμως να σας δώσω μια ένδειξη ότι οι κυβερνήσεις που εκλέγετε, παραπλανημένοι ή βάζοντας το προσωπικό συμφέρον υπεράνω του μέλλοντος της Ελλάδος, γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν αλλά δεν θέλουν να το κάνουν.
Λύσεις υπάρχουν. Αρκεί να φύγουμε από την προπαγάνδα που μας λέει ότι «Η Ευρώπη (και οι κανόνες της) είναι η νέα Μεγάλη Ιδέα των Ελλήνων» και να θυμηθούμε πως για να αποτρέψουμε τους διάφορους εισβολείς ή να αποτινάξουμε τους κατά καιρούς κατακτητές μας, χρειάσθηκε... να “αποκτήσουμε” φίλους και συγγενείς που θυσιάστηκαν για να έχουμε το δικαίωμα να ζούμε ως Έλληνες, στα χώματα της Ελλάδας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π